Életmód
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 05., 15:20
Egészség,SzékesfehérvárA futásról indul magazinműsor a Fehérvár TelevízióbanA futás jótékony hatásait ismerhetik majd meg a nézők a Fehérvár Televízió újonnan induló műsorában. A több részből álló sorozat első adása február 7-én, 18 órakor lesz megtekinthető.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 04., 11:01
Egészség,egészségügyMilyen a jó kommunikáció az egészségügyben?Hogyan lehet jól kommunikálni az orvosoknak, egészségügyben dolgozóknak a betegekkel. Milyen legyen a kommunikáció a munkatársak között? Ezekre a kérdésekre kaphatnak választ a Fehérvári Orvosnapok résztvevői.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 01. 20., 10:12
Egészség,sétaMehet egy séta a Károlyi Kastélyparkban?Botanikai sétára invitálnak a Fehérvárcsurgói Arborétum és Károlyi Kastélyparkba.
2024. 01. 12., 16:11Egészség,vírusNő az influenzás, a covidos és hányással járó vírusos megbetegedések száma FejérbenFelfelé ívelő görbét mutat a vírusos megbetegedések száma Fejérben is. Főként gyerekek betegednek meg, de a vírus veszélyes az idős korosztályra, és a krónikus betegekre is – nekik mindenképpen ajánlott felvenni a védőoltásokat, melyeket még most sem késő kérni.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 01. 11., 22:32
Egészség,lakásEzért elengedhetetlen egy páratartalom-mérő minden lakásbanAz otthonban uralkodó levegő minőségének nemcsak lélektani, hanem fizikai szempontból is nagy jelentősége van. A beltéri légszennyezettség ugyanis olyan tüneteket okozhat, mint a fáradtság, a koncentrációs zavar, a légzési nehézség és egyéb tüdőproblémák.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 01. 10., 10:52
Egészség,életmentőMár vannak részletek a Fejérben február 1-től induló egységes ügyeleti rendszerrőlAz Országos Mentőszolgálat (OMSZ) tájékoztatása szerint február 1-től Fejér és Pest vármegyében folytatódik az egységes alapellátási ügyeleti rendszer országos kiterjesztése.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 01. 05., 09:46
Egészség,boldogságFejér boldogabb, mint egy éve: elkészült Magyarország boldogságtérképeHarmadik alkalommal készítette el Magyarország boldogságtérképét a Pénzcentrum, gazdasági-pénzügyi hírportál. A közvélemény kutatás alapján Fejér 2023-ban a negyedik legboldogabb volt az ország húsz vármegyéjét tartalmazó listán.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 12. 29., 18:37
Egészség,oltásHol és hogyan lehet kérni Covid elleni oltást Székesfehérváron?A székesfehérvári kórház újabb tájékoztatót adott ki a védőoltás igénylésének menetéről.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 12. 18., 18:44
Egészség,adományFradi-labda a gyógyulásért Fejér vármegyei lakos egészségügyi rehabilitációjára gyűjt a Fejér Vármegyei Közgyűlés elnöke és a 4-es számú választókerület országgyűlési képviselője. Már lehet licitálni a Ferencvárosi Torna Club által felajánlott, aláírt profi mérkőzéslabdára. 
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2023. 12. 12., 12:45
Egészség,szépségápolásBőrfeszesítés és ránctalanítás a fehérvári szépségklinika új gépével: BTL Exilis Ultra 360Ki ne szeretne fiatalabbnak kinézni? Hogyan előzhetjük meg a korai öregedést? Léteznek sebészeti beavatkozások, kozmetikai termékek, melyekkel lehetséges a segítség, de megoldás lehet a bőrfiatalításra, zsírbontásra a BTL Exilis gép, amely már a Vár Medical & Beauty és Body Smithnél is elérhető.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 12. 06., 16:47
Egészség,MikulásA Gyermekambulancia betegeihez is ellátogatott a MikulásA Gyermekosztály ambulanciájára is megérkezett a Mikulás, aki természetesen nem érkezett üres kézzel a kicsikhez. De nem csak ő, a Hungarikum Együttes zenészei is kedveskedtek a gyerekeknek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 11. 29., 15:22
Egészség,életmódGyógyulás a traumából - a felismerés és a gyógyulás folyamatára koncentrált az előadássorozatEgy pszichoterapeuta, egy pszichiáter és egy klinikai szakpszichológus tartott előadást kedden délelőtt az Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti Központban. A szakmai napot, amely a traumákról és azok gyógyítási módjairól szólt, a RÉV Szenvedélybeteg-segítő Ambulancia szervezte.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 11. 21., 21:08
Egészség,szépségápolásHatékonyabb bőrápolás a környezeti hatásokkal szembenBőrünket rengeteg környezeti hatás éri nap mint nap, többek között az UV-sugárzás, melynek komoly szerepe van a bőröregedés folyamatában. Ugyancsak problémát okozhat a halogén lámpák és monitorok kék fénye. A jó hírünk viszont, hogy tudatosan nagyon sokat tehetünk ellenük. 
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 11. 21., 11:05
Egészség,férfiakMutasd a bajuszod! Keresik Magyarország legszebb bajszát a Movember jegyébenA MentsManust Egyesület Bajuszszépségversenyt hirdet azzal a céllal, hogy felhívja a figyelmet a prosztatarák-szűrésének fontosságára
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 11. 21., 09:55
Egészség,világnapA koraszülöttek világnapját ünnepelték FehérváronA koraszülöttek világnapja alkalmából volt koraszülöttjeiket és családjukat várták a Gyermekosztály ambulanciájára. A Szent György Kórház hagyományos családi délutánja mellett a Városháza lila kivilágítása hívta fel a fehérváriak figyelmét a koraszülöttek világnapjára.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 11. 17., 14:41
Egészség,méhészetAz agrárminiszterrel reggeliztek a Kodály iskola diákjai Székesfehérváron volt a Mézes Reggeli akció országos központja. A kampány 2007-ben Szlovéniából indult, és az a célja, hogy népszerűsítse a mézfogyasztást és a valódi mézek forgalmazását.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 11. 15., 17:14
Egészség,megelőzésA férfiak egészségéért futottak fehérvári középiskolásokA Bugát Pál Technikum a Movember mozgalomhoz minden évben futást szervez azért, hogy felhívják a figyelmet a férfiak egészségére, a szűrővizsgálatok fontosságára.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 11. 14., 22:32
Egészség,fogászatGennyes fog vagy fogzacskó? Mit érdemes tudni ennek kapcsán?A gennyes, begyulladt fogat nem szabad elbagatellizálni, hiszen egy súlyos problémáról van szó. Azontúl, hogy a tünetei kínzóak, hiszen a felduzzadt arc már önmagában is elég fájdalmas, nem érdemes megvárni a további szövődményeket. Idejében cselekedve a foghúzás nagy eséllyel elkerülhető.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 11. 09., 15:26
Egészség,futásMovember futás a Váciban – a szűrővizsgálatok és az egészséges életmód fontosságára hívták fel a figyelmetFigyelemfelkeltő futást rendezett a Váci Mihály Technikum Szakképző Iskola és Kollégium az egészségtudatos életmód jegyében. Aki úgy gondolta, még a Movember Mozgalom védjegyének számító bajuszt is magára festethette.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2023. 11. 04., 13:38
Egészség,előadásSzülők Akadémiája - Nevelési útmutató anyának és apánakSárkány Dominik fiatal pszichológus előadásával folytatódott az MCC Szülők Akadémiája csütörtökön. Az előadás-sorozat a nevelésben nyújt segítséget a szülőknek, hogy támogatni és segíteni tudják a gyermekeket pszichológiai jólétük megőrzésében.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 10. 31., 22:03
Egészség,szűrővizsgálatFérfi szűrőnapot tartanak a Család és Nővédelmi KözpontbanA szűrőnapot november 11-én rendezik. Az ingyenes vizsgálatok között vérnyomás-, vércukorszint- és koleszterinszint-mérésen is részt vehetnek a székesfehérvári férfiak.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Jön a Múzeumok éjszakája, Petőfi újra Fehérváron, a legjobb robotprogramozókat díjazták és hamarosan újra jégen a Volán. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, június 13-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Köszönet a pedagógusoknak, uniós pályázatot nyert a város, végzősök a megújult Tópartiban, tanösvény nyílt a Rácbányánál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. június 6-án megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Megújult a Szent György-kút, egyedülálló energetikai fejlesztés az Alba Regia Sportcsarnokban, udvarfelújítás és okostanterem a KÉPES programmal és Fehérvár a Zöld bajnok!Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 30-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Légi fotókon a város fejlődése, parkőrök vigyázzák a rendet, közös emlékezés a tánc nyelvén és futás az egészségért és a tisztaságért. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. május 23-án megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emlékhelyek napja Fehérváron is, fecskehotel, madárkert, nyitott műterem Felsővárosban és százéves az ARAK. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 16-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új parkoló a vasútállomásnál, pünkösdkor mesélnek a kiskertek, elballagtak a végzősök, negyedszer az elitben a hokisok. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. május 9-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!