Kult
Play
Programok,hétvégeFehérvári programok a hétvégére: Művészkorzó, Nagyok a Kicsikért Jótékonysági Fesztivál, velencei-tavi borkóstoló és WellhelloJúlius utolsó, egyben augusztus első hétvégéjén is számos fehérvári és környéki program közül szemezgethettek: kilátogathattok a Művészkorzóra, részt vehettek a Nagyok a Kicsikért Jótékonysági Fesztiválon, netalántán bulizhattok a Halott Pénz és a Wellhello slágereire.
Programok,kertmoziKertmozi lesz a Velencei-tó partján vasárnaptólMár építik a velencei Északi Strandon a kertmozit. Vasárnap nyitnak, az első vetítés ingyenes lesz.
Programok,bicikliTörténelemmel fűszerezett bringatúra - egy különleges tekerés Sóstótól a Gorsiumig Az Értékmentők a Fehérvári Kerékpáros Sportegyesülettel és a Szent István Király Múzeummal karöltve szervezte meg kerékpáros túráját szombaton délelőtt. A résztvevők a Sóstói Mol Arénától indulva számos érdekességgel ismerkedhettek meg a Gorsiumig tartó tekerés során.
Programok,EFOTTGroovehouse, UFO, V-tech, Shygys, Kozmix - retróban is gazdag lesz az idei EFOTTIdén nemcsak az aktuális slágerek, zenészek és együttesek színesítik az EFOTT műsorát, de a retró szerelmesei is megtalálják számításukat.
Play
Programok,kertmoziAugusztusban újra lesz kertmozi a BelvárosbanA Székesfehérvári Királyi Napok idén sem múlhat el kertmozi nélkül: augusztus 21-én és 22-én ismét beköltözik a Barátság mozi kertmozija a Városháza díszudvarába.
Play
Programok,hétvégeFehérvári programok a hétvégére: Művészkorzó, Textiludvar, nyersétel-bemutató, Necc Party és Majka & CurtisJúlius végéhez közeledve is érdekes fehérvári és környéki programok közül válogathattok: többek között megnézhetitek a Művészkorzót, bekukkanthattok a Textiludvarra, részt vehettek egy nyersétel-bemutatón, netalántán bulizhattok a Necc Partyn, vagy Majka & Curtis koncertjén.
Programok,Királyi NapokMegvan a 2021-es Királyi Napok programjaMinden évben az egyik leginkább várt programsorozat a Királyi Napok Székesfehérváron. Íme, a következő eseményekre mehetünk 2021-ben!
Programok,programajánlóEcsetszerelem, kincskeresés és muzsika Sóstón - mutatjuk a Cselekvő Fehérvár heti programjaitA hét minden napjára kínál érdekes, hasznos kikapcsolódási lehetőséget a Cselekvő Fehérvár közösségfejlesztő program.
Programok,ingyenIngyenes nordic walking a Palotavárosi tavaknálRendszeres nordic walking program indul a Palotavárosi tavaknál. A Fejér Megyei Szabadidősport Szövetség instruktorai jövő szerdától várják a mozogni vágyókat – idősebbeket és fiatalabbakat egyaránt.
ProgramokKreatívPAPÍR-RE-FORMA – Kreatív délelőtt a papír körül július 24-én délelőtt ÚrhidánA Közép-dunántúli Regionális Innovációs Ügynökség 2LIFES című Interreg Europe projektje a hulladékkezelés módjai közül kizárólag a „Használjuk újra” kérdésére épít.
rallye
Play
Programok,hétvégeFehérvári programok a hétvégére: Székesfehérvár-Veszprém Rally, Művészkorzó, Rúzsa Magdi és BlahalouisianaA hétvégén ezúttal is számos fehérvári és környéki program közül szemezgethettek: többek között megleshetitek a Székesfehérvár-Veszprém Rallyt, nézelődhettek a Művészkorzó, netalántán tombolhattok Rúzsa Magdi és a Blahalouisiana koncertjein.
Play
ProgramoktúraJúliusban Hold napja és éjszakai túra, augusztusban hagyományőrző tábor lesz a Nagy-Magyarország ParkbanEgész nyáron különleges programokkal várják az érdeklődőket a Nagy-Magyarország Parkban.
Play
Programok,hétvégeFehérvári programok a hétvégére: Művészkorzó, Agárdi Borpart, Bagossy Brothers Company, TNT és Fekete ÖzvegyTovább fokozódik a hangulat (na, meg a hőség), így július második hétvégéjén is számos fehérvári és környéki program közül válogathattok: többek között kilátogathattok az Agárdi Borpartra, bulizhattok a Bagossy Brothers, a Margaret Island és a TNT koncertjein, vagy megleshetitek a Fekete Özvegyet.
Play
Programok,hétvégeFehérvári programok a hétvégére: Művészkorzó, Süllő Fesztivál, Öreghegyi Rügypattintó Futás és Sportnap, ByeAlex, Ákos és Ganxsta ZoleeJúlius első hétvégéjén igazán klassz fehérvári és környéki programok közül válogathattok: többek között beindul a Liget, amely során ByeAlex és Ákos is fellép, kilátogathattok a Süllő Fesztiválra Gárdonyban, netalántán mozoghattok egyet az V. Öreghegyi Rügypattintó Futás és Sportnapon.
Programok,FEZEN12 nap, 26 koncert: pénteken rajtol a FEZEN LigetA Liget névre keresztelt, nyári hétvégékre időzített koncertsorozat pénteken 16 órakor rajtol, hogy aztán augusztus végéig csaljanak újra mosolyt a zenekarok a fesztiválrajongók arcára az Újváralja soron.
Programok,természetElkezdődött a szentjánosbogár-rajzás az Alcsúti ArborétumbanMinden nyáron különleges látványosságban lehet részünk így június vége felé az Alcsúti Arborétumban: ezernyi fénylő lámpás táncol a sötétben. A mesés látvány idén is várja a látogatókat.
Programok,SóstóMocsári teknősöket leshetünk meg szombaton SóstónMocsári teknős ökotúrát tartanak június 26-án, szombaton a Sóstói Természetvédelmi Területen. A 10 órakor induló sétán többek között az is kiderül, van-e ellensége a páncélosnak.
Play
Programok,hétvégeFehérvári programok a hétvégére: Tűzzel-Vassal Fesztivál, Velencei-tavi Hal-, Vad-, Bor- és Pálinkafesztivál, Borsókóstoló, és Múzeumok ÉjszakájaA hétvégén már kellemesebb időjárás közepette válogathattok a számos fehérvári és környéki program közül: többek között böngészhettek a Tűzzel-Vassal Fesztiválon, végigkóstolhatjátok a Velencei-tavi Hal-, Vad-, Bor- és Pálinkafesztivált, netalántán körbenézhettek a városban a Múzeumok Éjszakáján.
Play
Programok,hétvégeFehérvári programok a hétvégére: Folkjuniális, Nemzeti Emlékhelyek Napja, Velencei-tavi Fesztivál, Emlékparki Nyár és P.Mobil2021 eddigi legmelegebb hétvégéjén többek között kilátogathattok a Folkjuniálisra, részt vehettek a Nemzeti Emlékhelyek Napja alkalmából szervezett régészeti eseményeken, lazulhattok a Velencei-tavi Fesztiválon, vagy bulizhattok a P.Mobil koncertjén.
A Királyi Napok megnyitója 2019-ben
Programok,Királyi NapokAugusztus 13. és 22. között lesz a Királyi Napok, a nyári rendezvényekről tájékoztatott Székesfehérvár polgármestereKözösségi oldalán közzétett lakossági tájékoztatójában Cser-Palkovics András részletezte, amit az aktuális szabályok alapján tudni lehet a nyári rendezvényekről.
Programok,Tűzzel-vassal FesztiválÚjra lesz Tűzzel-vassal Fesztivál Fehérváron június 26-ánA Múzeumok Éjszakájának napján 2021-ben ismét megrendezik Székesfehérváron a hagyományos fesztivált, melyen késesek, kovácsok bemutatója, színpadi programok és kirakodóvásár vár mindenkit a Rác utcában.
Legnépszerűbb