1 évnél régebbi cikk

Beköszöntött és jövő héten is velünk marad az igazi ősz
Fehérvár Médiacentrum fotója
Somos Zoltán
Beköszöntött és jövő héten is velünk marad az igazi ősz

A jövő héten folytatódik a nagyrészt napos, száraz őszi idő, bár kisebb záporok előfordulhatnak. A legmagasabb hőmérséklet 15-20 fok között alakul, a hét vége felé kissé melegebb lesz.

Hétfőn délnyugat felől tovább növekszik a fátyolfelhőzet, amely főként a Dunántúlon meg is vastagszik, így ott erősen felhős időszakok is valószínűek. A legmagasabb nappali hőmérséklet 16 és 21 fok között valószínű.

Kedden szakadozott frontfelhőzet mellett hosszabb-rövidebb napsütésre is lehet számítani. Helyenként előfordulhat kisebb eső, záporeső. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. 16 és 21 fok között alakul a hőmérséklet.

Szerdán a gomoly- és fátyolfelhők mellett hosszabb-rövidebb napsütés is várható, és helyenként előfordulhat kisebb eső, záporeső. Hajnalban pára- és ködfoltok képződhetnek. Az északi, északkeleti szél csak néhol élénkülhet meg. A legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 20 fok között valószínű. Hasonló lesz a csütörtöki időjárás is is, időnként megélénkülő széllel.

Pénteken több-kevesebb napsütés is lehet, de nyugat, északnyugat felől fátyolfelhőzet, majd vastagabb felhőzet is érkezik. Az északnyugati, északi országrészben helyenként előfordulhat eső, zápor és megélénkülhet a déli szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet várhatóan 14 és 20 fok között lesz.

Szombaton a gomoly- és fátyolfelhők mellett általában több órára kisüthet a nap. Nagyobb eséllyel az északkeleti országrészben néhol előfordulhat eső, zápor. A nappali hőmérséklet 16 és 21 fok között valószínű

Vasárnap változóan felhős időre van kilátás, több-kevesebb napsütéssel. Néhol előfordulhat eső, zápor. Hajnalra több helyen is képződhet köd. Néha megélénkül a déli szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 5 és 12, a legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 23 fok között lehet.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek