Életmód
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 09. 20., 15:30
Egészség,koronavírusEgyre több a covidos Fejérben isMég mindig köztünk van a koronavírus, hetek óta egyre több a fertőzött. Az új variáns jobban fertőz, de enyhébb lefolyású.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 09. 19., 11:51
Egészség,étrendA szorítóban a vegán és az állati fehérjékA sportolók előszeretettel alkalmazzák megnövekedett fehérjeigényük egy részének pótlására az állati fehérjéből készült proteinporokat, azonban ma már azoknak is van megoldás folyékony fehérjeital készítésére, akik nem fogyasztanak állati eredetű élelmiszereket.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 09. 17., 10:06
Egészség,jótékonyságÖsszefogás a súlyos beteg dunaújvárosi Livi gyógyulásáértA nyár folyamán a nagylelkű támogatók megtöltötték a dunaújvárosi Panda Fagyizóban elhelyezett adománygyűjtő dobozt, amit szeptember 3-án, vasárnap át is adtak a korábban gerincvelő gyulladással diagnosztizált Balog Líviának.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 09. 14., 16:33
Egészség,konferenciaKézsebészek tanácskoznak Fehérváron két napot átSzékesfehérvár ad otthont a Magyar Kézsebész Társaság Kongresszusának. A nemzetközi találkozón a szakterület legfontosabb kérdéseit vitatják meg a résztvevők.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 09. 14., 08:30
Egészség,szűrésIndulnak az ingyenes szűrőnapok FehérváronIndulnak a városrészi egészségnapok Székesfehérváron: az első ingyenes lehetőség szeptember 23-án lesz a Köfém Művelődési Házban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 09. 13., 19:04
Egészség,véradásCivil véradást tartottak a Titkok HázábanMár kilencedik alkalommal szervezett civil véradást a Fejér Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ. A vármegyében négy helyszínen nyújthatták segítő karjukat az önkéntesek, Székesfehérváron ma délután a Titkok Házában várták a segítőket.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 09. 12., 13:25
Egészség,kutyaHogyan ápold kutyusod fogait? 3 remek módszerA legtöbb ember a saját kárán tapasztalta, hogy mennyi fájdalmat és problémát tud okozni egy elhanyagolt fogsor. Ám ez nemcsak nálunk van így, ugyanis egy kutyának is lehet szuvas, letört foga, náluk is visszatérő jelenség a fogkőképződés, és az ínyük is be tud gyulladni.
2023. 09. 03., 11:15Egészség,fogászatFogas kérdések: így kerül fel a ragasztott fém fogszabályozó készülékA műsorból az is kiderül, a foghiány megszüntethető-e fogszabályozó készülékkel.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 09. 03., 08:59
Egészség,hpvSzeptember közepéig kérhető a HPV elleni ingyenes védőoltás Fehérváron is, ami a fiúkat is védi a rák ellenA HPV elleni ingyenes védőoltást a tizenkét éves gyermekek kaphatják meg. Fontos a vakcina, hiszen véd a daganatos megbetegedések ellen.
2023. 09. 02., 08:23Egészség,kórházDiszpécserszolgálat indult a székesfehérvári kórházbanA Fejér Vármegyei Szent György Kórház Sürgősségi Betegellátó Osztályának főbejáratánál a napokban kezdte meg működését 0-24 órában a diszpécserszolgálat.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 09. 01., 10:55
Egészség,fogászatHárom tipp, amely segít megelőzni a fogászati problémákatKevesebb kínzóbb dolog van a fogfájásnál, ha fog-, ínygyulladás, vagy lyukas fog esete áll fenn. A fogak rossz állapota azonban sokkal többféle problémához vezethet, amelyekre nem is gondolnánk.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 08. 31., 14:47
Egészség,programA közép-európai betegellátás színvonalának javítását célozza a Health Labs4Value projektHat európai ország tizenegy partnere közösen indította el a Health Labs4Value projektet, amelynek célja a betegközpontú digitális megoldások fejlesztése az egészségügyi ágazatban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 08. 30., 10:05
Egészség,szúnyogNyugat-nílusi láz: Fejérben is regisztráltak megbetegedést, érdemes védekezni a szúnyogcsípés ellenA szúnyogok által terjesztett nyugat-nílusi láz magyarországi megjelenése miatt a szúnyogcsípések megelőzésére és a szúnyogok elleni védekezésre kéri a lakosságot a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 08. 24., 12:33
Egészség,életmentésEnnyin múlt egy Fejér vármegyei nő élete - ismét darázscsípés okozhatott volna tragédiát Kertjében csípte meg a darázs több alkalommal az 50 év körüli asszonyt, akit férjének kellett újraéleszteni, amit a gyorsan kiérkező mentősök folytattak.
2023. 08. 21., 15:40Egészség,mentősökA mentősöknek és a fehérvári orvosoknak köszönheti egy nő, hogy nem halt bele a darázscsípésbeGrillezés közben csípte meg egy lódarázs. A diszpécser segítségével tartották életben, amíg kiért a mentőautó. Végül a székesfehérvári kórház sürgősségi osztályán fejezték be a nő ellátását.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 08. 19., 18:04
Egészség,jótékonyságEgyütt Evelinért: a tartós beteg apróságnak továbbra is szüksége van a támogatásraA cerebrál parézissel, azaz négy végtagi bénulással diagnosztizált Tóth Evelin szeptemberben fontos műtéten esik majd át Barcelonában. Azonban a csöppség terápiával, gyógytornával teli mindennapjai a műtétet követően sem szűnnek meg, sőt, a kezelések száma egyre csak emelkedik majd.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 08. 11., 14:03
Egészség,babaReflektorfényben az egyik legfontosabb babaholmi: a nyári hálózsákRendkívül fontos, hogy a kisbabák alvása nyugodt és teljes mértékben zavartalan legyen, ugyanis nagymértékben meghatározza a hangulatukat, közérzetüket, aktivitásukat az, hogy mennyire kipihentek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 08. 11., 14:02
Egészség,fogászatMiért jelent problémát a fogakon megtelepedő fogkő?A fogkő kapcsán a többség tudása addig terjed, hogy árt a fogaknak, és ezért el kell távolítani. Mindez igaz, azonban több problémát is okozhat. Eltávolítása és jelenléte kapcsán az alábbiakban osztunk meg hasznos tudnivalókat.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 08. 09., 13:02
Egészség,véradásAdj vért, ments életet!A kórháznál, a Novotel Hotelben és a Fehér Palotában is lesz véradás augusztusban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 08. 01., 17:05
Egészség,háziorvosMinden körzetben biztosított marad a háziorvosi ellátás FehérváronA Mészöly Géza utcai orvosi rendelőből – viszonylag rövid időn belül – távozik az 1., 2. és 3. felnőtt háziorvosi körzetek praxisát vivő három orvos. 
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2023. 07. 30., 12:33
Egészség,fogászatFogas kérdések: fókuszban a gyermekfogászatBokányi Zsolt új műsorának harmadik részében, a Fogas kérdésekben dr. Csulak Fruzsina fogorvossal, fogszabályozó szakorvossal a gyerekfogászat tudnivalóiról beszélget. A szakember a nézők kérdéseire is válaszol.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Nemcsak az egészségért, a közösségért is sportolunk, szintet léptek a pólósok és középpontba került a fenntarthatóság. Kellemes időtöltést kívánunk a 2023.09.14-én megjelent Fehérvár Hetilap olvasásához!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Kiszélesíthetik a Móri úti körforgalmat? Megújul a kosarasok csarnoka és köszöntötték a fehérvári gólyákat. lapozz bele te is legújabb lapszámunkba, a 2023.09.07-én megjelent Fehérvár Hetilapba!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Fokozott figyelem a közlekedésben, kezdődik az iskola, restaurálják az Aba-Novák-seccót és újra nyitva vannak a tornatermek. Megjelent a Fehérvár Hetilap 2023. augusztus 31-ei lapszáma.

Fehérvár Médiacentrum fotója

Két új díszpolgárát köszöntötte Székesfehérvár, húszmilliárd forintból újulhatnak meg az oktatási intézmények és Esztergom lett az új testvérvárosunk. Megjelent a Fehérvár Hetilap 2023. augusztus 24-ei száma. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Átadták a Szent István-emlékérmet, tizenhét kilométernyi bicikliút épült Fehérváron és különleges kincsek érkeztek a múzeumba, megnyílt a hadtörténeti kiállítás. Jó olvasást kívánunk a Fehérvár Hetilap 2023. augusztus 17-én megjelenő legfrissebb számához.

Fehérvár Médiacentrum fotója

Lezárult az integráció, állami tulajdonba került a Fejérvíz. Megújul a Rózsaliget és nagy a készülődés, vasárnap indul a Királyi Napok programsorozat. Minderről és persze még sok más, Fehérvárt érintő hírről olvashatsz a 2023. augusztus 10-én megjelenő Fehérvár Hetilapban. Kellemes időtöltést kívánu...