1 évnél régebbi cikk

Munka közben késelte meg a kollégáját egy nő Székesfehérváron
Munka közben késelte meg a kollégáját egy nő Székesfehérváron

A bezárt öltözőajtót két férfi törte a nőkre, ők vették el a bicskát a támadótól, majd értesítették a mentőket és a rendőrséget.

Megszúrta a kolléganőjét az öltözőben egy nő Székesfehérváron. A Fejér Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete és más bűncselekmény miatt bűnügyi felügyeletet és távoltartást javasolt vele szemben.

A gyanúsított még június 26-án délután kihívta a munkatársát az irodájából azzal, hogy beszélni szeretne vele. A két nő bement az öltözőbe, a gyanúsított ekkor belülről bezárta az ajtót, majd egy vélt sérelme miatt felelősségre vonta kolléganőjét.

A vita közben paprikasprével lefújta, majd a menekülni próbáló nőt egy bicskával támadta meg. Közben két férfi betörte az öltöző ajtaját, elvették a kést támadótól, majd értesítették a rendőrséget és a mentőket.

A gyanúsított június 21-én a munkahelyet üzemeltető cég ügyvezetője részére rágalmazó, fenyegető tartalmú üzeneteket is küldött.

A megszúrt nő könnyű személyi sérülést szenvedett, figyelemmel azonban az elkövetés eszközére és a sérült testtájékra, életveszélyes sérülés kialakulásának a reális veszélye is fennállt.

Az ügyben eljáró nyomozási bíró egyetértett az ügyészség indítványával és nyomkövetős bűnügyi felügyeletbe helyezte a nőt, és elrendelte az érintettektől való távoltartását is. A döntés végleges.

Borítókép: PB
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek