10 hónapnál régebbi cikk

Fehérvári programok a hétvégére: Gyurgyalag les, Forrás nyílt nap, Cinema City vagy Szabad Színház, városnézés panoráma busszal
·Kulthétvége·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Pápai Barna
Fehérvári programok a hétvégére: Gyurgyalag les, Forrás nyílt nap, Cinema City vagy Szabad Színház, városnézés panoráma busszal
·Kulthétvége·Utolsó frissítés: undefined

Gyurgyalag les, színház és mozi - ha épp nem egy strandon sütteted a hasadat, akkor itt a helyed ezeken a programokon a hétvégén.

Túra: Gyurgyalag lesen a Sóstón

Mikor: Július 1. szombat 7:30-10:15
Hol: Zöldtanya

A természet, és persze a madarak szerelmeseit várják szombat kora reggeltől gyurgyalag lesre. Ha kíváncsi vagy a gyurgyalagok életére vagy csak egy kellemes sétát tennél a Sóstó páratlanul gazdag élővilágú déli részén, ott helyed!

Család: Nyílt nap és juniális a Forrásnál 

Mikor: Június 30. péntek 10:00-től
Hol: Építők Forrása Székesfehérvár, Budai út 408.

Nyílt napot és családi napot tartanak a Forrás Építőanyag Kereskedés és Fürdőszoba Szalonnál, az egyes termékekre pedig különböző akciókat is hirdetett a cég. A különböző szakmai, burkolás és vakolat bemutatók mellett grillezést, bográcsozást, délután kettőkor pedig egy meglepetés programot is kínálnak a szervezők. A részvétel regisztrációhoz kötött

Mozi: Indiana Jones és a sors tárcsája (12) 

Mikor: Június 29-től

Hol: Cinema City Alba 

Harrison Ford visszatér a legendás régész szerepében a nevezetes filmsorozat ötödik részében. A rendező ezúttal James Mangold (Az aszfalt királyai, Logan – Farkas), a producerek Kathleen Kennedy, Frank Marshall és Simon Emanuel, míg Steven Spielberg és George Lucas executive producerként felügyelik a produkciót. A zeneszerző újfent John Williams, aki Az elveszett frigyláda fosztogatói óta komponálja a széria jellegzetes dallamait.

Mozi: Ruby Gillman, tinikráken (12) 

Mikor: Június 29-től

Hol: Cinema City Alba

Néha a hős, akinek lenned kell, a felszín alatt lakozik. Idén nyáron a DreamWorks Animation a gimis élet zavaros vizeibe merül alá ezzel a fergeteges, csupa szív animációs akció-vígjátékkal, amelyben egy félénk tinédzser felfedezi, hogy a mitikus tengeri krákenek legendás királyi családjának tagja, és nagyobb dolgokra rendeltetett az óceán mélyén, mint amiről valaha is álmodni mert volna. A kedves, esetlen, 16 éves Rudy Gillman kétségbeesetten próbál beilleszkedni az Óceánpart Gimiben, de többnyire csak láthatatlannak érzi magát. Matekból korrepetálja a deszkás srácot, akibe bele van zúgva, de úgy tűnik, a fiú csak a fraktáljai miatt csodálja; és nem lóghat a menő arcokkal a parton, mert túlságosan aggódó anyukája megtiltotta Rubynak, hogy a vízbe menjen. Ám amikor megszegi anyu első számú szabályát, Ruby rájön, hogy közvetlen leszármazottja a krákeneknek, és ő fogja örökölni a trónt ellentmondást nem tűrő nagyanyjától, a Hét Tengerek Harcos Királynőjétől. A krákenek felesküdtek a világ óceánjainak védelmére a hiú, hataloméhes sellőkkel szemben, akik az ősidőktől fogva harcban állnak a krákenekkel. Ezzel egy nagy és sürgető probléma van: a gyönyörű és népszerű új csaj a suliban, Chelsea történetesen épp sellő… Rubynak tehát el kell fogadnia saját magát, és a legnagyobb formáját kell hoznia, hogy megvédje szeretteit.

Mozizz június 15. - augusztus 15. között a Cinema City mozikban, játssz a jegyeddel és garantáltan nyersz! Idén nyáron a Cinema City mozikban nemcsak sikerfilmek, de több százezer ajándék is vár Rád! További információt ide kattintva találsz: mitnyertem.hu

  

Színház: Inkább élnék Árkádiában - a Szabad Színház előadása 

Mikor: Július 1. szombat 19:00
Hol: Belváros, Igéző 

Az érzelem és az értelem mindennapos konfliktusa, egy kicsiny budapesti albérletbe szorulva jelenik meg a Szabad Színház lélektani drámájában. De mennyire lehet eredményes egy ilyen vita, ha az egyik fél képtelen megérteni a "lélek" sokszor irracionálisnak tűnő útvesztőit, a másik fél pedig nem képes elfogadni a logikus, hideg érveléseket, ugyanakkor egyikük sem hajlandó engedni a maga legmélyebb igazából? Egy darab az önsorsrontásról, hordozott traumákról, egy kisiklott életről szól, modern társadalmi problémákkal fűszerezve.

Városnézés: Aranybulla túra panoráma busszal 

Mikor: Július 1. szombat, 16.00, 17.30, 19.00 órakor
Hol: Székesfehérvár, Autóbuszpályaudvar - Aranybulla

Ha újra felfedeznéd a várost, de a bringára pattani most nincs kedved, neked találták fel ezt a programot. Éld át a cabrio életérzést, miközben Székesfehérvár látnivalóiban gyönyörködsz! Szállj fel Panoráma buszra szombaton és kirándulj az Aranybulla emlékműhöz! 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek