Varázslatos üvegpanorámás esküvői helyszín Fejérben, egy borbirtok közepén
Fehérvár Médiacentrum fotója
Lics birtok
Varázslatos üvegpanorámás esküvői helyszín Fejérben, egy borbirtok közepén

A Lics családi birtok álom a természet közelségét kedvelő jegyespároknak Pákozdon, ahol most nyílt napot is szerveznek.

Lics László borász és neje, Lics Lászlóné Éva 1989-ben hozta létre Lics Pincészet néven saját borászati vállalkozását. A szőlőültetvények két neves borvidéken, a Szekszárdi és az Etyek-Budai Borvidéken (Pákozd) vannak. Ez utóbbi 2020 után, varázslatos esküvői helyszínként is funkcionál. Üvegpanorámás vacsorahelyszínnel, egy 30 hektáros borbirtok közepén várja a természet közelségét kedvelő jegyespárokat.

Április 28-án, vasárnap 11 órától minden jelenlegi és jövőbeli házasulandó megtekintheti a helyszínt, megismerkedhet a pincészet családi történetével, valamint találkozhat azokkal a szolgáltatókkal, akikkel a felejthetetlen lakodalmakat megvalósítják.

A hely egyik kiemelkedő értékeként szokták emlegetni az odafigyelést. Lics Balázs borász, a pincészet tulajdonosa és családja – Joslyn, Zoé, Tomi - a két rendezvény- és esküvőszervező kolléganővel együtt, közösen fogadja a vendégeket, úgy az esküvőkön, mint a nyílt napon is, ezáltal is megalapozva az oldott hangulatot.

A szervezők szeretnék, ha ez egy minőségi vasárnapi közös program lenne a pároknak és akár az örömszülőknek a Meleg-hegy déli lejtőjének friss levegőjén - a rendezvény, ahogyan maga a borászat is, állatbarát.

A Tavaszi Esküvői Nyílt Napra a belépés ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, amelyet április 25-ig a következő email-címen várnak: rendezvenyterasz@gmail.com.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek