Kult
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 07. 12., 15:38
Zene,EFOTTMaximális fordulatszámon a nyár és a buli az EFOTT-onAlig maradt már jegy az EFOTT-ra, ahol a nyár és a buli is maximális fordulatszámon tombol. Ma a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, valamint Majka fűti tovább a hangulatot, szombaton pedig többek között Azahriah, Dzsúdló és a Halott Pénz koncertje várja a fesztiválozókat.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 07. 04., 12:49
Zene,EFOTTEFOTT 2024: Azahriah, Majka, Krúbi és a Yeti is ott lesz a nyár legnagyobb egyetemista buliján Benned is ott van az egyetemista? Akkor vár a nyár legnagyobb egyetemista bulija, az EFOTT július 10. és 14. között a legnagyobb magyar sztárokkal, House Piknikkel és tartalmas nappali programokkal!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 07. 03., 11:10
Zene,hangversenyIndul a Harmonia Albensis FehérváronA júliusi csütörtökökön a templomi hangversenyeket élvezhetik újra a fehérváriak, az Alba Regia Szimfonikus Zenekar szervezésében.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 06. 26., 17:33
Zene,koncertNyári Zene-szó – komolyzenei koncertsorozat SzékesfehérváronImmár harmadik alkalommal rendezi meg a Zene-Szó nyári koncertsorozatot a Székesfehérvári Egyházmegyei Múzeum az Alba Regia Szimfonikus Zenekar közreműködésével. A három koncertből álló sorozatnak az Egyházmegyei Múzeum Szent Imre udvara, valamint a Szent Imre-templom ad otthont.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 06. 24., 11:38
Zene,koncertChikara Sugano elbúcsúzott FehérvártólKülönleges fuvolakoncertet adott vasárnap Chikara Sugano. Az Alba Regia Szimfonikus Zenekar kiváló fuvolistája nyáron visszatér Japánba, búcsúzóul még utoljára elvarázsolta a fehérvári közönséget az ARSO székházában.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2024. 06. 15., 14:53
Zene,slágerlistaAmikor Friderika a vétkeit, Warren G a G-Funkot mesélte el: ezt hallgatta a világ 30 esztendejeItthon az Eurovíziós Dalfesztiválon negyedik Friderika hódított, a nemzetközi zeneipart pedig Warren G, a Wet Wet Wet, a Prodigy, a Metallica, Beck és a Marky Mark-Prince Ital Joe duó formálta. Ezt hallgatta a világ 1994 júniusában.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 06. 11., 12:44
Zene,ingyenIngyenes Quimby-koncert a Zichy-színpadon szombaton esteSzabadtéri, ingyenes koncertre várják a fehérváriakat június 15-én, szombaton 20.30 órától: a Quimby – eredetileg zárt helyszínre tervezett – fellépését tartják meg a Zichy-színpadon.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 06. 04., 15:27
Zene,SzékesfehérvárSwing minden mennyiségben! Háromnapos fesztivál várta a jazz szerelmeseitJó hangulat, zene és swing minden mennyiségben. Háromnapos fesztiválra várta a jazz zene kedvelőit a Come Around Swing Family. Az egyesület második nagyszabású rendezvénye idén is sokakat csábított a táncparkettre, külföldről is érkeztek résztvevők.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 25., 15:04
Zene,találkozóEgyütt zenéltek, bemutatkoztak a vármegyei művészeti iskolák tanítványaiKlasszikus és jazz zenét, népzenét játszó, hangszeres formációk léptek színpadra a belvárosban pénteken. Első alkalommal szervezték meg a Fejér Vármegyei Művészeti Iskolák Vándortalálkozóját. A rendezvényen közel ötszázan vettek részt. 
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2024. 05. 20., 15:39
Zene,slágerlistaAmikor a Manchester United listavezető dallal hangolt a kupadöntőre: ezt hallgatta a világ 30 esztendejeAz angol FA-kupa döntőjére listavezető dallal rukkolt ki a Manchester United, de a Status Quo által menedzselt sláger mellett nagyot ment Tony Di Bart, a Reel II Real, a Loft, a Maxx, a Heavy D & The Boyz és az Ace Of Base is. Ezt hallgatta a világ 1994 májusában.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 24., 12:41
Zene,SzékesfehérvárTizenegy kórus mérettette meg magát FehérváronGyermekdallal telt meg a Malom utcai Táncház szerdán. A Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ szervezésében mérhették össze tudásukat a kórusok városunkban az Éneklő Ifjúság hangversenyén.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2024. 04. 20., 13:37
Zene,slágerlistaAmikor Prince Symbol lett: ezt hallgatta a világ 30 esztendejePrince átalakulása Symbol néven teljesedett ki, miközben a világ legszebb nőjét kutatta, de nagyot ment a Take That, az Erasure, CJ Lewis, Westbam, Jovanotti, az Ace Of Base és a Wu-Tang Clan is. Ezt hallgatta a világ 1994 áprilisában.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2024. 04. 17., 10:11
Zene,A menyasszony barátnőjeA táncparketten demokrácia van! A fehérvári esküvő-DJ mesél a trendekrőlIndulhat a banzáj! Élményt ad és megalapozza a jó hangulatot – azaz az esküvő-DJ nemcsak a ceremónia és a lakodalom hangosítója, no meg „zenelejátszója”, ennél sokkal több! Egy profi esküvő-DJ vázolta nekünk a lagzis zenetrendeket, a bulik jó hangulatának titkát.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 04., 13:04
Zene,videoklipBajszos férfiakat keres lovasberényi klipforgatásához a Bohemian BetyarsA klipforgatás április 13-án a Fejér vármegyei Lovasberényben lesz.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 03. 27., 15:26
Zene,versenyTársas éneklésben mutathatták meg tehetségüket a diákok Ketten, hárman vagy többen együtt énekelve mutathatták meg tehetségüket a diákok a Kodály Iskolában. A társaséneklési-versenyt idén Bartók Béla születésnapjához kapcsolódóan rendezték meg az intézményben. 
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 03. 26., 17:32
Zene,koncertVirágvasárnapi zenés áhítatot tartottak a Budai úti Református templomban Virágvasárnapi zenés áhítaton a Székesfehérvári Helyőrségi Zenekar adott koncertet, a zenekart Ruff Tamás vezényelte.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 03. 18., 18:47
Zene,koncertDerűlátnivalók Fehérváron - Somos Péter adott koncertet a V54 Színház és KultúrtérbenHangulatos szólókoncert várta a résztvevőket szombat este a V54 Színház és Kultúrtérben. Somos Péter első alkalommal prezentálta 2022-es Derűlátnivalók című lemezét szülővárosában Székesfehérváron a szép számú közönségnek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2024. 03. 18., 14:55
Zene,slágerlistaAmikor a Boss Philadelphiát járta: ezt hallgatta a világ 30 esztendejeBruce Springsteen egy fantasztikus filmzenével Oscar-díjig sétált Philadelphia utcáin, de nagy slágerrel jött ki a Magic Affair, a Jam&Spoon, az M People és az Ace Of Base, itthon pedig az FLM bizonygatta szerelmét. Ezt hallgatta a világ 1994 márciusában.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2024. 03. 07., 14:18
Zene,sikerA Fehérvárról indult Mörk dala pörög a BBC rádiójábanA fehérvári Mörk zenekar legújabb dala, a Towards The Sun a BBC Radio 6-on premierezett.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2024. 02. 24., 12:56
Zene,slágerlistaAmikor Alvajárt a Crazy Dance és Mark Wahlberg még Marky Mark volt: ezt hallgatta a világ 30 esztendejeMariah Carey és a Sting-Bryan Adams-Rod Stewart hármas világuralma mellett nagy kedvenc volt Marky Mark, az Enigma, Aretha Franklin, Celine Dion és a Maxx, itthon pedig Demjén Ferenc és Szandi mellett Kozsóék adták az ütemet. Ezt hallgatta a világ 1994 második havában.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 16., 08:32
Zene,SzékesfehérvárA szerelem hullámhosszán – Különleges Valentin-napi koncertre várták a szerelmeseket a Vörösmarty SzínházbaÖrökzöld slágerek, romantikus dallamok - idén is különleges Valentin-napi koncert várta a szerelmes párokat. Az Alba Regia Szimfonikus Zenekar szólistákkal együtt biztosította a tökéletes hangulatot.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Új igazgató a Vasvári élén, Gyulai Memorial, Iván-napi búcsú. Eheti lapunkban is számos érdekes témával várjuk olvasóinkat.

Fehérvár Médiacentrum fotója

Szent László király, aki példakép lett katonái körében, valamint elismerések a fehérvári színészeknek és fókuszban a közlekedés! Eheti lapunkban is számos érdekes témákkal várjuk olvasóinkat.

Fehérvár Médiacentrum fotója

Semmelweis nap alkalmából köszöntötték a kórházi dolgozókat, jogerőre emelkedett a választási eredmény és fergeteges tanévzáróval indult a vakáció Fehérváron! A Fehérvár Hetilap június 27-én megjelent lapszámában mindemellett a Múzeumok éjszakája programkavalkád legszebb pillanatait is visszanézhete...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Hamarosan lekerülnek a választási plakátok, köszönet és elismerés nyári diákmunka a Polgármesteri Hivatalban. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, június 20-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Jön a Múzeumok éjszakája, Petőfi újra Fehérváron, a legjobb robotprogramozókat díjazták és hamarosan újra jégen a Volán. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, június 13-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Köszönet a pedagógusoknak, uniós pályázatot nyert a város, végzősök a megújult Tópartiban, tanösvény nyílt a Rácbányánál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. június 6-án megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!