1 évnél régebbi cikk

Három különleges és stílusos módja a férfi pulóverek viselésének
Fehérvár Médiacentrum fotója
Modivo
Három különleges és stílusos módja a férfi pulóverek viselésének

A különféle pulóverek alapvető ruhadaraboknak számítanak, amelyekből általában minden férfi ruhatárában bőven akad jó pár darab.

Éppen emiatt sokan hajlamosak arra, hogy csak úgy magukra kapjanak egy-egy pulóvert anélkül, hogy komolyabb figyelmet szentelnének annak kiválasztására. Ha azonban valóban szeretnénk stílusosan megjelenni, akkor érdemes kicsit jobban is odafigyelnünk arra, hogy melyik pulóver mihez passzol igazán. Íme tehát három nagyszerű kombináció, amellyel igényes és trendi megjelenést nyerhetsz.

Kardigán hosszú ujjú inggel

Az elegáns stílus képviselői között sajnos már egyre ritkábban lehet ezt a különleges ruházati összeállítást megfigyelni, pedig a régi klasszikus sosem fog kimenni a divatból. Tekintve, hogy a különféle kardigánok manapság már rendkívül finom szövéssel, valamint különleges színekkel és mintákkal kerülnek piacra, nem érdemes hanyagolnunk őket. Ha tehát mi magunk is odavagyunk az elegáns, visszafogott stílusért, akkor érdemes adnunk egy esélyt ennek az összeállításnak. Ehhez leginkább a világos színű, minta nélküli kardigánok passzolnak igazán, olyan inggel, amely világosabb árnyalattal rendelkezik, mint a pulóver.

Oversize hoodie és szaggatott farmer

A lezser, urban stílusú öltözékek kedvelői bizonyára imádni fogják ezt az összeállítást. A régi, retró korszellemet idő, oversize kapucnis pulóverek szinte az utcai divat szimbólumaivá váltak. Ezek a felsők sosem fognak kimenni a divatból, ha pedig jól választjuk meg hozzájuk a többi ruhadarabunkat, illetve kiegészítőnket, akkor valóban tetszetős szetteket kaphatunk általuk. A nagyobb sportmárkák által kínált, diszkrét mintával ellátott hoodie-k pedig remekül mutatnak egy-egy szaggatott farmernadrággal. Ha mi is lezser stílus kedvelői vagyunk, de még nem figyel a szekrényünkben legalább egy-két modell ezekből, akkor az alábbi linken bőven találhatunk jó párat: https://modivo.hu/c/ferfiak/ruhanemu/felsok-es-polar-puloverek/felsok.

Természetesen mi sem passzolhatna ezekhez jobban, mint egy igazi, retró fazonú sneaker, például az adidas klasszikus, háromcsíkos modelljei. Ha pedig szeretnénk megkoronázni szettünket, akkor illő megfelelő pénztárcát is választani hozzá. Ehhez mi sem passzolhatna jobban, mint a vagány textil pénztárcák – például a Tommy Hilfiger kínálatából. Az alábbi linken ezekből is bőven válogathatunk: https://modivo.hu/c/ferfiak/kiegeszitok/penztarcak.

Melegítőfelső és sportmellény

A klasszikus melegítőfelsők mindennapi viseletként is rendkívüli népszerűségnek örvendenek, mivel rendkívül kényelmes ruhadarabokról van szó. Ezek a férfi felsők azonban az őszi időjárás beköszöntével magukban már nem igazán viselhetőek. A sportos stílus szerelmesei számára azonban kitűnő választást jelenthet, ha kiegészítik őket egy mutatós sportmellénnyel. Viseljük kedvenc melegítőnk akár farmerral vagy hozzá tartozó melegítőalsóval, arra mindenképp figyeljünk, hogy az ehhez választott mellény más árnyalatú legyen. Tehát világosabb vagy sötétebb színnel rendelkezzen az adott melegítőfelsőnél, méghozzá annyira, hogy az kellően kontrasztos legyen a szettünkben.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek