2 évnél régebbi cikk

Egész napos családi nyárbúcsúztató a Nagy-Magyarország Parkban
·Programokprogramajánló·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Nagy-Magyarország Park
Egész napos családi nyárbúcsúztató a Nagy-Magyarország Parkban
·Programokprogramajánló·Utolsó frissítés: undefined

Különleges, sokszínű programmal várják a családokat a nyári szünet utolsó szombatján a Nagy-Magyarország Parkba. Az éjszakába nyúló rendezvényen minden korosztály számára nyújtanak szórakozási lehetőséget.

Augusztus utolsó hétvégéjén minden gyermek és szülő kikapcsolódhat a Burok-völgyben tett séta előtt, után, vagy akár közben, és megízlelheti a magyar tájak étel és italkülönlegességeit a Kárpátia Étterem és Kávézóban, vagy a Nemfelejtünk Falatozóban.

Családi nap a Nagy-Magyarország Parkban

Nagy-Magyarország Park

És hogy milyen programra számíthat, aki a gyönyörű természeti környezetet választja?

Lesz kézműves portéka vásár, éjjeli vezetett túra, a vállalkozó szelleműek egy ősi magyar fegyvernemmel az íjászattal ismerkedhetnek. Bizonyára lesznek, akik a céltábla közepébe is betalálnak, ebben szakavatott személy segít majd nekik. Régen a magyar harcosok lóról lőtték ki nyilaikat. Ezen a napon lóhátra is pattanhatnak a gyerekek, bár eközben az íjászatot azért nem javasolják.

Augusztus 28-án szombaton a gyermekek számára ingyen lesz látogatható a Trianon Múzeum Magyar Kálvária 1918-1920 elnevezésű időszaki kiállítása, de bárki megtekintheti a parkban található millenniumi emlékműveket.

Este kertmoziban nézhetik meg az érdeklődők Sándor Pál 2018-as vígjátékát, melynek címe: Vándorszínészek. A film 12 éven felülieknek ajánlott, a vetítés alatt az erdei büfé nyitva tart. A filmvetítés után különleges csillagászati programon vehetnek részt a családok, és zenés-táncos mulatságot tartanak a székesfehérvári  Menthol Karaoke-val a Nemfelejtünk Falatozó kerthelyiségében.

Bővebb információ:
telefon: +36 22 223 723
email: rendezveny@nagymagyarorszagpark.hu
honlap: www.nagymagyarorszagpark.hu
Facebook, Instagram:  Nagy-Magyarország Park

Kapcsolódó
Júliusban Hold napja és éjszakai túra, augusztusban hagyományőrző tábor lesz a Nagy-Magyarország Parkban

Egész nyáron különleges programokkal várják az érdeklődőket a Nagy-Magyarország Parkban.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók