7 évnél régebbi cikk

Magadra ismersz? 13 vicces eset, amikor ugyanarra gondolunk, de mélyen hallgatunk róla
·ÉletmódFacebook·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotójaMagadra ismersz? 13 vicces eset, amikor ugyanarra gondolunk, de mélyen hallgatunk róla
·ÉletmódFacebook·Utolsó frissítés: undefined

A most következő 13 vicces életszituációból álló listát egyik ismerősöm osztotta meg a Facebookon a péntek tiszteletére. Én is pontról pontra végigolvastam, és talán mondanom sem kell, hogy igen sűrűn bólogattam, majd időről-időre - hangosan! - felnevettem. Hiába, vannak olyan helyzetek, amik valamennyiünkkel előfordulnak a mindennapokban, és amikor ugyanaz a hülyeség fogalmazódik meg a fejünkben. Ismerős lehet például az, amikor...

1. amikor bepánikolsz a boltban, mert már a következő vásárló cuccai jönnek a szalagon, ám te még mindig szöszmötölsz a sajátoddal és a visszajárót sem tudtad még belegyömöszölni a tárcádba.

2. amikor pénzt veszel fel az ATM-ből és gondolatban kémkedéssel vádolod meg a mögötted várakozót.

3. amikor belefutsz valakibe, akit csak futólag ismersz és nem tudod eldönteni, hogy köszönhetsz-e neki hellóval vagy sem.

4. amikor paranoiás leszel attól, hogy hiába próbálsz beregisztrálni egy ismeretlen oldalra, azt írja ki, hogy ez az e-mail cím már használatban van.

5. amikor úgy mész ki a boltból, hogy nem is vásároltál semmit, ezért egy rossz, piti tolvajnak érzed magad, akinek sunnyognia kell kifelé.

6. amikor visszahallod a hangod egy felvételen és legszívesebben bocsánatot kérnél minden egyes embertől, akihez valaha is szóltál egy szót is.

7. amikor csomó nevetős szmájlit küldesz a haverodnak üzenetben, ám valójában el se mosolyodtál.

8. amikor leoltod a villanyt a fürdőben éjszaka és futva mész vissza a szobádba, nehogy útközben megöljön valaki.

9. amikor nem tudsz elaludni, pedig korán kell kelned és fejben már deriválsz és gyököt vonsz hogy pontosan kiszámold, hány másodperced van még az ébredésig ha most mégis sikerülne elaludni.

10. amikor olyan valaki hív a mobilon, akivel nem akarsz beszélni és ezért meg kell várnod amíg leteszi, hogy újra használhasd nyugodtan a telót.

11. amikor véletlenül hallod mások beszélgetését és fejben jól hozzáfűzöd te is a magadét.

12. amikor 20 pólód van de valójában csak ötöt hordasz, mégse vagy hajlandó megválni egyiktől sem.

13. amikor megtudod, hogy túl drága a termék ami tetszik, ám továbbra is eljátszod, hogy érdekel.

Neked is ismerősek ezek a szituációk? Melyik pontok igazak rád? Írd meg kommentben a cikk alatt! De lehet, hogy könnyebb kérdés lenne, hogy melyek azok, amiket még nem tapasztaltál... 

(Forrás: player.hu)

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek