Blog
Testszobrászat,sportEB-n járt a fehérvári ökölvívó, Tóth AdriánTbilisziben, az Európa-bajnokságon képviselte Székesfehérvárt városunk ökölvívója, Tóth Adrián és válogatott edzője, Turós Arnold. A sikeres sportoló megosztott pontozással maradt alul fehérorosz ellenfelével szemben.
Play
Testszobrászat,sportKosarazni a SUP deszkán? – Lehetséges!Miért olyan népszerű a SUP? És hogyan kerültek az Alba Fehérvár Kosárlabda Csapat tagjai a GLADIATOR deszkákra kosarazás közben – ráadásul a Velencei-tó közepén?
Testszobrászat,TestszobrászatFehérvári ökölvívó sikerek – irány az EB!Arany-, ezüst- és bronzérem is került a Fehérvár Küzdősport SE utánpótlás ökölvívói nyakába az Utánpótlás Magyar Kupán. Tóth Adrián pedig győzelmével megváltotta jegyét a Grúziában megrendezendő Európa-bajnokságra.
Testszobrászat,sportSzép sikereket értek el a fehérvári triatlonosok az utóbbi hetekben (is) "Egyéni teljesítmény - közös szenvedés" – így jellemezte a székesfehérvári Family Tree Triatlon SE vezetőedzője, Janota Zoltán azokat a versenyeket, melyeken az utóbbi hetekben részt vett csapata.
"A legnyugisabb most a futás volt."
Testszobrászat,TestszobrászatTriatlon: Ismét remekelt a székesfehérvári testvérpár Legjobb magyarként, a 19. helyen végzett a Leeds-ben megrendezett World Triathlon-on Dévay Márk. A székesfehérvári fiatalember öccse, Zsombor ugyanekkor abszolút első lett a székesfehérvári Extrememan 51.50-en. Mindeközben édesapjuk / edzőjük több tanítványa is rajthoz állt a MIX Váltó Országos Bajn...
Testszobrászat,Testszobrászat26 érmet gyűjtöttek össze a hétvégén a KID Rock and Roll SE tagjaiIgazán mozgalmas volt a hétvégéje a KID Rock and Roll SE tagjainak. A sportolók nyolc érmet táncoltak össze Móron, a félév utolsó területi versenyén, s tizennyolc érmet szereztek Balatonfüreden a Nyárköszöntő Utánpótlás Akrobatikus Rock and Roll Táncversenyen.
Testszobrászat,sportA fehérvári Dévay Márk 13. lett az arzachenai világkupánRendkívül erős mezőnyben versenyzett Dévay Márk az arzachenai sprint távú világkupa futamon. A székesfehérvári fiatalember végül a 13. helyen végzett.
Testszobrászat,TestszobrászatNagy Evelin aranyat, Tóth Adrián ezüstérmet bokszolt össze Európa egyik legjelentősebb utánpótlás versenyén, a Bornemissza Gergely Emlékversenyen remekeltek a Fehérvár Küzdősport SE ökölvívói. Turós Arnold tanítványai nem pihennek sokáig: Tóth Adrián a héten utazik a junior válogatottal Németországba, két hét múlva pedig a Magyar Kupán mutatják be tudásukat...
Testszobrászat,TestszobrászatMegfuttatják az anyósokat is a Vérteskozma Rock ’n Roll Futáson. De hogy van Kaufer Tamás?Anyósfutammal színesedik a XVI. Vérteskozma Rock ’n Roll Futás: a program szervezője Kaufer Tamás, aki nagyon sokat javult, mióta elhagyta a Fejér Megyei Szent György Kórház Covid-osztályát.
Testszobrászat,TestszobrászatJúnius 26-án lesz az első Székesfehérvári TáncválasztóNéptánc, ír sztepp, modern és jazztánc, boogie-woogie, hip-hop, akrobatikus, latin, standard és társastánc, valamint klasszikus balett várja az I. Székesfehérvári Táncválasztó látogatóit.
Testszobrászat,TestszobrászatSok aranyat táncoltak össze Fejér megye rocky versenyzői az utóbbi hetekbenHeteken át ropták a táncot a zsűri előtt a Kid Rock an Roll SE tagjai: az elmúlt hétvégeken több versenyen is bizonyították tudásukat. Ezüstérmet szereztek az OB-n, s gyönyörű eredményeket értek el a Megyei Bajnokságon, a félév első területi versenyén is.
Testszobrászat,TestszobrászatA fehérvári és a sárosdi kempósok ismét remekeltek az OB-nGyerek, növendék, kadét, ifi, felnőtt és veterán korosztályú kempósok szálltak ringbe az immár tizedik alkalommal megrendezett Seregélyes Kupán. Az OB-n 250 versenyző mérte össze tudását – köztük Fejér megye sportolói, akik számtalan arany- és ezüstérmet szereztek.
Testszobrászat,TestszobrászatÚjra lendületben a fehérvári triatlonistákA munka-család-sport egyensúlyt szem előtt tartva edzenek a Family Tree Triatlon SE tagjai. A csodás idő miatt egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a kerékpáros és duatlon-jellegű mozgásformákra. A fehérvári triatlonisták legutóbb a Triatlon Rövidtávú Amatőr Kupán remekeltek, ma az Aquatlon - Regionáli...
Testszobrászat,TestszobrászatSúlyemelő OB-n remekeltek a fehérvári fiatalokÚj egyéni csúccsal első helyezést ért el Nida Zalán Örs a Budapesten megrendezett OB-n. Edzőtársa, Berényi Botond szintén megdöntötte saját rekordját, s a negyedik helynek örülhetett.
Testszobrászat,TestszobrászatFehérvári siker a Duatlon OB-nIsmét remekelt a székesfehérvári triatlonista, Dévay Márk: a hétvégén megrendezett VII. BÚI Sprint és Utánpótlás Duatlon OB-n második helyezést ért el kategóriájában és abszolútban is!
Testszobrászat,TestszobrászatArany, ezüst és bronz is került a rockys lányok nyakába a hétvégi ob-nOrszágos online versenyen vettek részt a KID Rock and Roll SE tagjai, melyen csodálatos eredmények születtek.
Testszobrászat,TestszobrászatCsodás eredményeket értek el a fehérvári Rotpunkt Sziklamászó Egyesület tagjaiIzgalmasan kezdődött az idei év a Rotpunkt Sziklamászó Egyesület tagjai számára: több versenyen is részt vehettek az elmúlt hónapokban a fiatalok, s csodás helyezéseket sikerült elérniük.
Testszobrászat,TestszobrászatTudod, mi az a Tacfit?A Tacfit az erő, az állóképesség, a robbanékonyság és az ízületi egészség fejlesztésének egyik legjobb módszere, amit akár az otthonodban is gyakorolhatsz.
Testszobrászat,TestszobrászatA túlsúlyos Fejér megyei gyermekből húsz év után edző lettAikido, kettlebell, Clubbel, Flowfit – a pátkai születésű Polgár Viktor e sportágak segítségével vált profi edzővé az elmúlt harminc év alatt.
Testszobrászat,TestszobrászatHárom aranyat is szereztek megyénk kempósai az UKF KupánHárom arany került Fejér megye kempósainak nyakába a második Ultimate Kempo Fighting Kupán. A Sárosdi Kempo SE színeiben induló Hippeller Panna, valamint az Alba Kempo Team két sportolója, Burián Bendegúz és Ódor Bence is győzelmet aratott a viadalon.
Testszobrászat,TestszobrászatAz Arnold Boxing Team-nél „gondolkodó ökölvívót” nevelnekMég csak most léptünk át a márciusba, s máris két olyan nagy versenyen diadalmaskodott az Arnold Boxing Team, mely méltó kezdése a 2021-es évnek.
Legnépszerűbb