1 évnél régebbi cikk

Január 10-ig meghosszabbították a regisztrációt a LED-csereprogramra
Fehérvár Médiacentrum fotója
commons,wikimedia.org
Január 10-ig meghosszabbították a regisztrációt a LED-csereprogramra

A jelentkezők a régi, magas energiaigényű izzókat LED-es égőkre cserélhetik a székesfehérvári háztartásokban.

Január 10-ig még lehet csatlakozni az ingyenes lakossági LED-csereprogramhoz. A regisztráció online, a https://ledcsere.hu/ oldalon történik, az izzókat pedig a február 15-ig tartó feldolgozási időszak után mindenki ingyenesen kapja majd meg - írja az Önkormányzati Kommunikációs Központ.

A regisztráció során a személyes adatokat, mint név, e-mail cím és telefonszám szükséges megadni, valamint szükséges a regisztrálni kívánt háztartás villanyszámlájának csatolása is. A jelentkezés utolsó lépése egy táblázat kitöltése, melyben a regisztráló nyilatkozik, hogy hány darab és milyen teljesítményű izzót szeretne lecserélni, valamint ezeket az ingatlan melyik helyiségében szeretné használni.

A jelentkezések feldolgozása után, várhatóan február második felében indulhat meg az izzók átvétele. Az átvétel helyéről és időpontjáról a jelentkezőket a megadott e-mail címen értesítik.

Azoknak, akiknek nincs internetelérésük vagy e-mail címük, az önkormányzat regisztrációs pontokat nyitott. Az Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti Központban (Irányi Dániel utca 4.) bejelentkezés alapján fogadják a jelentkezőket (telefonszám: 06 22 202 400). A Vörösmarty Mihály Könyvtár Budai úti Tagkönyvtárában szintén lehet segítséget kérni az intézmény nyitvatartási idejében az alábbiak szerint:

  • December 22-én és 23-án – 9:00-17:00 óráig
  • December 27. és 30. között – 11:00-17:00 óráig
  • Január 3. és 6. között – 11:00-17:00 óráig
  • Január 7. – 9:00–13:00 óráig

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek