2 évnél régebbi cikk

Melyek a legellenállhatatlanabb illatok férfiaknak?
·Életmódparfüm·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
douglas.hu
Melyek a legellenállhatatlanabb illatok férfiaknak?
·Életmódparfüm·Utolsó frissítés: undefined

Egy férfinak is szüksége van arra, hogy rendelkezzen egy vagy több saját, kizárólag rá jellemző illattal. Egy, a személyiséghez passzoló illat magabiztossá, egyedivé tesz, és hozzájárul ahhoz, hogy kitűnjünk a tömegből. Alábbi cikkünkben bemutatjuk, milyen illatok közül választhatnak a férfiak!

A parfüm kiválasztásának szempontjai

Szó sincs arról, hogy egy személynek csak egyetlen illata lehetne! Hiszen más dukál a hétköznapokra és más az esti randira, más az ünnepekre, különleges eseményekre. Ha tisztában vagyunk a különböző parfümcsaládok illataival, máris könnyebben megtalálhatjuk azt az irányzatot, amely közel áll hozzánk. Nézzük meg, melyek a legjellemzőbb illatok a DOUGLAS férfi parfüm választékában!

A keleti illatok magukba foglalják a szenvedélyt, a titokzatosságot, a pajkosságot köszönhetően a fűszeres hatásnak. A nők odavannak ezért az irányzatért saját parfümjeik esetében is, hát még a férfi illatokkal kapcsolatban! 

Olyan erőteljes aromák ezek, amelyek biztosan nem maradnak észrevétlenek. Épp ezért ajánlott inkább esti eseményeken használni őket, de az öntudatos és feltűnésre vágyó férfiak bátran vessék be őket nappalra is! A leggyakoribb keleti illatok a pézsma, a pacsuli, a vanília és a szantálfa. 

A virágos illatok finom, könnyed és játékos árnyalatait csillogtatják meg egy parfümnek, és természetesen végtelenül romantikusak is. A különböző zöld növényeknek köszönhetően frissek, üdék, minden alkalomra megfelelőek. Virágos illattal szolgál például az ibolya, a rózsa, a jázmin, az orgona és a gyöngyvirág. Pont, mint egy tavaszi virágoskert. 

A gyümölcsös illatok a virágos illatok kistestvérei, azoknak kissé finomabb, lágyabb változatai. A fiatalabb férfiak imádják a gyümölcsös illatokat, ezért előszeretettel alkalmazzák őket. Ilyen gyümölcsös aromát áraszt az alma, az ananász, a barack és az erdei gyümölcsök. Az efféle illatokért egyébként a hölgyek is rajonganak, hiszen magukban hordozzák az örömet és a vidámságot. A cédrus és a vetiver olyan népszerű fás illatok, amelyek kitűnően társíthatóak a keleti illatokkal. 

A citrus illatok a sportos, folyamatosan mozgásban lévő fiatal férfiak kedvencei. Könnyűek, szinte észrevétlenül simulnak viselőjükhöz, viccesek és frappánsak. A legtöbbször alkalmazott citrusesszencia a lime, a narancs és a bergamott. 

A férfi parfümcsaládok legkülönlegesebb darabjai az aromás illatok. Ezek rendkívüliek, szokatlanok, meglepőek, de épp ezért tarolnak. Sokoldalúak, univerzálisak, a sokszínű személyiségek illatai. Ide tartozik a zsálya, a római kömény és a rozmaring. 

A parfümök változatai

A parfümök különböző típusai Eau de Parfüm (mely magasabb, 10-15%-os illatanyag koncentrációval bír), Eau de Toilette (6-8%-os illatanyag-tartalommal), After Shave, dezodor, stift és tusfürdő formájában is elérhetőek. Az összhang érdekében érdemes őket komplett csomagban beszerezni, miután sikerült megtalálni az ízlésünknek megfelelő, személyiségünkhöz passzoló illatot.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek