Kult
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 06., 19:26
Programok,művészetTöbb helyszínen is várják majd programok a fehérváriakat a Kortárs Művészeti Fesztiválon A pünkösdi hosszú hétvégén szervezik az idei Kortárs Művészeti Fesztivált, Fehérváron. Koncertek, workshopok és izgalmas kiállítások is várják a művészetek szerelmeseit a fesztivál három napja alatt több helyszínen is, Székesfehérváron.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 06., 11:34
Programok,fesztiválEFOTT 2024: Azahriah, Majka, Krúbi és a Yeti is ott lesz a nyár legnagyobb egyetemista bulijánBenned is ott van az egyetemista? Akkor vár a nyár legnagyobb egyetemista bulija, az EFOTT július 10. és 14. között a legnagyobb magyar sztárokkal, House Piknikkel és tartalmas nappali programokkal!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 02., 13:04
Programok,GyermekKétnapos lesz a Hetedhét Játékfesztivál, május utolsó hétvégéje a gyerekeké Fehérváron A gyermeknapi hétvégén, május 25-én és 26-án újra a gyerekeké lesz a fehérvári belváros: A Hetedhét Játékfesztivál mindkét nap délelőtt 10 órától este 7-ig várja a családokat sok-sok játékkal, zenés-mesés színpadi programokkal.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 01., 12:22
Programok,Csónakázó-tóElindult a kajak-kenu oktatás és a hajóbérlés a Csónakázó-tavonA Vitál Club szervezésében ismét lehetőség van hajóbérlésre és a kajak-kenu oktatásra a Csónakázó-tónál. A Club Vitál Kajak-kenu Egyesület tavaly költözött be a Koronás Parkban található Kajakvárba, ahol idén is mindenkit szeretettel várnak, aki szeretne megismerkedni a sportággal.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 01., 09:59
Programok,fürdőKedvezményes belépőjegyet kínál az Árpád Fürdő székesfehérvári nyugdíjasok számára A kedvezményes belépőjegy tartalmazza a medencék, szaunák, gőzkabin, infrakabin, tepidárium és a sószoba használati lehetőségét is. 
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 30., 10:54
Programok,sportmajálisIdén is remek programokkal vár a Sportmajális a BregyóbanIdén immár tizenharmadik alkalommal rendezik meg május elsején a Sportmajálist, ahol a város amatőr és profi sportolói vonulnak fel a Petőfi-szobortól a Bregyóig.
2024. 04. 29., 09:26Programok,bolondballagásBolondballagás: kedd délelőtt a diákoké lesz a fehérvári belvárosA három legjobb produkciót bemutató osztály hozzájárulást kap az érettségi bankettjéhez. A műsorszámokat 9 órától lehet megnézni a Vörösmarty Színháznál felállított színpadon.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 26., 13:02
Programok,PákozdBaby boom: racka juh, vaddisznó és muflon kölykökkel gyarapodott a Pákozdi PagonyA vadasparkban bárki találkozhat velük az év minden napján, július 1-től 5-ig pedig nyári táborba várják a gyerekeket.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 26., 09:46
Programok,fesztiválImmár 16. alkalommal Velencei-tavi Hal-, Vad-, Bor- és Pálinkafesztivál Agárdon, május első hétvégéjénHagyományok és gasztronómia - idén is ezek a legfontosabb hívószavai a Velencei-tavi Hal-, Vad-, Bor- és Pálinkafesztiválnak. Május első hétvégéjén mindenkit várnak a szezonnyitó agárdi fesztiválon.
2024. 04. 22., 09:18Programok,korcsolyaVideón az Alba Aréna első közönségkorijaSokan próbálták ki az új multifunkciós aréna jegét vasárnap. Péntekig naponta háromszor is lehet menni korcsolyázni az új csarnokba.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 19., 13:12
Programok,SóstóNyílt nappal ünnepli születésnapját a Sóstó Vadvédelmi Központ vasárnap2022-ben nyitotta meg kapuit a Sóstó Vadvédelmi Központ, az azóta eltelt idő alatt közel 1500 állaton segítettek. Április 21-én, vasárnap 10.30-tól születésnapi nyílt napot tartanak, ami egy igazi családi program lesz, sok-sok érdekességgel.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 17., 20:52
Programok,Alba ArénaSzínes kísérőprogramok az Alba Aréna nyitányánFontos információ, hogy a büfékben kizárólag bankkártyával lehet fizetni, illetve a sportmérkőzésekre vonatkozó biztonsági előírások miatt többek között PET-palack, illetve esernyő sem vihető be a csarnokba. 
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 15., 21:16
Programok,jótékonyságHetedik alkalommal szervezték meg a jótékonysági Székely Bált - két közösséget támogatnak a bevételbőlA székely kultúra kapta a főszerepet április 13-án, szombaton a Mercure Hotel Magyar Királyban. Hetedik alkalommal szervezték meg a Székely Bált Székesfehérváron.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 11., 15:14
Programok,Alba ArénaVégtelen Energia az Alba Arénában – látványos musicalshowra várnak mindenkit az új multicsarnokbaLenyűgöző látványvilág, felvillanyozó lendület-különleges produkciót láthat a közönség a nemrég megépült Alba Arénában. Az új multifunkcionális csarnokban kulturális rendezvény kategóriában a Nicola Tesla: Végtelen energia című musical-lel debütál május 24-én.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 10., 10:22
Programok,SzékesfehérvárKiállításmegnyitóval kezdődött a JAK Napok – izgalmas programok várják a fiatalokat a József Attila KollégiumbanKosár, futball, csocsó, főzőverseny - egyebek mellett ezek a programok várják a József Attila Kollégium diákjait péntekig. A JAK Napok hétfőn délután az Ízelítő című kiállítás megnyitójával kezdődött el az intézményben.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 07., 12:23
Programok,AgárdÉp és fogyatékossággal élő gyermekeket és családjaikat várják a Velencei-tó partjáraKutyás bemutató, zenés műsorok és kézműves foglalkozás is várja egyebek mellett azokat, akik ellátogatnak az Agárdi Parkerdőbe április 13-án. Idén immár második alkalommal szervezik meg Tavaszköszöntő Jótékonysági Fesztivált.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 03. 24., 13:19
Programok,nyílt napDiákoknak szerveznek nyílt napot a Szent György KórházbanÉrdekel a biológia és a kémia? Szívesen segítesz másokon? El tudnád képzelni a jövődet az egészségügyben? Akkor a Szent György Kórházban a helyed április 16-án!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 03. 19., 18:26
Programok,SzékesfehérvárKössünk együtt! – Kötőklubba várnak mindenkit havonta egyszer a Budai úti TagkönyvtárbaMásodik alkalommal várták kötés szerelmeseit és a tanulni vágyókat a Budai úti Tagkönyvtárba. A kötőklubba látogatók a legfontosabb praktikákat sajátíthatták el, valamint lehetőség volt különféle minták cseréjére is.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 03. 16., 20:13
Programok,fesztiválSikeres az I. Palacsinta és GombócfesztiválHömpölygött a tömeg a Velencei-tó partján, már az első napon több százan látogattak el a Palacsinta és Gombócfesztiválra csütörtökön. Az érdeklődés azóta sem csökken. A programot először rendezték meg.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 03. 16., 14:01
Programok,állatTizenöt négylábú talált új otthonra az ASKA-nálÚj élet veszi kezdetét számukra, tizenöt négylábú talált gazdára pénteken az ASKA Alapítványnál.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 03. 15., 12:40
Programok,március 15.József-napi vásár, huszártábor: színes kavalkád a Belvárosban március 15-e alkalmábólA reformkori Székesfehérvár hangulatát idézi az az ünnepi forgatag, amely a Városház téren és a Zichy ligetben várja egész nap a Belvárosba érkezőket.  Betyár Hétpróba, kézműves foglalkozások, népi játékok, hagyományőrző honvéd tüzérek bemutatója röpít vissza 1848-ba.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Jön a Múzeumok éjszakája, Petőfi újra Fehérváron, a legjobb robotprogramozókat díjazták és hamarosan újra jégen a Volán. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, június 13-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Köszönet a pedagógusoknak, uniós pályázatot nyert a város, végzősök a megújult Tópartiban, tanösvény nyílt a Rácbányánál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. június 6-án megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Megújult a Szent György-kút, egyedülálló energetikai fejlesztés az Alba Regia Sportcsarnokban, udvarfelújítás és okostanterem a KÉPES programmal és Fehérvár a Zöld bajnok!Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 30-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Légi fotókon a város fejlődése, parkőrök vigyázzák a rendet, közös emlékezés a tánc nyelvén és futás az egészségért és a tisztaságért. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. május 23-án megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emlékhelyek napja Fehérváron is, fecskehotel, madárkert, nyitott műterem Felsővárosban és százéves az ARAK. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 16-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új parkoló a vasútállomásnál, pünkösdkor mesélnek a kiskertek, elballagtak a végzősök, negyedszer az elitben a hokisok. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. május 9-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!