Kult
Fehérvár Médiacentrum fotója
Programok,EFOTTVisszatér Velencére az EFOTT Visszatér a Velencei-tó északi strandjára az egyik legnépszerűbb nyári zenei fesztivál, az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója (EFOTT).
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
Programok,hétvégeFehérvári programok a hétvégére: Magyar Kultúra Napja, Jégpályák Éjszakája, Téli Etyeki Piknik és lekvárfőző workshopTovább tombol a cidri, ám ez ne szegje kedveteket, hogy a hétvégén is csemegézzetek a szuper fehérvári és környéki programok közül: többek között részt vehettek a Magyar Kultúra Napja rendezvényein, korizhattok a Jégpályák Éjszakáján, vagy lazulhattok a Téli Etyeki Pikniken.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Programok,turizmusFehérvár TOP 10-es a keresett programok városi listáján, két eseményünk pedig a TOP 100-ba kerültA Google-keresések alapján állították össze a listákat.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
Programok,hétvégeFehérvári programok a hétvégére: VI. Nagy Fehérvári Bormustra, újévi táncház, közönségkorcsolya és SikolyEzen a hideg, ám napsütéses hétvégén is számos fehérvári program közül csemegézhettek: többek között kilátogathattok a VI. Nagy Fehérvári Bormustrára, kipróbálhatjátok magatokat a közönségkorcsolyán, vagy beülhettek a moziba, ahol a Sikoly ötödik epizódja lesz az új fogás.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
Programok,hétvégeFehérvári programok a hétvégére: városi szilveszter, újévi lencseosztás, Alba Regia Szimfonikus Zenekar koncert és Blahalouisiana2021 utolsó, illetve 2022 első napjaiban sem maradtok fehérvári programok nélkül: lesz újévi lencseosztás, fehérvári szilveszter és Blahalouisiana koncert is.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
Programok,hétvégeFehérvári programok a hétvégére: családi vetítés a Barátság moziban, A diótörő, Fezen X-Mas Party és Mátrix: FeltámadásokKarácsony hétvégéjén is számos programmal készültünk nektek: többek között
Programok,hétvégeFehérvári programok a hétvégére: Musicolore koncert, buli az Ikonban és adventi készülődésAdvent negyedik hétvégéjén gyerekeknek és felnőtteknek is kínálkozik bőven kikapcsolódási lehetőség Fehérváron. Színházi dráma, ünnepi koncertek, kézműves foglalkozások és mesés mozifilm is várja az érdeklődőket.
Programok,programFehérvári programok a hétvégére: fényvonat, Vox Mirabilis koncert és a kobold karácsonyi titka Két héttel karácsony előtt útra kelhetünk az adventi fényvonattal Székesfehérvár belvárosában, valamint zenével és meseelőadással is hangolódhatunk az ünnepre.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Programok,hétvégeFehérvári programok a hétvégére: Advent, Mikulás Motoros Felvonulás, jótékonysági rock este és találkozzatok a Mikulással Maroshegyen! Advent második hétvégéjén (amibe beleesik a Mikulás eljövetele) is számos fehérvári programmal várják az érdeklődőket: többek között látogassatok ki a Fehérvári Adventre, lessétek meg a Mikulás Motoros Felvonulást, bulizzatok a jótékonysági rock esten, vagy találkozzatok a Mikulással Maroshegyen!
Programok,MikulásHintóval járja majd a Mikulás a fehérvári utcákat vasárnap A Maroshegyi Mikulás hintós menete vasárnap délután indul, és a városrész több utcájában is találkoznak a gyerekekkel.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Programok,korcsolyaMegnyitott a Kori Liget, szombaton ingyen kipróbálhatóIdén télen újra élvezhetjük a Zichy Liget korcsolyapályáját.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Programok,koronavírusKiderült, hogyan alakítja át a járvány a fehérvári adventi programokatA megszokott szabadtéri programok többsége nem marad el, de az egyre súlyosbodó járványhelyzet miatt nehéz előre tervezni, derül ki a polgármester posztjából.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
Programok,hétvégeFehérvári programok a hétvégére: Fehér-Vár-Palota teljesítménytúra, I. Széchenyi Gasztrofesztivál, Sírkerti Séta, New Level Empire és ÖrökkévalókBár november első hétvégéje igencsak hidegnek ígérkezik, azért így is számos fehérvári és környéki program közül válogathattok: többek között részt vehettek a Fehér-Vár-Palota teljesítménytúrán, falatozhattok az I. Széchenyi Gasztrofesztiválon, vagy beülhettek az Örökkévalókra.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Programok,töklámpásÓriás minyon, mosolygó tökfejek és grimaszoló tökfilkók - Mutatjuk a III. Fehérvári Töklámpás Fesztivál főszereplőitIdén újra a töklámpásoké volt a főszerep, 3. alkalommal szerveztük meg a Fehérvári Töklámpás Fesztivált. Rengetegen érkeztek a most már hagyományos programra, ami ezúttal délután közös családi kézműves foglalkozással indult. Este pedig újra kikerültek a töklámpások Székesfehérvár Belvárosába. 
Fehérvár Médiacentrum fotója
Programok,hétvégeFehérvári programok a hétvégére: töklámpás fesztivál, halloween a Hiemer-házban, Richter Flórián Cirkusz és Halloween Night RideA hosszú hétvégén is számos izgalmasan rémisztő, ám annál tökösebb fehérvári és környéki program közül válogathattok: többek között tökölhettek a III. Fehérvár Töklámpás Fesztiválon, retteghettek a Hiemer-házban, elmehettek a Richter Flórián Cirkuszba vagy részt vehettek a Halloween Night Ride-on.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
Programok,hétvégeFehérvári programok a hétvégére: október 23-ai rendezvények, LEGO-kiállítás, termelői piac, kézművesvásár, Junkies és TortugaOktóber végéhez közeledve a hideg is visszatért, ám ez ne gátoljon meg titeket abban, hogy részt vegyetek a kiváló fehérvári és környéki programokon. Többek között látogassatok ki az október 23-ai rendezvényekre, lessetek be a LEGO-kiállításra, vagy bulizzatok a Junkies vagy a Tortuga koncertjein.
Programok,töklámpásHalloween napján lesz idén a Fehérvári Töklámpás FesztiválEgy év kihagyás után újra lesz töklámpás fesztivál Székesfehérváron. Ráadásul idén október utolsó vasárnapja egyben a hónap utolsó napja is lesz.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
Programok,hétvégeFehérvári programok a hétvégére: Gasztropiknik, Romkerti Matiné, kézműves alkotói nap a Rác utcában és Fish!Az eddig rendkívül didergős október közepén is számos fehérvári és környéki program közül csemegézhettek: többek között kilátogathattok a Böllér Boutique Gasztropiknikjére, részt vehettek a Romkerti Matinén, beugorhattok az alkotói napra a Kézművesek Házába vagy bulizhattok a Fish! koncertjén.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
Programok,hétvégeFehérvári programok a hétvégére: Aszalvölgyi Focikupa, Múzeumok Őszi Fesztiválja, Nap a nőkért, Sírkerti Séták és Arató DiscoA hétvégén igencsak hideg szelek fújnak majd, ám ha kikapcsolódnátok, így is számos fehérvári program közül válogathattok: többek között kilátogathattok a IX. Aszalvölgyi Focikupára, részt vehettek a Nap a nőkért rendezvényen, netalántán bulizhattok Arató László nótáira.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
Programok,hétvégeFehérvári programok a hétvégére: Böndörödőke Maroshegyen, Móri Bornapok, Szent Mihály-napi piknik és Nincs idő meghalniOktóber első hétvégéjén is számos fehérvári és környéki program közül csemegézhettek: többek között kilátogathattok a Böndörödőkére Maroshegyen, körbenézhettek a Móri Bornapok, lazulhattok a Szent Mihály-napi pikniken, vagy elcsíphetitek a Nincs idő meghalnit a moziban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Programok,fűtésErőművek Éjszakája Fejér megyében - 2021. október 8-án két helyszínen is várják a látogatókatA Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) és csatlakozó partnerei 2021. október 8-án ismét megrendezik az Erőművek Éjszakáját. Székesfehérváron két helyszínen is várják a látogatókat, akik betekintést nyerhetnek az energiatermelés kulisszatitkaiba.
Legnépszerűbb