Hírek
Közlekedés,bicikliLezárják a Budai úti kerékpárút egy szakaszátCsapadékcsatorna építés miatt a kerékpárosok szeptember végéig terelő útvonalon közlekedhetnek.
Közlekedés,Sarló utcaÚjra két irányban lehet közlekedni a Sarló utcában, de időszakosan lesznek még félpályás lezárásokVisszaállt az eredeti forgalmi rend a Sarló utcában, de a forgalomcsillapító pódiumok építése még zajlik - tette közzé a Városgondnokság.
KözlekedésbalesetBaleset történt az M7-es autópályán Székesfehérvár közelében, több kilométeres torlódásra kell számítaniA főváros felé vezető oldalon három személygépkocsi összeütközött.
KözlekedésbalesetPercek alatt kiégett egy autó az M7-esenSzemélyi sérülés nem történt.
Közlekedés,buszmenetrendVéget ért a szavazás: marad a régi buszmenetrend FehérváronLezárult a szavazás, augusztus 1-jétől újra a régi menetrend szerint közlekednek a buszjáratok Székesfehérváron. A voksolás eredményéről Cser-Palkovics András Facebook-oldalán adott hírt.
KözlekedésbalesetKisteherautónak ütközött egy személyautó FehérvárcsurgónA tűzoltók áramtalanítják a járműveket.
Közlekedés,őzBékésen vezetett, mikor átszaladt előtte egy őz a Budai útonNem sokon múlott, hogy az autós elüsse azt az őzet, amelyik este fél tíz környékén átszaladt a Budai úton, Székesfehérváron.
Közlekedés,forgalomkorlátozásCsütörtöktől nem lehet balra kanyarodni a Budairól a Gáz utcára és a LövöldéreÚjabb üteméhez érkezett a Budai út felújítása: a Budai út – Lövölde út – Gáz utca csomópont közműrekonstrukciós munkálatai miatt újabb sávlezárásokat vezetnek be csütörtök reggeltől.
Közlekedés,bicikliBiciklizgetünk, biciklizgetünk? Autópályán?! Két merész versenyző a Magyar Közút felvételeinA biciklizés környezetbarát és egészséges közlekedési mód - bár az autópályán kerekezés utóbbi tételt erősen cáfolja, mégis vannak, akik nekifutnak a manővernek.
Közlekedésbuszmenetrend Szavazás indult a buszmenetrendrőlKét opció közül lehet választani: tesztüzem alatt álló új menetrend, illetve annak finomhangolása legyen, vagy hogy maradjon a régi menetrend, és azt fejlesszék tovább.
Közlekedés,buszmenetrend„Vissza a régit!” - a fehérváriak többsége kiakadt az új buszmenetrend miattMég csak két napja él az új székesfehérvári buszmenetrend, de a város Facebook-oldalán már 1000 komment felett jár a poszt, ahol a hálózat tervezője várja a kritikákat.
Közlekedés,buszmenetrendMutatjuk, hol válaszol az új buszmenetrend tervezője a kritikákraA város hivatalos Facebook-oldalán külön poszt alatt mondhatják el a fehérváriak a véleményüket az új buszmenetrenddel kapcsolatban.
Közlekedés,buszmenetrendCser-Palkovics András: online szavazás alapján dől el, hogy maradhat-e az új buszmenetrendA tesztüzem után minden polgár online szavazhat majd arról, melyik hálózat és menetrend legyen Székesfehérváron, melyik változatot fejlesszék tovább - jelentette be közösségi oldalán Cser-Palkovics András polgármester.
Közlekedés,buszmenetrendÚj fehérvári buszmenetrend: ezek a legfontosabb változásokÚj járatok, kevesebb átszállás, jobb csatlakozások, sűrűbben járó buszok és két hétig ingyenes tömegközlekedés - röviden ilyen lesz az új székesfehérvári buszmenetrend. Lássuk a részleteket!
Baleset
KözlekedésbalesetHat autó karambolozott az M7-esen SzabadbattyánnálJelenleg egy sávon halad a forgalom.
rallye
Közlekedés,forgalomkorlátozásSzombaton lezárások lesznek a rally szuperspeciál versenyhez kapcsolódóanSzombaton délután Székesfehérváron rally szuperspeciál verseny lesz – a futam Palotai utat érintő szakaszát, valamint a Vásárteret és a Csíkvári útnak a rendezvényterületet érintő szakaszát lezárják. A helyi, illetve a regionális és országos buszjáratok terelőútvonalon közlekednek.
KözlekedésbalesetKét autó ütközött az M7-es Budapest felé vezető oldalán FehérvárnálSzékesfehérvár térségében két személygépjármű összeütközött.
KözlekedésbalesetTeherautó és személyautó karambolozott az M7-esen SukorónálSukoró térségében egy kisteherautó és egy személygépjármű ütközött össze, ezért a Budapest irányába vezető oldalon forgalomkorlátozásra számítsanak a gépjárművezetők.
Közlekedés,lezárásDarubontás miatt ideiglenes forgalomváltozás lesz a Vörösmarty téren július 15-én  Ideiglenesen változik a forgalmi rend július 15-én, csütörtökön a Vörösmarty téren, ahol elbontanak egy toronydarut.
KözlekedésbalesetKét kisbusz ütközött össze SárkeresztesnélKét kisbusz ütközött össze Sárkeresztes térségében a 81-es főúton. A baleset helyszínén rendőri irányítás mellett félpályán halad a forgalom.
KözlekedésbalesetTömegkarambol történt ZámolynálTeljes útlezárás van a 8123-as számú úton.
Legnépszerűbb