1 évnél régebbi cikk

Miért olyan hasznos a törölközőszárító?
Fehérvár Médiacentrum fotója
szaniteronline.hu
Miért olyan hasznos a törölközőszárító?

Kinek ne lenne ismerős a küzdelem, különösen az őszi-téli hónapok során, hogy egy-egy zuhanyzás után hogyan szárítsa meg a törölközőt? A dolgot csak tovább nehezíti, ha egy négy-öt-hattagú család esti tisztálkodása után jut ugyanez a feladat.

Mert hát mi a megoldás? Kintre nem terítheted, a fürdőszoba csupa pára és nedvesség, a nappaliban vagy a hálóban viszont csúful mutat. Ugye, ismerős ez a kínlódás?

Van megoldás a törölköző hatékony szárítására!

Szerencsére a SaniterLine fűtőpatronjaival működő törölközőszárítók tökéletes megoldást jelentenek. Hogy miért is?

Mert egyrészt a törölközőszárítók fűtőtestként is funkcionálnak, azaz ki tudják fűteni a fürdőszobát, így nem kell ormótlan radiátorral rontani a fürdőszoba designját, másrészt a törölközők szárításának az örök gondja is megoldódik, ugyanis mérettől függően több törölközőt is lehet rajta egyszerre szárítani.

Természetesen a törölközőszárítók külleme is sokféle lehet, így akár színben, akár méretben, akár formában megtalálhatja mindenki a neki tetsző darabot, sőt akár termosztátos vagy Bluetoothon keresztül irányítható törölközőszárítót is vásárolhatsz, így például be tudod azt is állítani, hogy mire hazaérsz, jó meleg törölköző várjon rád!

Az egésznek a lelke nyilvánvalóan a fűtőpatron, ami ugyan nem látszik, mégis érdemes időt és pénzt szentelni a vásárlására, hogy valóban minőségi darab kerüljön a birtokodba.

De honnan tudod, hogy melyik a megfelelő fűtőparton a számodra? Olvass tovább, és adunk néhány tanácsot!

Hogyan válassz fűtőpatront?

Ha szeretnéd, hogy hangtalanul és dekoratívan történjen a fürdőszobádban a fűtés és a törölközőszárítás, akkor a fűtőpatronos törölközőszárító tökéletes választás lesz a számodra! A fűtőpatron gyakorlatilag úgy működik ebben az esetben, mint egy merülőforraló, amely a szárítóban lévő folyékony anyagot (nem vizet) keringeti, és ugyan nem forralja, de egy bizonyos hőmérsékleten megtartja. 

Ahhoz azonban, hogy a megfelelő darabot tudd kiválasztani, feltétlenül szükséged lesz szakember segítségére, hiszen ő fogja tudni érdemben megmondani neked, hogy a meglévő törölközőszárítódhoz milyen fűtőpatron szükséges. Javasoljuk hát, hogy kérd ki hozzáértők véleményét, elvégre úgyis nekik kell a szerelést elvégezni!

Ismerd meg a fűtőpatronodat!

Fontos tudni, hogy a törölközőszárítók középen mindig melegebbek lesznek, mint a széleken, ezért ha ezt tapasztalod, ne ijedj meg, nincs a partonoddal semmi baj, így kell működnie!

Mindazonáltal még így is jóval hatékonyabb, mintha ide-oda akasztgatnád a törölközőket, amelyek csak tovább fokoznák otthonod levegőjének páratartalmát, egyenesen utat nyitva a penészedés előtt.

Szánj hát időt, energiát és pénzt arra, hogy ezt a kardinális kérdést megoldd, mert különben nap mint nap fog borsot törni az orrod alá ez az apró, ám mégis nagyon fajsúlyos kérdés!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek