1 évnél régebbi cikk

Jön a Börgöndi Légiparádé! - A hétvégén ismételten ellepik a vasmadarak Fehérvár légterét
Fehérvár Médiacentrum fotója
Facebook/Albatrosz Repülő Egyesület
Jön a Börgöndi Légiparádé! - A hétvégén ismételten ellepik a vasmadarak Fehérvár légterét

2022-ben is lebonyolítják a várva várt Börgöndi Légiparádét, amely ezúttal is reggeltől estig, látványos műsorokkal szórakoztatja a repülőgépek és a látványos égi showműsorok szerelmeseit.

Szeptember második vasárnapján immáron 27 éve lepik el Székesfehérvár egét a szebbnél szebb vasmadár különlegességek, és az igazán jó hír az, hogy nem lesz ez másképpen idén sem.

Naptárakat elő, hiszen 2022. szeptember 11-én, vasárnap újra jön a Börgöndi Légiparádé.

A hagyományoknak megfelelően számtalan érdekességgel kedveskednek a kilátogatóknak földön és levegőben egyaránt. A repülőnapok legnépszerűbb sztárjai mellett lesznek különleges és érdekes újdonságok is.

Úgy, mint katonai repülőgépek és helikopterek, II. világháborús repülőgépek, motoros és vitorlázó műrepülés, katonai és civil ejtőernyősök, a hazai old timer repülés jeles képviselői, valamint repüléstörténeti kiállítás, és sétarepülés.

A légibemutatók és a sétarepülések közötti időt pedig izgalmas földi eseményekkel igyekeznek minőségileg kitölteni a szervezők.

Az előző évekhez hasonlóan a Börgöndi Légiparádét idén is megközelíthetitek retro buszokkal, amelyek az autóbuszállomás mellett található taxiállomásról indulnak, és kizárólag a Piac tér-Börgöndi repülőtér útvonalon közlekednek.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek