2 évnél régebbi cikk

Útlezárás lesz szerdán és csütörtökön a Homoksoron
Útlezárás lesz szerdán és csütörtökön a Homoksoron

Útépítés miatt két napra lezárják a forgalom elől a Homoksor 35-56. közötti útszakaszt. Az Állatkórház a dr. Serényi Antal útról, míg a Kormányhivatal a Csíkvári útról lesz csak megközelíthető.

A Homoksor burkolatfelújítási és aszfaltozási munkái miatt teljes zárás lép életbe a Homoksor 35-56. szám közötti szakaszon.

A zárás május 19-én, szerdán lép majd életbe és egészen 20-án, csütörtökön estig tart majd. Ezen idő alatt az érintett szakaszra nem lehet behajtani.

Kérik az állatkórházba tartókat, hogy szerdán és csütörtökön a Csíkvári útról vagy a dr. Serényi Antal útról közelítsék meg az intézményt. A Fejér Megyei Kormányhivatal Élelmiszerlánc-Biztonsági és Földhivatali Főosztálya pedig csak a Csíkvári útról lesz elérhető ezeken a napokon. A Vásártéri út a Hátszegi, illetve a Bercsényi útról érhető majd csak el, a Homoksor 27-35., illetve a 56-61. ingatlanok közötti szakasza, valamint a dr. Serényi Antal utca zsákutcaként funkcionálnak majd. Az érintett napokra a közlekedők türelmét és fokozott figyelmét kérik.

Borítókép: Google Street View
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek