1 évnél régebbi cikk

Limuzinnal az esküvőre! Nem csak a sztárok kiváltsága az exkluzív luxusautó és a trendi stílus
Fehérvár Médiacentrum fotója
partylimuzin.net
Limuzinnal az esküvőre! Nem csak a sztárok kiváltsága az exkluzív luxusautó és a trendi stílus

Nem tudod, hogy mivel tehetnéd még különlegesebbé az esküvőtök amúgy is kivételes napját, melyre egész életetekben majd szívesen emlékeztek vissza? Mi lenne akkor, ha a gyönyörű ruháitokhoz és ehhez a páratlan alkalomhoz méltó, exkluzív autóban utazhatnátok az esküvő helyszínéről a vacsorára, esetleg egy egyedülálló fotózást is beiktathatnátok az útvonalba?

Limuzinbérlés a nagy napra

Fantasztikus limuzint bérelhettek a Partylimuzintól a jeles napra, ami olyan izgalmas élményt fog nyújtani minden résztvevő számára, hogy garantáltan örök emlék marad. Akkor is jó ötlet, ha csak szűk családi körben ünnepeltek, és abban az esetben is, ha nagy lakodalmat rendeztek. 

A limuzinos esküvő igazán különleges és kényelmes módja az ünneplésnek, amilyenről a legtöbben azt gondolják, hogy csak a híres sztároknak adatik meg, pedig bárki számára elérhető lehet. 

Életünk egyik nagyon meghatározó napja, mikor két szerelmes szív örök hűséget esküszik egymásnak. Teljesen érthető, hogy ezen a napon valami egyedire, valami egészen rendkívüli környezetre vágyunk, ami megtiszteli és még tovább emeli az ünnepi alkalom fényét. Mi sem lehet ehhez ideálisabb, mint a divat és a luxus találkozása a kényelemmel és az eleganciával egy valódi, fényűző limuzinban? 

Mi történik a limuzinban?

Stílusos utazásban lesz részetek, ahova akár magatokkal vihetitek a tanúkat, a koszorúslányokat vagy a szüleiteket is. A fotóst pedig véletlenül se felejtsétek a parkolóban, ugyanis ő lesz az, aki az úton a luxusautó belső terében, illetve csodálatos hátterű helyszíneken meg fogja örökíteni ezeket a felejthetetlen és értékes órákat számotokra. 

A középpontban végig az ifjú pár van, hiszen ez az ő nagy napjuk, a Partylimuzin pedig gondoskodik róla, hogy az utazás alatt végig különlegesnek érezzék magukat. A virágokkal és szalagokkal gyönyörűen feldíszített limuzinban minden az ő komfortérzetüket szolgálja. 

Tetőtől talpig egyenruhában van a profi sofőr, aki udvarias kiszolgálással segíti az összes résztvevőt: ajtót nyit, segítő kezet nyújt a ki- és beszállásnál, pezsgőt bont és odafigyel minden apró részletre. 

Esküvő után

Előfordulhat, hogy annyira megtetszik a limuzinos élmény, hogy ezután rendszeresen igénybe veszed a szolgáltatásokat. Az esküvő csak egy alkalom a sok közül, amelyet fel lehet pezsdíteni ezzel a különleges utazással.

Bármikor igénybe veheted utána is a szolgáltatásokat, hiszen remek ötlet limuzint bérelni születésnapra, ballagásra, lánybúcsúra, operába, színházba menni, esetleg egy vacsorára, de akár gyerekprogramokhoz is passzol. 

Ha pedig csak egy jópofa városnézésre vágysz, azt is megteheted egy luxusautóval. Céges rendezvények egyre népszerűbb kelléke a limuzin, de akad, aki reptéri transzfer szolgáltatásra is használja. A sornak nincs vége, csak a képzeleted szabhat határt a lehetőségeknek. A csillogás és a pompa garantált egy ilyen utazás során, a többi csak rajtatok múlik!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek