4 évnél régebbi cikk

Harry Potter kávézó nyílik hamarosan Budapesten
·HírekHarry Potter·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Facebook/Dumbledore Serege
Harry Potter kávézó nyílik hamarosan Budapesten
·HírekHarry Potter·Utolsó frissítés: undefined

Repülő Seprű lesz annak az óbudai kávézónak a neve, amit Harry Potter varázslatos világának stílusában alakítottak ki a tulajdonosok. Azt ígérik, hogy rövidesen nyitnak, már hirdetésben keresik a személyzetet.

Nem kell a Roxfortig, de még csak Roxmortsig sem utaznia annak, aki a jövőben szeretne egy jó pint vajsört legurítani. Székesfehérvártól ugyanis alig 60 kilométerre, Óbudán nyílik hamarosan az ország első Harry Potter világát megidéző kávézója. A tulajdonosok már több rajongói Facebook-csoportba posztoltak képeket a láthatóan szinte kulcsrakész helyről, aminek Repülő Seprű Élmény és Varázs Kávézó lesz a hivatalos neve. 

A J.K. Rowling által megálmodott varázsvilágot a képek alapján valóban jól hozza a budapesti kávézó, és már az is kiderül a képekről, hogy különleges koktélokat is lehet majd kóstolni a Repülő Seprűben.

A hely Facebook-oldalán ugyan még konkrét dátum nem szerepel a várható nyitásról, de azt ígérik az üzemeltetők, hogy ez rövidesen bekövetkezik. Előtte azonban biztosan tartanak egy próbanapot, mely során a jelentkező rajongók mindent kipróbálhatnak és megkóstolhatnak az ország első Harry Potter kávézójában. Addig is nagy erőkkel keresik a személyzetet.

Akinek van kedve egy varázskávézóban dolgozni, ebben a hirdetésben megtalálja a részleteket.

UPDATE: A Repülő Seprű január 30-án megnyitott. Már készítettek is egy bemutatkozó filmet a helyről:

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek