Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,elektromos rollerMutatjuk, hogyan lehet használni a közösségi e-rollereket FehérváronJúlius 8-tól már Fehérváron is lehet használni a közösségi elektromos rollereket - jelentette be közösségi oldalán Cser-Palkovics András polgármester.
KözlekedéstűzKigyulladt egy autó az M7-esen SzékesfehérvárnálEgy személyautó motortere égett az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldalán, az 57-es kilométernél, Székesfehérvár térségében.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,Budapest-Balaton kerékpárútDugó nélkül folytatódik Fehérvár és Kisfalud között a kerékpárút építése Közlekedési káosz után szervezetten folytatódik a Budapest-Balaton kerékpárút építése. Ettől függetlenül érdemes elkerülni a területet, különösen a Velencei-tó és Budapest irányába haladóknak.
Közlekedés,útlezárásHétfőn este lezárják a Farkasvermi úti vasúti átjárótVágányszabályozási munkálatokat végeztet a MÁV a Farkasvermi úti vasúti átjáróban, így július 5-én, hétfőn 19.00 és 23.00 óra között teljes szélességű útzár lesz.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,tömegközlekedésOnline utazástervezővel tesztelheted az új székesfehérvári buszmenetrendet!Az új buszhálózat és menetrend 2021. július 17-én lép életbe. Az új menetrend bevezetésének első két hetében, 2021. július 16-tól egészen 2021. július 31-ig ingyenes lesz a közösségi közlekedés Székesfehérváron.
KözlekedésbalesetFelborult egy autó a 8-ason CsórnálSzalagkorlátnak ütközött, majd felborult egy gépkocsi a 8-as főút 20-as kilométerszelvényénél, Csór térségében.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,motorHajmeresztő módon előzgetett egy motoros a Sárkeresztúri útonNem számított sem a záróvonal, sem a zebra annak a motorosnak, aki június 29-én a Sárkeresztúri úton előzgette ki az autókat.
Közlekedés,forgalomkorlátozásMegkezdődött a Seregélyesi és Lövölde út közötti felújítás - forgalomkorlátozásra kell számítani a Budai útonJúnius 29-től forgalomkorlátozás lép életbe a Hadiárva és a Seregélyesi út közötti részen, ahol a vízvezeték-kiváltási munkák miatt a Budai úton a gépjárműforgalom irányonként egy-egy forgalmi sávra szűkül, valamint nem lehet balra kanyarodni a Hadiárva utcára, és onnan balra nagyívben kifordulni.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,Budapest-Balaton kerékpárútForgalomkorlátozás lesz július 5-től a 7-es főút és az M7-es keleti lehajtója közöttJúlius 5-től várhatóan szeptember közepéig a Budapest–Balaton kerékpáros útvonal kiépítéséhez kapcsolódóan a 7-es főút Székesfehérvár bevezető szakaszán megkezdődnek a kerékpáros aluljáró építési munkái, emiatt jelentős forgalmirend-változásra kell számítaniuk a közlekedőnek.
KözlekedéskigyulladtKigyulladt egy autó SzékesfehérváronA Börgöndi úton oltották el a lángokat a tűzoltók.
KözlekedésbalesetHűtőkocsi üzemanyagtartályának ütközött egy autó az M7-es felhajtójánál FehérvárnálSzékesfehérvár térségében az érintett szakaszon forgalmi akadályra kell számítani.
Közlekedés,hőségHőkamerás felvételeken az M7-es autópálya nyári hőmérséklete: a 49 fok nem ritkaHőségriadó idején az M7-es autópálya elválasztósávjában zajló kaszálási munkákról készítettek hőkamerás felvételeket a Magyar Közút munkatársai.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,közlekedésKét napra lezárják a Selyem utca egy szakaszátJövő héten hétfőn reggel 8 órától egészen június 30-án, szerdán reggel 8 óráig lezárják a Selyem utca Sziget utca – Jancsár utca közötti szakaszát a gépjárműforgalom elől. A burkolathelyreállító munkálatok a Halász utca forgalmi rendjét nem érintik majd.
Közlekedés,kerékpárútLeállt a Budapest-Balaton kerékpárút építése KisfaludonLeállították a kivitelezést, új megoldást keresnek a megvalósításra.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,Budai útHatalmas dugó van a Budai útonTöbb kilométeres dugó alakult ki a Budai út Székesfehérvárról kivezető szakaszán. A hatalmas torlódás nagyjából a Köfém lakóteleptől kezdődik és majdnem Kisfaludig tart.
Közlekedés,közlekedésÉpül a Budapest-Balaton kerékpáros útvonal Fehérvárra bevezető szakasza: június 15-ig várják a lakossági véleményeketA Budapest-Balaton kerékpáros útvonal Székesfehérvárra bevezető szakaszán az előkészítő munkák megtörténtek, és még ebben a hónapban kezdődnek a földmunkák is. 
Közlekedés,M7-es autópályaForgalomkorlátozás az M7-es autópályánSzékesfehérvárnál történt, anyagi kárral járó közlekedési baleset helyszínén műszaki mentés zajlik.
KözlekedéstűzÉgett egy autó az M7-en FehérvárnálKigyulladt egy autó motortere Székesfehérvárnál, az M7-es Budapest felé vezető oldalán.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,tömegközlekedésLetölthető az új buszmenetrend hálózati térképe és a járatútvonalakJúlius 17-én lép életbe az új buszhálózat és -menetrend Székesfehérváron.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,buszmenetrendJúlius 17-én életbe lép az új buszmenetrend Székesfehérváron, a kezdeti időszakban ingyenesen utazhatunk a buszokonJúlius 17-én életbe lép az új buszmenetrend Székesfehérváron. Alapjaiban megváltozik a rendszer. Kevesebb átszállás, jobb járatsűrűség és csatlakozások jellemzik majd az új hálózatot. Fontos információ, hogy július 16-a és július 31-e között ingyenes lesz a közösségi közlekedés Székesfehérváron.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,elektromos rollerFehérvári e-roller-hálózat: „jó ötlet lenne, de csak a kerékpársávokban”Könnyen elképzelhető, hogy hamarosan megérkeznek a bérelhető elektromos rollerek Székesfehérvárra. Cser-Palkovics András hétvégi posztja alatt már több százan mondták el véleményüket az ötletről.
Legnépszerűbb