1 évnél régebbi cikk

Öngyilkos lett a börtönben a dunaújvárosi feleségdaraboló
·Bűnügyöngyilkosság·Utolsó frissítés: undefined
Öngyilkos lett a börtönben a dunaújvárosi feleségdaraboló
·Bűnügyöngyilkosság·Utolsó frissítés: undefined

A 62 éves dunaújvárosi férfi vasárnap oltotta ki a saját életét. Az ismert vállalkozó szeptemberben végzett a feleségével.

Ahogy korábban írtuk, a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon még szeptember végén felesége eltűnését jelentette be egy férfi. A nyomok egyre inkább arra utaltak, hogy a nő már nincs életben, így a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságon emberölés miatt rendeltek el büntetőeljárást.

A Fejér megyei nyomozók birtokába jutott információk szerint a szeptember 26-a óta letartóztatásban lévő 62 éves dunaújvárosi vállalkozó szeptember 17-e és szeptember 21-e közötti időszakban megölte a feleségét, a testét feldarabolta, majd a maradványokat az általa használt kistehergépkocsiban rejtette el.

A Dunaújváros Online keddi beszámolója szerint a férfi október 23-án önkezével vetett véget életének a börtönben. A férj halálát a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata is megerősítette a lapnak:

"A hivatkozott emberölés bűntett miatt folyamatban lévő nyomozás során letartóztatásban lévő gyanúsított öngyilkosságával kapcsolatban a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága az általános közigazgatási rendtartásról szóló törvény szabályai szerint indított eljárást október 23-án."

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Borítókép: PB
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók