1 évnél régebbi cikk

Fehérvári programok a hétvégére: Manókereső, II. Karácsonyi felvonulás és BMW-Mikulás, Kalapács és Emlékek Éjszakája
·Kulthétvége·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvári programok a hétvégére: Manókereső, II. Karácsonyi felvonulás és BMW-Mikulás, Kalapács és Emlékek Éjszakája
·Kulthétvége·Utolsó frissítés: undefined

A karácsonyi hétvégén is bőven találhattok még fehérvári programokat: többek között lesz manókereső, kilátogathattok a II. Karácsonyi felvonulásra, bulizhattok a Kalapács koncertjén, netalántán az Emlékek Éjszakáján.

Ünnep: Manókereső
Mikor?: December 23., szombat
Hol?: Városház tér

A héten véget érnek a Fehérvári Advent programjai, de szombaton még visszatér a népszerű manókereső játék. A legkisebbeket hagyományosan a Városház téren várják, ahol játékos feladatokkal tölthetik az időt ameddig otthon megérkezik a Jézuska.

Autó: II. Karácsonyi felvonulás és BMW-Mikulás
Mikor?: December 23., szombat 13:00
Hol?: MOL Aréna Sóstó

Immár másodjára szervezik meg a karácsonyi felvonulást és BMW-Mikulás. Azoknak, akik most csatlakoznak először: találkozás a MOL Aréna Sóstó VIP parkolójában, ahol a szervezőknek minden érkező átadja a mikuláscsomagokat és megkezdődhet a közös autódíszítés.

Mozi: I Wanna Dance with Somebody – A Whitney Houston film
Mikor?: December 22-től
Hol?: Cinema City Alba

Csak egy átlagos, helyes gimnazistalány: csak éppen generációjának legjobb hangja az övé. Whitney Houston (Naomi Ackie) a neve. Számára természetes az éneklés, mindenki másnak pedig csoda, amikor hallja.

Egy lemezcég menedzsere (Stanley Tucci) felfedezi, és attól kezdve neki nincs más dolga, minthogy énekeljen… és kibírja mindazt, ami a hirtelen rászakadó világsikerrel együtt jár: a népszerűséget, a gazdagságot, a rengeteg koncertet, a belőle meggazdagodni vágyókat meg a számtalan kísértést. Útja során nagyszerű barátokkal és néhány nehezen azonosítható ellenséggel találkozik. És ő minden jóra és rosszra ugyanazt válaszolja: énekel…

Most minden 25. Cinema City jegyfeltöltőt mozis kedvezménykuponnal ajándékoznak meg titeket, és tiétek lehet a több, mint 100 db értékes fődíj egyike is! Mozizzatok a Cinema City mozikban december 5. és január 5. között, regisztráljátok mozijegyeiteket a https://25evcinemacity.hu/ oldalon és nyerjetek!

December 22-től Január 8-ig az iskolai téli szünet alatt minden Cinema City mozi reggel 10:00-től tart nyitva. Kivétel ezek a napok: december 24: utolsó film 14:00-kor kezdődik, december 25: első film 12:00.

Koncert: Kalapács
Mikor?: December 23., péntek 18:00
Hol?: Petőfi Kultúrtanszék

Az ünnepek előtt még egy igazi metálkarácsonyban is részetek lehet, ugyanis a Petőfi Kultúrtanszékre látogat a Kalapács együttes! Akik nem tudnák, a Kalapács egy magyar heavy metal zenekar, melyet Kalapács József (ex-Pokolgép, Omen) énekes alapított egykori Sámán-tagok közreműködésével. 2020 jelent meg a brigád 20 éves jubileumi album, amelyen olyan előadók, pályatársak dolgoztak fel dalokat mint az  Ossian, a Road, az Omen, a Tales of Evening, az Akela, a Moby Dick, vagy éppen a Balkán Fanatik. Ki ne hagyjátok!

Buli: Emlékek Éjszakája
Mikor?: December 25., vasárnap 22:00
Hol?: Fezen Klub

Félre a bejglit, az ajándékokat, hiszen idén karácsonykor a négy fal közé zárják a '90-es és 2000-es éveket,  hamisítatlan retró hangulatot varázsolnak Székesfehérváron, a FEZEN Klubban! Érkezik az ezredforduló kedvenc slágerei, valamint a korszak meghatározó magyar előadói: Naksi, PEAT JR., valamint DJ Szatmári és Szakos Andi! Az éjszaka házigazdája: Navidal lesz.

Borítókép: Facebook/Fehérvári program
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek