Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 22., 19:01
Gazdaság,mezőgazdaságTerménytisztító- és szárítóüzem létesült Dunaföldváron Az ötödik gazdatalálkozó keretében adták át a GOF Hungary Kft. termény tisztító- és szárítóüzemét Dunaföldváron. A céget húsz évvel ezelőtt alapította 3 gazdacsalád. A beruházás több mint 2 milliárd forintból valósult meg. 
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 21., 23:04
Gazdaság,biztosításTöbbféle vállalati biztosítás közül lehet válogatniDe egyáltalán melyik lesz az ideális? Vagy mire van mindenképpen szükség? Érdemes a vállalkozásoknak biztosítást kötni? Megannyi kérdés, amelyekkel jobb tisztában lenni, mivel az üzleti élet számos területén segítséget nyújthat a megfelelő védőháló alkalmazása, valamint a váratlan helyzetekre történ...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 21., 17:48
Gazdaság,ingatlanJelentősen nőtt az eladó ingatlanok száma a Velencei-tónálA Velencei-tó mellett 9 százalékkal több lakóingatlan került eladósorba, az árak pedig két százalékkal kerültek feljebb tavaly májushoz képest.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 15., 17:44
Gazdaság,jubileum30 éves a székesfehérvári Emerson30 éve alapította meg székesfehérvári cégét az Emerson. A kerek évforduló alkalmából a vállalat telephelyén köszöntötték a dolgozókat, valamint avatták fel a főbejárat előtti alkotást.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 07., 18:26
Gazdaság,egészségügyIngyen átképeztetheti magát Fehérváron az, aki az egészségügyben dolgoznaAz érdeklődő felnőtteknek nyílt napot is szervez a székesfehérvári kórház.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 07., 13:28
Gazdaság,SzékesfehérvárFehérvár gazdaságát a Covid sem tudta megrogyasztani, érdekes kutatás látott napvilágotA koronavírus-járvány hatását vizsgálták a magyarországi funkcionális várostérségekben a munkanélküliség, a vendégéjszakák, a múzeumlátogatások, a halálozások és a gazdasági erő tekintetében.
2024. 05. 06., 15:32Gazdaság,üzemanyagTovább csökken az üzemanyagok ára szerdánAz egyik üzemanyagtípus 5, a másik 4 forinttal lesz olcsóbb a hét közepétől.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 26., 20:38
Gazdaság,kényelmes munkaMiért érdemes igénybe venni a virtuális asszisztenciát?A virtuális asszisztensek általában szabadúszók, akiket fel lehet kérni arra, hogy segítsenek a vállalkozások mindennapi vagy speciálisabb feladatainak elvégzésében. 
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 18., 23:37
Gazdaság,munkahelyA szállítási és fuvarozási munkák is lehetnek változatosak!Talán nem áll olyan távol az igazságtól, ha azt mondjuk, hogy amikor a szállítási és fuvarozási munkák kerülnek szóba, akkor mindenki előtt a következőhöz hasonló kép ugrik be: negyvenes pasas a teherautó volánja mögött, fiatal egyetemista bringán a belváros szűk utcácskáin, ötvenes, morózus kamions...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 17., 22:57
Gazdaság,vállalkozásAlkalmazottból vállalkozó? Hogyan vágjunk bele?Az alacsony fizetések, a kötött munkaórák és a türelmetlen munkáltatók miatt sokan gondolják úgy, hogy a munkaviszony fenntartása helyett inkább vállalkozásba kezdenek. Ez sokszor valóban jó ötletnek bizonyul, azt azonban vegyük figyelembe, hogy a folyamat sok nehézséggel is együtt jár. A vállalkozó...
2024. 04. 17., 08:16Gazdaság,beruházásCsúcstechnológiás nitrogénüzemet adtak át SzékesfehérváronNagyértékű beruházás keretében épített nitrogénüzemet a Messer Hungarogáz az elektronikai gyártással foglalkozó Harman Becker Gépkocsirendszer Gyártó Kft. székesfehérvári gyárának területén.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 13., 21:35
Gazdaság,fejlesztésÚj felületkezelő üzemet avattak - hatékonyabb technológiát alkalmaz az Alba-Kor Kft.Hatékonyabb technológiai rendszer kialakítása és bővítése valósulhat meg az által, hogy elkészült a székesfehérvári Alba-Kor Kft. új felületkezelő üzeme. A "Zöld Nemzeti Bajnokok" telephely- és technológia fejlesztésének eredményeként megvalósult csarnokot csütörtök délelőtt adták át.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 13., 15:57
Gazdaság,állásAhol a kereslet és a kínálat találkozik - harmadszor rendezték meg az Alba Regia ÁllásbörzétTöbbek között iparvállalatok, kereskedelmi szolgáltatók és közlekedési társaságok jelentek meg a seregszemlén, de voltak munkaerő-közvetítők is.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 05., 20:10
Gazdaság,buszKínai partnerrel együtt gyártana trolibuszt az IkarusA Budapesti Közlekedési Központ szóló és csuklós trolibuszokra kiírt tenderén együtt indul az Ikarus és a világ legnagyobb buszgyártója, a kínai Yutong. Ehhez együttműködési megállapodást írtak alá a felek.  
2024. 03. 08., 08:59Gazdaság,inflációJanuárhoz viszonyítva átlagosan 0,7 százalékkal emelkedtek az árak2024. februárban a fogyasztói árak átlagosan 3,7%-kal haladták meg az egy évvel korábbiakat. Januárhoz viszonyítva átlagosan 0,7%-kal emelkedtek az árak, a járműüzemanyagok 6,7%-kal drágultak.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 03. 07., 09:54
Gazdaság,adóHol kérhetünk adózási kérdésekben ingyenes segítséget?Bár a magánszemélyek jelentős részének a NAV elkészíti az adóbevallását, mégis adódhat úgy, hogy kérdésünk van adózás témakörben. Hol kaphatunk válaszokat ingyenesen? 
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 29., 12:04
Gazdaság,albérletMegfizethetőbb albérletek? A székesfehérvári albérletárakat csak a fővárosiak előzik megA lakbérek és a fizetési adatok aránya alapján nagyon komoly különbségek vannak az országban az albérletek árai között - derül ki az ingatlan.com felméréséből. Ez alapján Székesfehérváron az átlagfizetés 33 százalékából jönne ki havonta egy átlagos albérlet.
2024. 02. 26., 09:42Gazdaság,üzemanyagEljött az árcsökkenések ideje a benzinkutaknálA benzinért 3, míg a gázolajért 10 forinttal kell kevesebbet fizetni szerdától.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 20., 00:02
Gazdaság,építkezésBiztosítsd a nyugalmadat zárt WPC kerítéssel!A zárt kerítések kizárják a kíváncsi tekinteteket, biztosítják, hogy otthonainkat szabadon élvezhessük, akár bent tartózkodunk, akár a teraszon, a kertben, legyen az egy forgalmas utcában vagy egy szomszédokkal sűrűn körbevett helyen. 
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 20., 00:01
Gazdaság,mezőgazdaságRakodóeszközök, és amikre a legtöbb mezőgazdasági vállalatnak szüksége van!A mezőgazdaság világában alapvető, hogy rendelkezzünk olyan rakodóeszközökkel, amelyekkel gyorsan és hatékonyan lehet rakodni, anyagot mozgatni vagy akár gépet szerelni. Legyen szó kisebb vagy nagyobb munkálatokról, ma már a legmodernebb - például elektromos - technológiák is igénybe vehetők.
2024. 02. 19., 15:14Gazdaság,üzemanyagDrágul a benzin szerdánA gázolaj ára nem változik a hét közepén.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Emlékhelyek napja Fehérváron is, fecskehotel, madárkert, nyitott műterem Felsővárosban és százéves az ARAK. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 16-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új parkoló a vasútállomásnál, pünkösdkor mesélnek a kiskertek, elballagtak a végzősök, negyedszer az elitben a hokisok. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. május 9-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődhet a Vasvári felújítása, gyerekparadicsom épült Maroshegyen, ókori forgatag Gorsiumban és másodszor is ezüstöt ünnepeltek a röplabdások. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 2-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Virágóra ötezer virágból, halünnep Palotavárosban, véget értek a Diáknapok, nagyot mentett a MÁV Előre. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 25-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!