2 évnél régebbi cikk

Foci Eb, fánk, Venom 2, Eriksen – ezekre kerestünk rá a legtöbbször 2021-ben
·Kultinternetes keresés·Utolsó frissítés: undefined
Foci Eb, fánk, Venom 2, Eriksen – ezekre kerestünk rá a legtöbbször 2021-ben
·Kultinternetes keresés·Utolsó frissítés: undefined

Ahogy minden évben, úgy 2021 végén is elkészítette a Google a legtöbbször keresett kifejezések országonkénti ranglistáját, nézzük, mi magyarok mikre gúgliztunk a legtöbbször!

Az idei év már zsinórban a huszonegyedik olyan esztendő, amikor a Google összesíti, hogy adott országokban mi mindenre kerestek rá a legtöbbször. Nos, le sem tagadhatnánk, hogy sportszerető nemzet vagyunk, az idei lista Magyarországra vonatkozó keresési indexét ugyanis két nyári sportesemény, a labdarúgó-Európa-bajnokság és az olimpia vezeti.

A sportos témák mögött három, a koronavírus-járványhoz kapcsolódó kifejezés következik, majd a hatodik hely a Squid Game nevű sorozaté. A magyar közszereplők közül ketten fértek be a Top10-be, Várkonyi Andrea és Márki-Zay Péter.

Felkapott keresések:

  1. Labdarúgó-Európa-bajnokság
  2. Nyári olimpiai játékok
  3. Oxford-AstraZeneca vakcina
  4. Beoltottak száma
  5. Oltás regisztráció
  6. Squid Game
  7. Christian Eriksen
  8. Várkonyi Andrea
  9. Márki-Zay Péter
  10. Pfizer-BioNTech vakcina

Ha a keresési listát kategóriákra bonjuk, akkor a sorozatoknál a Squid Game mögött ott találjuk a legkeresettebb szériák között a Keresztanyu és a Doktor Balaton című sorozatokat is, de az isztambuli Menyasszony is befért az első tíz közé. A filmek közül a Venom 2 generálta a legtöbb keresést, megelőzve az Elk*rtuk és az Örökkévalók című mozikat.

A sportolók közül legtöbben a nyári labdarúgó-Európa-bajnokság nyitómeccsén újraélesztett dán Christian Eriksen nevére keresett rá a legtöbb magyar gúglizó, őt három honfitársunk, a nyáron harmadik, illetve első olimpiai bajnoki címét szerző kardvívó Szilágyi Áron, illetve az úszó Milák Kristóf, valamint a Mainz és a válogatott labdarúgója, Szalai Ádám következik.

Az ételek közül legtöbbször a fánk különböző receptjeire, a diéták közül pedig a keto diétára kerestünk rá 2021-ben.

Borítókép: trends.google.com
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek