2 évnél régebbi cikk

Rengeteg tejfölt visszahívott a Nébih szennyezettség miatt
·Vásárlásvisszahívás·Utolsó frissítés: undefined
Rengeteg tejfölt visszahívott a Nébih szennyezettség miatt
·Vásárlásvisszahívás·Utolsó frissítés: undefined

Az Alföldi Tej Kft. által gyártott tejfölöket hívnak vissza és vonnak ki a forgalomból, részben mikrobiológiai szennyezettség miatt, részben pedig mert a termékek érzékszervi elváltozást mutatnak.

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) kéri a lakosságot, hogy a 2021. szeptember 15. fogyaszthatósági idővel rendelkező 140, 330, 850 grammos kiszerelésű, 12 százalékos MAGYAR Tejfölt, a 175 grammos, 12 százalékos S-BUDGET Tejfölt és a 850 grammos, 20 százalékos KOKÁRDÁS MAGYAR Tejfölt, valamint a 140 grammos, 12 százalékos Mesés tejfölt ne fogyasszák el

A 2021. szeptember 16-28 közti fogyaszthatósági idővel rendelkező termékek közül problémás az ANNI PANNI Tejföl, a MILFINA Tejföl, a RISKA Tejföl, az ENJOY FREE laktózmentes Tejföl, a SPAR FREE FORM Tejföl, a MESÉS Tejföl, a MAGYAR Tejföl, az S-BUDGET Tejföl, a SISSY Tejföl, a KOKÁRDÁS MAGYAR Tejföl, az ARO Tejföl, az M. ANNI PANNI Tejföl, a RISKA SÉF Tejföl, az M. KALOCSAI Tejföl és a PRIVÁT Tejföl, írja a Nébih közleménye alapján az MTI.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek