Hírek
Közlekedés,buszbérletMegszűnik a negyedéves diákbérlet SzékesfehérváronHavi diákbérlet egy vonaljegy áráért: 2022-ben havonta 280 forintba fog kerülni a buszbérlet a fehérvári fiatalok számára. Az iskolások 2022-ben egy jegy árából egy hónapig használhatják a helyi járatokat.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,parkolóbérletA Városgondnokság parkolási csoportjának ügyfélszolgálata meghosszabbítja nyitvatartásátA parkolóbérletek cseréje miatti várható forgalomnövekedés indokolja a hosszabbított nyitvatartást.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,buszbérletHavi 280 forintba kerül a buszbérlet a fehérvári fiatalok számára 2022-benA kedvezményes bérletárat egyelőre egy éven keresztül tartják fent Székesfehérváron.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,parkolás28 új parkoló épül a Semmelweis utcában még az ősszel SzékesfehérváronA Semmelweis utca 13-21. számú tízemeletes szalagház mögött, a Tüdőgondozó épületével szemben egy 28 állásos parkolót és egy új bekerített játszóteret alakítanak ki, és egy szakaszon megújul a járda is.
Közlekedés,útlezárásCsütörtökön ebbe az utcába nem lehet a Berényiről lekanyarodniNem lehet a Berényi út felől megközelíteni csütörtökön az Álmos vezér utcát az elektromos transzformátorház cseréje miatt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
KözlekedésbalesetKét embert gázoltak el az Új Csóri úton kedden reggelA zebrán haladták át a gyalogosok, amikor elütötték őket Székesfehérváron.
KözlekedésbalesetÖsszeütközött két autó az Aszalvölgyi útonA baleset miatt az Aszalvölgyi út érintett szakaszán forgalomkorlátozásra kell számítani.
Közlekedés,rendőrségVasárnapig fokozottan ellenőrzi a teherautókat és a buszokat a rendőrségEzen a héten fokozottan ellenőrzi a teherautókat, buszokat, valamint vezetőiket a rendőrség az ország közútjain.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,elektromos rollerKözösségi robogó és kerékpár is lehet a jövőben SzékesfehérváronAz első három pozitív tapasztalatai miatt az önkormányzat tárgyal a Lime vállalattal további közösségi mikromobilitási megoldásról - írta Cser-Palkovics András Facebook-oldalán
KözlekedésbalesetKét autó karambolozott Abánál a 63-asonKét személyautó karambolozott a 63-as főút 83-as kilométerénél, Aba-Belsőbáránd térségében. Az egyik gépkocsi árokba hajtott, majd felborult.
KözlekedésbalesetTraktoros gázolt kerékpárost SeregélyesenKerékpárost gázolt el egy kukoricát szállító pótkocsis traktor Seregélyesen, a Fő utcában.
Közlekedés,áremelkedésMeddig kell emelkednie a benzinárnak, hogy letegyük az autót?A napi.hu internetes oldal megbízásából a Pulzus kutató készített egy reprezentatív felmérést, amiből az derül ki, az autósok 66 százaléka megérzi a pénztárcáján az áremelkedést, ezért érdemben igyekszik csökkenteni az autóhasználatot.
Közlekedés,parkolásOktóber végéig érvényesek a 2020. március 20. előtt kiváltott éves parkolóbérletekA Városgondnokságon pedig már jelenleg is kiválthatók az idén novembertől érvényes jövő évi lakossági bérletek.
KözlekedésbalesetÚjabb karambol: egy kisteherautó és két személyautó ütközött a 8-as főút fehérvári szakaszánA 8-as főút érintett szakaszán torlódásra kell számítani.
Fehérvár Médiacentrum fotója
KözlekedésbalesetNégy autó ütközött az M7-esen Székesfehérvárnál, torlódásra kell számítani a Balaton feléPénteken kora délután történt a baleset az Auchan-lehajtó közelében.
Közlekedés,forgalomkorlátozásÚjabb forgalmirend-változások, lezárások lesznek a 7-es és 8-as főúton Fehérvárnál a kerékpárút építése miattKét szakaszon is megváltozik a forgalmi rend a kerékpárút építése miatt Székesfehérvárnál.
Közlekedés,buszmenetrend2022 második felében az intermodális központ miatt mindenképpen lesz módosítás a buszmenetrendbenMegköszönve az augusztus óta érkezett javaslatokat, közösségi oldalán összegezte a buszmenetrenddel kapcsolatos tapasztalatokat Cser-Palkovics András.
Közlekedés,útlezárásMegszűnik az útlezárás szerda délelőttől a Gáz utcábanElhárították a hibát a Gáz utcában. A földgázvezeték javítási munkálatainak befejezését követően október 6-án, szerdán délelőtt megszűnik az útlezárás.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,zebraElkészült az új zebra a Forgó utcában Felsővárosban10 új parkoló és két gyalogátkelőhely épült a Forgó utca Cserkész utca kereszteződésében. Így már nem a sárban kell parkoljanak a környéken élők, a gyerekek pedig biztonságosan juthatnak el közeli iskolákba.
Közlekedés,buszbérletFillérekbe kerül az új fehérvári diákbérlet a középiskolásoknakAz új tanulói bérletkonstrukció a középiskolásoknak jelképes összegért kínálná a buszbérletet - hangzott el hétfő este a vízivárosi lakossági fórumon. A javaslat célja, hogy a középiskolások tömegközlekedéssel járjanak iskolába.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
Közlekedés,zebraOkoszebrák szüntethetik meg a gyalogosgázolásokat SzékesfehérváronA kórház előtt már működik a fehérvári fejlesztésű intelligens gyalogosátkelő, de napokon belül még egy SafeXOne-t telepítenek a Horvát István utca és a Hosszúsétatér sarkán.
Legnépszerűbb