1 évnél régebbi cikk

Fehérvári IKEA, rejtélyes épület a Palotaváros alatt, 30 éves a gabonakör – 2022. január
Fehérvári IKEA, rejtélyes épület a Palotaváros alatt, 30 éves a gabonakör – 2022. január

Januárban megkérdeztük az IKEÁ-t, hogy lesz-e üzletük Székesfehérváron, a kórház kórusa az RTL Klubon énekelte az újévi Himnuszt, és több elképesztő közlekedési videót is posztoltak a közösségi oldalakra. Ilyen volt 2022. januárja a városban és megyénkben.

Január 1., szombat
A Fejér megyei kórház kórusa énekelte az újévi Himnuszt az RTL Klubon

Kotroczó Róbert, a csatorna hírigazgatója úgy fogalmazott: azért lett más ez az előadás, mert Kölcsey szavait a koronavírus-járvány idején az egészségügyi dolgozók "át is élik, pontosan látszik az arcukon a döbbenet".

Január 5., szerda
Eltűntek: 23 fehérvárit keres jelenleg is a rendőrség, van akiről 28 éve nem tudni semmit

23 székesfehérvári születésű ember szerepel a rendőrség eltűnt vagy ismeretlen helyen tartózkodó személyeket összegyűjtő listáján. 74 éves a legidősebb eltűnt fehérvári, akit lassan 28 éve keresnek. Nagyon sok a fiatal, 15 éves eltűnt gyermek a listán. 

Január 11., kedd
Rendőrségi ügy is lett a fehérvári gabonakörök rejtélyéből, harminc év után mesélt az egyik készítő

1992-ben több ezren zarándokoltak a város határában megjelent rejtélyes képződményhez, mi több tudósok is vizsgálták a helyszínt napokig, és különböző elméletek születtek a gabonakör képződését illetően.

Január 12., szerda
Videón, ahogy büntetőfékezés miatt baleset történt az M7-esen

A Magyar Közút az Instagramon tette közzé a felvételt, amelyen jól látszik, hogy a távolból érkező szürke kisfurgon először hirtelen sávot vált egy jármű mögött, majd gyorsan bevág elé, és állóra fékez a gyorsforgalmi úton. 

Január 13., csütörtök
Lezuhant egy ember a fehérvári kórház lépcsőházának egyik felső emeletéről

Szörnyű baleset történt csütörtökön kora délután a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház szakrendelő intézetének hotel épületében.

Január 17., hétfő
Filmbe illő autós üldözés volt Agárd és Kisfalud között

Hiába kapcsolták fel a rendőrök a megkülönböztető jelzést, a BMW sofőrjének esze ágában sem volt megállni. A menekülő autós többször is nekiment a rendőrautónak. A csütörtök esti ámokfutás Kisfaludon ért véget.

Január 20., csütörtök
Bezár az Ikon Club Fehérváron

Sokaknak kell búcsút venni egy újabb kedvenc bulihelytől Fehérváron február végén. Az Ikon Club üzemeltetője a szórakozóhely közösségi oldalán jelentette be a hírt.

Január 26., szerda
Szinte minden létező szabályt áthágva előzött egy autós Fehérváron

Ismét rizikós akcióról került fel videó a világhálóra: egy autós több záróvonalon is áthajtva, ráadásul kereszteződésben előzött Székesfehérváron.

Január 26., szerda
Lesz Székesfehérváron IKEA?

Néhány napja adta hírül az IKEA, hogy új formátumú pop-up stúdiók megnyitását tervezi két Budapesten kívüli nagyvárosban. Megkérdeztük, hogy Fehérvár esélyes helyszín-e.

Január 27., csütörtök
900 éves épület rejlik a Palotavárosban a föld alatt

A Johannita rendház maradványai után kutatnak a Palotavárosban a régészek, amit még Siklósi Gyula régészprofesszor az egykori Szigeten, a mai Palotaváros területén végzett ásatások során tárt fel. Most a modern kor eszközeivel vizsgálják a szakemberek a területet.

Borítókép: IKEA
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek