4 évnél régebbi cikk

A Te szüleid hogy ismerkedtek meg? Meséld el és nyerj! - pályázatot írt ki a SZÉNA Egyesület fiataloknak
·Kultjáték·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
pexels.com
A Te szüleid hogy ismerkedtek meg? Meséld el és nyerj! - pályázatot írt ki a SZÉNA Egyesület fiataloknak
·Kultjáték·Utolsó frissítés: undefined

Nyolc és húsz éves kor közötti fiataloknak hirdet pályázatot a Házasság Hete közeledtével a fehérvári SZÉNA Egyesület. Szüleik megismerkedésének történetével most közös családi élményt nyerhetnek.

Február 9 és 16-a között tart idén a Házasság Hete, melynek apropóján a székesfehérvári SZÉNA Egyesület ismét egy jópofa kezdeményezéssel igyekszik felhívni a figyelmet a családi összetartást fontosságára. A pályázat azoknak a 8-20 éves fiataloknak szól, é családi belépőt, egy közös élményt  nyerhetnek a SZÉNA Egyesület partnereinek jóvoltából! 

A szervezők arra kíváncsiak, hogy látják a gyerekek, kamaszok szüleik megismerésének történetét. Ezzel kapcsolatban írtak ki számukra egy pályázatot: meséltessék el szüleikkel, hogyan találtak egymásra, majd rajz formájában örökítsék meg a történetet, vagy készítsenek családi fotót az emlékezetes beszélgetésről. 

A rajz vagy a fotó mellé pedig néhány mondatos beszámolót várnak a pályázótól arról, hogy mi gyakorolta rá a legnagyobb hatást megismerkedésük történetéből. Ezután nincs más teendő, mint elküldeni a pályázatot a szenaegyesulet@gmail.com címre. A pályázat beküldésének határideje 2020. február 7. (péntek) dél.

A nyeremények kisorsolására a Házasság Hetében kerül sor. A beküldött pályázatok egy részét ugyanekkor, 2020. február 9-16-ig közzéteszik a SZÉNA Egyesület Facebook oldalán.

A kezdeményezés együttműködő partnerei a következő nyereményeket ajánlották fel: 

- Az Árpád Fürdő Székesfehérvár felajánlásából 1 db családi belépő az Árpád fürdőbe

- A budapesti Csodák Palotája felajánlásából 1 db családi belépő a Csodák Palotájába

- A Redrock Mászóterem felajánlásából 1 db családi falmászás a Redrock Mászóteremben

- A FiveX Bowling Center felajánlásából 1 órás családi bowlingozás a FiveX Bowling Centerben

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek