Kult
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 03. 14., 10:54
Programok,cirkuszVadonatúj műsorral tér vissza Fehérvárra a Richter Flórián CirkuszNégy napon át hét előadással várja a székesfehérváriakat a Richter Flórián Cirkusz a Vásártéren. Március 20-án közös előadást láthat a közönség a Nemzeti Lovas Színházzal, majd jön a chilei Los Tiki Takas bohócpáros, a motoros Diorios Csoport és a halálgömb, valamint Szandra, az elefánt is.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 03. 13., 18:37
Programok,állatokTöbb mint száz kutya vár új otthonra az ASKA menhelyénCini, a kislány keverék kutyus látható képünkön. Az eb öt hónapos, négy hete került az ASKA-hoz, ő is várja a gazdijelölteket.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 03. 13., 11:09
Programok,március 15.Március 15-i programok SzékesfehérváronIdén is fehérvári fiatalok, ezúttal a Kodolányi János Gimnázium diákjai elevenítik meg 1848 tavaszát: a forradalmat női szemmel bemutató produkciót két alkalommal is látható majd a Városház téren; az ünnepi események másik helyszíne pedig a Zichy liget lesz.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 03. 11., 16:00
Programok,nőnapNőnap Felsővárosban: bállal ünnepeltek a nyugdíjas klub tagjaiTánc, zene, jó hangulat: ez jellemezte idén is a „Nem csak a húszéveseké a világ” Felsővárosi Nyugdíjas Klub nőnapi bálját. Az egyesület egész évben színes programokkal készül a szépkorúaknak, a cél pedig az, hogy segítsen nekik kiszakadni a hétköznapokból.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 28., 15:45
Programok,könyvtárOlaszország bor és gasztronómiai kultúrája-mesék az olasz vidékekről a Széna téri TagkönyvtárbanBorkultúra, gasztronómia-a mesék mellett ezekről is szó esett a soron következő meseföldrajzon. Ezúttal Olaszország meséit, gasztronómiáját és kultúráját ismerhették meg a Széna téri Tagkönyvtár látogatói.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 26., 15:01
Programok,mesterséges intelligenciaA mesterséges intelligenciáról tartanak előadást SzékesfehérváronSzékely Levente és Radnai Fanni szerdai előadására a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 24., 13:03
Programok,turizmusTe tudod, hol lángosozott Petőfi Székesfehérváron? Színháztól színházig címmel szerveztek tematikus sétát a Belvárosban, az Idegenvezetők Világnapja alkalmából, szombaton. Az ingyenes délelőtti programra turisták és fehérváriak egyaránt érkeztek, és az is kiderült, miért tartják Fehérvárt a magyar színjátszás fellegvárának.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 23., 18:16
Programok,felvonulásBeöltözős biciklis felvonulás lesz SzékesfehérváronA csapat a Petőfi-szobortól indul, majd 1-1,5 óra tekerést követően ugyanide érkezik vissza.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 18., 12:36
Programok,kártyaKülönleges kártyák cseréltek gazdát: első alkalommal rendeztek kártyabörzét SzékesfehérváronA gyűjteményükből hiányzó kártyalapokat is megszerezhették azok, akik részt vettek az első székesfehérvári kártyabörzén. A különleges eseménynek a Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház adott otthont.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 07., 15:00
Programok,farsangFehérváron és Mohán is elűzik a telet Karneváli hangulat, kiszebáb égetés, táncház, operaparádé és tikverőzés. Farsangfarkán több helyszínen igazi programkavalkáddal várják a fehérváriakat.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 06., 09:05
Programok,előadásSzeretnél jobban érvényesülni a munkahelyeden vagy a magánéletben?Székesfehérváron tart előadást február 15-én a legismertebb magyar protokollszakértő. Görög Ibolya előadására mindenkit várnak, aki jobban szeretne érvényesülni a munkában vagy a magánéletben.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 06., 08:52
Programok,bajnokságCsocsóbajnokságot rendeznek SzékesfehérváronSzombattól két hétvégén át tartó csocsóbajnokságot rendez a hübris. A versenynapok szombatonként lesznek, de a sörfőzde gyakorlási lehetőséget is biztosít a csapatoknak.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 01. 26., 15:00
Programok,SzékesfehérvárDisznótoros lakomára várta tagjait a székesfehérvári "Nem csak a 20 éveseké a világ" nyugdíjas klubIdén is disznótoros lakomával látta vendégül tagjait a Nem csak a 20 éveseké a világ nyugdíjasklub. Az egyesület egész évben színes programokkal készül a szépkorúaknak, a cél pedig az, hogy segítsen nekik kiszakadni a hétköznapokból.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 01. 20., 17:02
Programok,korcsolyaMa van a Jégpályák ÉjszakájaA Magyar Jégkorong Szövetség idén nyolcadik alkalommal szervezi meg a Jégpályák Éjszakáját.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 01. 16., 12:51
Programok,korcsolya Két fehérvári helyszínen is várják a korcsolyázókat a Jégpályák ÉjszakájánAz egész országot érintő Bayer Construct Jégpályák Éjszakájának keretében szombaton a Kori Ligetben 23 óráig várják a korcsolyázókat, a Jégcsarnok pedig 19 és 22 óra között nyitja meg kapuit. Országszerte több mint harminc jégpálya tart nyitva, ahol éjszakai élménykorizásra várják az érdeklődőket.
2024. 01. 15., 08:29Programok,versIngyenes előadás lesz a Vörösmarty Színházban a magyar kultúra napjánA verses est alatt kiderül, hogy a szerelem érzése is változott-e az évszázadok alatt vagy csak a nyelv ragadja meg másképp az érzéseket.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 12. 30., 09:26
Programok,újévSzerencsehozó lencsével indul a 2024-es esztendő is SzékesfehérváronÚjév napján újra várja a hagyományos Szerencsehozó lencse rendezvény a fehérváriakat a Palotai kapu téren. Mindenkit szeretettel várnak 2024. január elsején 14 órától egy közös évkezdő étkezésre és beszélgetésre!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 12. 24., 08:41
Programok,adventBetlehemi örökmécsesből érkezett a negyedik gyertya lángja SzékesfehérvárraAz adventi időszak lezárásaként fellobbant a negyedik gyertya is Székesfehérvár koszorúján, melyet a betlehemi Születés Bazilikában őrzött örökmécsesből hozott lánggal gyújtották meg.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2023. 12. 22., 16:18
Programok,SzékesfehérvárKarácsonyi díszbe öltözött Volkswagen bogárEredeti állapotában, ünneplőbe öltöztetve csodálhatták meg a belvárosban sétálók azt az 54 éves Volkswagen bogarat, amely a Fő utcát díszítette egy délutánon keresztül.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 12. 20., 17:26
Programok,meseMesés földrajz mindenkinekKülönféle országok meséivel, érdekességeivel ismerkedhettek meg a Meseföldrajzra látogatók. Az év utolsó foglalkozásán Magyarország meséit tanulhatták meg a Széna Téri Tagkönyvtárba látogatók.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 12. 18., 18:12
Programok,adventVéget ért a Vízivárosi AdventAz ünnepi rendezvényen Székesfehérvár polgármestere Cser-Palkovics András, valamint a városrész önkormányzati képviselője Horváth Miklósné köszöntötte a résztvevőket, majd a helyi óvodások és iskolások adtak karácsonyi műsort.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Jön a Múzeumok éjszakája, Petőfi újra Fehérváron, a legjobb robotprogramozókat díjazták és hamarosan újra jégen a Volán. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, június 13-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Köszönet a pedagógusoknak, uniós pályázatot nyert a város, végzősök a megújult Tópartiban, tanösvény nyílt a Rácbányánál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. június 6-án megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Megújult a Szent György-kút, egyedülálló energetikai fejlesztés az Alba Regia Sportcsarnokban, udvarfelújítás és okostanterem a KÉPES programmal és Fehérvár a Zöld bajnok!Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 30-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Légi fotókon a város fejlődése, parkőrök vigyázzák a rendet, közös emlékezés a tánc nyelvén és futás az egészségért és a tisztaságért. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. május 23-án megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emlékhelyek napja Fehérváron is, fecskehotel, madárkert, nyitott műterem Felsővárosban és százéves az ARAK. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 16-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új parkoló a vasútállomásnál, pünkösdkor mesélnek a kiskertek, elballagtak a végzősök, negyedszer az elitben a hokisok. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. május 9-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!