Kult
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 19., 11:00
Programok,tűzoltóságFehérváron és Fejérben több helyszínen idén is megnyílnak a tűzoltószertár-kapukA Nyitott szertárkapuk programsorozat a gyermeknaphoz kapcsolódó eseménye a Katasztrófavédelemnek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 17., 11:04
Programok,építkezésRetro Majális és szakmai nap az Építők Forrásánál SzékesfehérváronBemutatókkal, konzultációkkal, látványtervezéssel várják az építkezőket és a kivitelezőket is Székesfehérváron.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 14., 16:09
Programok,pünkösdÚjra virágos lesz a belváros PünkösdkorIdén ismét virágkompozíciókat csodálhatunk majd a belvárosban Pünkösd alkalmából: az Országalma és a Szent István-emlékjel közötti szakaszon hat virágbolt fogja színes-illatos növényekkel elárasztani a belvárost.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 14., 13:03
Programok,VidiMindössze 500 forintért váltható belépő a Fehérvár FC szombati hazai mérkőzésére Ezzel is azt szeretné segíteni a város, hogy minél többen biztassák május 18-án 17.45 órától a csapatot, hiszen a bajnoki érem, a dobogós hely a tét.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2024. 05. 13., 18:24
Programok,kirándulásFizetős lett a Székesfehérvárhoz közeli szellemvárosA szentkirályszabadjai szovjet katonaváros bejáratait állítólag már őrök védik. A területen több nagytestű kutyát is szabadon engedtek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 13., 17:33
Programok,piknikTavaszköszöntő a TóvárosbanPiknik várta a családokat, a lakókat Tóvárosban vasárnap. A tavaszköszöntő rendezvényen gyerekműsorok, játékok, operettelőadás szórakoztatta a közönséget. A nap sztárfellépője Csepregi Éva volt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 09., 12:39
Programok,futásMájus 10-ig lehet nevezni a TESZ futásraPünkösdhétfőn ismét megmozdul a Belváros. Május 20-án tizenharmadik alkalommal várják a székesfehérvári futókat a Tiszta, Egészséges Székesfehérvárért futóversenyre, ahol a mozgás örömén túl a fehérvári iskolákért is futhatnak a résztvevők. 
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 06., 19:26
Programok,művészetTöbb helyszínen is várják majd programok a fehérváriakat a Kortárs Művészeti Fesztiválon A pünkösdi hosszú hétvégén szervezik az idei Kortárs Művészeti Fesztivált, Fehérváron. Koncertek, workshopok és izgalmas kiállítások is várják a művészetek szerelmeseit a fesztivál három napja alatt több helyszínen is, Székesfehérváron.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 06., 11:34
Programok,fesztiválEFOTT 2024: Azahriah, Majka, Krúbi és a Yeti is ott lesz a nyár legnagyobb egyetemista bulijánBenned is ott van az egyetemista? Akkor vár a nyár legnagyobb egyetemista bulija, az EFOTT július 10. és 14. között a legnagyobb magyar sztárokkal, House Piknikkel és tartalmas nappali programokkal!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 02., 13:04
Programok,GyermekKétnapos lesz a Hetedhét Játékfesztivál, május utolsó hétvégéje a gyerekeké Fehérváron A gyermeknapi hétvégén, május 25-én és 26-án újra a gyerekeké lesz a fehérvári belváros: A Hetedhét Játékfesztivál mindkét nap délelőtt 10 órától este 7-ig várja a családokat sok-sok játékkal, zenés-mesés színpadi programokkal.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 01., 12:22
Programok,Csónakázó-tóElindult a kajak-kenu oktatás és a hajóbérlés a Csónakázó-tavonA Vitál Club szervezésében ismét lehetőség van hajóbérlésre és a kajak-kenu oktatásra a Csónakázó-tónál. A Club Vitál Kajak-kenu Egyesület tavaly költözött be a Koronás Parkban található Kajakvárba, ahol idén is mindenkit szeretettel várnak, aki szeretne megismerkedni a sportággal.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 01., 09:59
Programok,fürdőKedvezményes belépőjegyet kínál az Árpád Fürdő székesfehérvári nyugdíjasok számára A kedvezményes belépőjegy tartalmazza a medencék, szaunák, gőzkabin, infrakabin, tepidárium és a sószoba használati lehetőségét is. 
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 30., 10:54
Programok,sportmajálisIdén is remek programokkal vár a Sportmajális a BregyóbanIdén immár tizenharmadik alkalommal rendezik meg május elsején a Sportmajálist, ahol a város amatőr és profi sportolói vonulnak fel a Petőfi-szobortól a Bregyóig.
2024. 04. 29., 09:26Programok,bolondballagásBolondballagás: kedd délelőtt a diákoké lesz a fehérvári belvárosA három legjobb produkciót bemutató osztály hozzájárulást kap az érettségi bankettjéhez. A műsorszámokat 9 órától lehet megnézni a Vörösmarty Színháznál felállított színpadon.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 26., 13:02
Programok,PákozdBaby boom: racka juh, vaddisznó és muflon kölykökkel gyarapodott a Pákozdi PagonyA vadasparkban bárki találkozhat velük az év minden napján, július 1-től 5-ig pedig nyári táborba várják a gyerekeket.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 26., 09:46
Programok,fesztiválImmár 16. alkalommal Velencei-tavi Hal-, Vad-, Bor- és Pálinkafesztivál Agárdon, május első hétvégéjénHagyományok és gasztronómia - idén is ezek a legfontosabb hívószavai a Velencei-tavi Hal-, Vad-, Bor- és Pálinkafesztiválnak. Május első hétvégéjén mindenkit várnak a szezonnyitó agárdi fesztiválon.
2024. 04. 22., 09:18Programok,korcsolyaVideón az Alba Aréna első közönségkorijaSokan próbálták ki az új multifunkciós aréna jegét vasárnap. Péntekig naponta háromszor is lehet menni korcsolyázni az új csarnokba.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 19., 13:12
Programok,SóstóNyílt nappal ünnepli születésnapját a Sóstó Vadvédelmi Központ vasárnap2022-ben nyitotta meg kapuit a Sóstó Vadvédelmi Központ, az azóta eltelt idő alatt közel 1500 állaton segítettek. Április 21-én, vasárnap 10.30-tól születésnapi nyílt napot tartanak, ami egy igazi családi program lesz, sok-sok érdekességgel.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 17., 20:52
Programok,Alba ArénaSzínes kísérőprogramok az Alba Aréna nyitányánFontos információ, hogy a büfékben kizárólag bankkártyával lehet fizetni, illetve a sportmérkőzésekre vonatkozó biztonsági előírások miatt többek között PET-palack, illetve esernyő sem vihető be a csarnokba. 
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 15., 21:16
Programok,jótékonyságHetedik alkalommal szervezték meg a jótékonysági Székely Bált - két közösséget támogatnak a bevételbőlA székely kultúra kapta a főszerepet április 13-án, szombaton a Mercure Hotel Magyar Királyban. Hetedik alkalommal szervezték meg a Székely Bált Székesfehérváron.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 11., 15:14
Programok,Alba ArénaVégtelen Energia az Alba Arénában – látványos musicalshowra várnak mindenkit az új multicsarnokbaLenyűgöző látványvilág, felvillanyozó lendület-különleges produkciót láthat a közönség a nemrég megépült Alba Arénában. Az új multifunkcionális csarnokban kulturális rendezvény kategóriában a Nicola Tesla: Végtelen energia című musical-lel debütál május 24-én.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Emlékhelyek napja Fehérváron is, fecskehotel, madárkert, nyitott műterem Felsővárosban és százéves az ARAK. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 16-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új parkoló a vasútállomásnál, pünkösdkor mesélnek a kiskertek, elballagtak a végzősök, negyedszer az elitben a hokisok. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. május 9-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődhet a Vasvári felújítása, gyerekparadicsom épült Maroshegyen, ókori forgatag Gorsiumban és másodszor is ezüstöt ünnepeltek a röplabdások. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 2-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Virágóra ötezer virágból, halünnep Palotavárosban, véget értek a Diáknapok, nagyot mentett a MÁV Előre. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 25-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!