1 hónapnál régebbi cikk

Játszóeszközökkel bővültek a felsővárosi játszóterek
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bácskai Gergely
Játszóeszközökkel bővültek a felsővárosi játszóterek

A Kis Gyémántok Gyermeket Támogató Egyesület felajánlásának köszönhetően játszóeszközökkel bővült Felsőváros hét játszótere. A mindenki által használható labdákkal, kismotorokkal, homokozószettekkel a kisgyermekes családokat segíti az egyesület.

Az Építőmunkás utcai játszótéren hamar birtokba vették a gyerekek azokat a játszóeszközöket, amelyeket a Kis Gyémántok Gyermeket Támogató Egyesület adományozott - tájékoztatott az Önkormányzati Kommunikációs Központ. Nagy Zsolt és felesége, Nagy-Pálfi Regina több mint egy évtizede támogatta a jó ügyeket, mígnem 2017-ben úgy döntöttek, hogy céljaik megvalósítása érdekében egyesületi formában folytatják tevékenységüket.

Az elmúlt időszakban, a járvány miatt nem tudtak olyan aktívan részt vállalni a szervezésekben, de most újra aktívan vesznek részt a szervezőmunkában, hogy támogatni tudják azokat a családokat, akik nehezebb helyzetben élnek.

A közelgő gyereknap és a családi tapasztalat alapján döntöttek úgy, hogy idén tavasszal a Felsőváros játszótereire helyeznek el olyan játékokat, amelyeket örömmel használnak a gyerekek. A szülőknek pedig könnyebbséget jelent, hogy nem kell otthonról magukkal cipelniük mindent. A játszóterekre homokozófelszerelések, labdák és egy-egy kismotor kerül ki a napokban.

Földi Zoltán, Felsőváros önkormányzati képviselője köszönetét fejezte ki az adományokért. Mint mondta, a kisgyermekes családok szívesen időznek a körbekerített, biztonságos, szép eszközökkel ellátott játszótereken. A most kihelyezett játékokkal még élménytelibbé válik az itt töltött idő.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek