Életmód
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 15., 00:23
Stílus,lakberendezésMicsoda ötletek! – Radiátortakaró és társaiÚjabb és újabb innovatív ötletekkel találkozunk a lakberendezést terén. Tudtad például, hogy létezik mágneses radiátortakaró? Ezzel a szuper termékkel nagyon egyszerűen fel tudod dobni a belső enteriőrt. Lássuk is, hol kapható és mit kell róla tudni!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 12., 21:12
Stílus,építkezésMilyen egyszerű otthoni projektek érhetőek el asztalos faanyag felhasználásával?Az asztalos egy nagyon régi mesterségnek számít. A 18. században például annyira fontosnak tartották a szakmát, hogy még a neveléstani könyvekben is szerepet. Olyan gyakorlati tudásnak vélték, amit minden gyereknek el kellett sajátítania. 
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 01. 29., 21:50
Stílus,otthon7 tipp, hogy valóban visszaadja az otthonunk a saját stílusunkatA tapasztalat szerint csak abban a ruhában érezzük igazán jól magunkat, amely valóban tükrözi személyiségünket; ahogy a zenék közül is azt szeretjük hallgatni, ami illik az ízlésünkhöz.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 01. 16., 21:25
Stílus,ruhaPolár pulóver - tökéletes védelem a hideg ellenA szabadtéri sportok szerelmeseinek tökéletes választás a polár pulóver, amikor az időjárás hűvösebbre fordul. Természetesen ez a különleges ruhadarab nem hiányozhat a gardróbokból.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 01. 16., 21:24
Stílus,lakberendezésVilágítsd meg az otthonodat!A fénynek nagy szerepe van az ember életében, az otthonainkban is szükségünk van a világosságra, az ablakokon beáramló természetes fény mellett különféle világítótesteket használunk.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 01. 15., 21:46
Stílus,otthonÍgy rendezd be a mini konyhádat, hogy praktikus, mégis elragadó helyiséget kapj!Nem kell elkeseredned, ha kicsinek tartod konyhádat a főzéshez, és szívesebben sürögnél-forognál egy tágasabb térben a finomságok elkészítésekor.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 01. 13., 01:14
Stílus,ékszerAz arany ékszer sosem megy ki a divatból!A nemesfémek közül az arany az, amelyik valóban örök értéket képvisel.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 01. 11., 22:32
Stílus,virágVirágcsokor egy kézitáskában? Egyedi ajándék a gyönyörű virágtáska!Virágot adni egy nagyon szép szokás, mert kifejezi tiszteletünket, szeretetünket, és még megannyi mást is. A helyzettől, az ajándékozó és az ajándékozott személy egymáshoz való kapcsolatától is függ a fajta kiválasztása.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 01. 05., 20:46
Stílus,építőiparA jó műanyag ablakok titka: minőség és funkcionalitásAblakok kiválasztásakor számos tényezőt kell figyelembe venni, és a műanyag ablakok egyre népszerűbb választássá válnak a modern otthonokban. Azonban nem mindegy, hogy milyen minőségű műanyag ablakot választunk.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 01. 02., 09:00
Stílus,ruhaA legnagyszerűbb anyag a hideg időszakra: warmkeeperMár a neve is sejteti, hogy egy meleget adó, illetve tökéletesen megőrző anyagról van szó, amely kifejezetten a téli évszakban és a hidegebb időszakokban jelenti a legjobb választást.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 12. 27., 20:12
Stílus,otthonÜvegtetős terasz egy kis plusszal megfűszerezveAz otthonunk egyik legmegnyugtatóbb helye a teraszunk, itt ugyanis megcsodálhatjuk az éjszakai égboltot, ünnepelhetünk a szeretteinkkel, teret adhat a nyugalmas relaxációhoz, s egyúttal a közös étkezések helyszíne is lehet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 12. 27., 20:11
Stílus,otthonA teraszok, kerthelyiségek és erkélyek népszerű árnyékolója a napellenzőA terasz árnyékolása nagyon fontos, hiszen ha túlságosan odasüt a nap, akkor kellemetlen lesz egy idő után már kint tartózkodni. Pedig olyan jó a szabad levegőn elszürcsölni a kávét, vagy elfogyasztani a reggelinket!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 12. 20., 00:53
Stílus,falfestésÚtmutató a tartós beltéri festéshezOtthonunk nem csak az egyik legfontosabb életterünk – legtöbbünk számára biztonságot jelent, nyugalmat nyújt és feltöltődést is biztosít.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 12. 19., 08:23
Stílus,ajándékRakj össze te magad egy ajándékcsomagot!Az ajándékküldés mindenki számára élvezetes.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 12. 11., 14:29
Stílus,erkélyÓriási karácsonyfával tért vissza Székesfehérvár kedvenc ünnepi erkélyeA Széna téri panelház tizedeik emelete úgy ragyog, mint talán még korábban soha. A 4 méteres karácsonyfát saját kezűleg készítették, vakondhálóra rögzítették és egy teljes napig dolgozott rajta a család.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 11. 27., 13:11
Stílus,körömápolásFehérvári műkörmös nyert aranyérmet a londoni körömolimpiánKomenda Cintia eleinte el sem akart indulni a körömolimpián. Végül 160 órát dolgozott a westernes bandita hangulatú versenymunkáján.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 11. 07., 21:30
Stílus,divatŐszi színekben pompázó csizma – idén ezek a modellek a legdivatosabbak!Az ősz a színek kavalkádjáról szól. Elég csak kinézni az ablakon, megfigyelni a hulló falevelek táncát, és máris nyilvánvalóvá válik, hogy a természet ezekben a hetekben ölti fel legszínesebb ruháját, amit aztán szépen le is vet végül.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 10. 25., 01:28
Stílus,lakberendezésMi legyen a karácsonyi ajándék, avagy 3 kreatív ötlet a lakás kidíszítéséreKözeledik karácsony, a szeretet ünnepe pedig egyre gyakrabban szól az ajándékok áráról, mintsem arról, hogy örömet okozzunk a számunkra fontos embereknek. Mi sem lehet azonban kreatívabb módja szeretteink boldoggá tételének, mint a közös otthonunk kidekorálása.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 10. 18., 22:32
Stílus,otthonÖtletes fali dekorációk egyszerűenAz otthon szót hallva alighanem mindenkinek más kép jelenik meg a lelki szemei előtt, de nem érdemes tagadni, hogy akadnak közös jellemzők is. Ilyen például az, hogy nem hiányozhat a dekoráció.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 10. 16., 23:18
Stílus,táskaFekete női táska – a női ruhatárak elengedhetetlen darabjaA különféle női táskák kétségkívül fontos szerepet töltenek be a hölgyek ruhatárában – legyen szó akár a mindennapokról, akár a különleges alkalmakról. Éppen ezért manapság már hihetetlen választékkal találkozhatunk ezekből.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 10. 12., 13:27
Stílus,divatTe is legszívesebben az egész életedet magaddal hurcolnád?Neked is tettek már megjegyzést amiatt, hogy egy valóságos túrafelszerelést cipelsz magaddal nap mint nap? Egy nagy batyut a hátadon, aztán számtalan nejlonszatyrot a kézben. Annyira idillikus lenne az, ha minden cuccunk elférne egyetlen táskában? Grátisznak pedig még mutatós is lenne?
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Béremelés, fejlesztések és tartalék, megújul hat szakképző iskola és nyílt napok lesznek az új arénában. Számos, fontos, helyi információt találtok a 2024. február 22-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Optimista a város 2024-es költségvetése, bővül Fehérvár buszhálózata és nyílt napokkal várja az Alba Aréna a látogatókat! A Fehérvár Hetilap 2024.02.15-én megjelenő számában mindezek mellett megtaláljátok a Házasság Hetéhez kapcsolódó programokat és megnézhetitek, hogyan űzték el a telet Mohán.

Fehérvár Médiacentrum fotója

Optimista a városi költségvetése, meddőségi szakambulancia nyílhat Fehérváron, állatbarát lett a vasútállomás. A főbb hírek mellet a 2024.02.08-án megjelent lapszámunkban a Versünneppel kapcsolatos legfontosabb információk, dátumok is kiderülnek és a hosszú házasság titkáról is lerántjuk a leplet. K...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emelkedik a béren kívüli juttatás, felavatták a kollégium új központját, megújult az orvosi ügyelet és kupagyőztesek a fehérvári alakulat! Számos, fontos, helyi információt találtok a 2024. február elsején megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Átadták az új útszakaszt az Alba Aréna körül, az ókori Kína kincsei a képtárban és Afrikába viszik az adományokat. Lapozz bele a 2024.01.25-én megjelent számba! Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Támogatás érkezik a kórháznak és februárban indul az ügyeleti rendszer. Mindezek mellett olvashatnak a 2024.01.18-án megjelent lapszámunkban arról is, hogy minősített intézmény lett az SZKKK és kiderül az is, milyen programokkal készül a város a magyar kultúra napjára. Kellemes időtöltést kívánunk!