1 évnél régebbi cikk

Új társkereső családra vágyóknak: Reddi
Fehérvár Médiacentrum fotója
freepik.com
Új társkereső családra vágyóknak: Reddi

Furcsa egy hely az internet. Segítségével mindent sokkal egyszerűbben és gyorsabban elérhetünk. De mi van, ha mégsem ezt akarjuk? Akkor arra is lesz egy opció az interneten.

A társkeresés az internet elterjedésével teljesen átalakult. A korábbi társkeresőrovatos hirdetések és klubok hipersebességgel költöztek át az online világba, és ezzel együtt veszítették is el misztikumukat. Igaz, az elveszett dolgok egy részét más terület kárpótolta. Ilyen lehet például a párkeresés sebessége és annak változatossága, már ha ez egyáltalán előny.

Ezt leginkább a Tinder példájával lehetne szemléltetni. A Tinder előnye vagy hátránya igen megosztó napjainkban. Van, aki az egyszerűségében látja az előnyt, de sokan csak úgy vélekednek, hogy a rapid randik és egyéjszakás kalandok lelőhelye csak az alkalmazás. Ugyanakkor azt is érdemes számba venni, hogy az online társkeresés sosem volt egyszerű dolog. No, nem mintha az analóg világban ez olyan könnyen ment volna.

Azonban az egyértelműen kijelenthető, hogy a megnövekedett felhasználószám és számtalan alkalmazás az egész társkereső piac hígulását eredményezte, melyben megszámlálhatatlan kamu profil és csaló próbálkozik a felhasználók kihasználásával.

Kapcsolódó
Légy a Valentinom! - Avagy a virágárusok, költők és társkeresők ünnepe

Mióta Európa ezen fele kiszabadult a kötöttségekből, de főleg mióta az internet adta lehetőségek révén egyre multikulturálisabbak vagyunk, egyre csak terjednek az általunk kevésbé ismert ünnepnapok. Így vagyok a Halloweennel és az apák napjával is. De hasonló az álláspontom a szerelmesek ünnepével, a Valentin-nappal is. És persze ez is honnan származik? Igen, a tengerentúlról. Jó, nem vagyok Amerika ellenes, de a február 14. inkább szól a kereskedelmi Valentinról, mint bármi másról. Szerintem. Én inkább így aposztrofálnám eme napot: a virágárusok és a szerelmes költemények íróinak, valamint a társkereső portálok ünnepe.

Miben lesz más a Reddi?

Az elmúlt évek tendenciája azt mutatja, hogy a társkereső oldalak elkezdtek szakosodni. A legkülönfélébb tematika szerint jönnek létre érdeklődési körök szerint társkereső oldalak. Így például létezik már társkereső kutyásoknak, asztrológia iránt érdeklődőknek, és lehetne még sorolni.

A Reddi egy eddig még talán sosem gondolt tematikában újít. Segítségével olyan ismerkedők kereshetnek társat, akik már a családalapításon a gyermekvállaláson gondolkodnak. A piaci rés egyértelmű, a siker talán garantált is, de ez még egyelőre csak a kezdet. 

A Reddi alkalmazás nem kevesebbet tűz ki célul, mint, hogy egy komoly társkereső alkalmazás legyen olyan társkeresők számára, akik szeretnének túllépni a szexpartnerkereső jellegű applikációkon.

Az alkalmazás nyáron indult el élesben, de egyelőre használata korlátozott. A szinte exkluzív tagságra még csak előzetes jelentkezés útján lehet bekerülni. A szélesebb körű használat 2023-ban fog indulni, és ezt követően lesz az alkalmazás az, amire a társkeresők vágynak majd. Az alkalmazás egyelőre csak az App Store-ban érhető el.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek