1 évnél régebbi cikk

Újra lesz esküvőkiállítás Székesfehérváron
Fehérvár Médiacentrum fotója
Székesfehérvári Esküvő Kiállítás
Újra lesz esküvőkiállítás Székesfehérváron

2023. február 18-án immár 21. alkalommal nyithatja meg a kapuit a jegyespárok előtt a térség kiemelkedő szakmai rendezvénye, a Székesfehérvári Esküvő Kiállítás a Hotel Novotelben.

2005 óta töretlen sikernek és népszerűségnek örvend nemcsak a kiállítók, hanem a házasulandók körében is a Székesfehérvári Esküvő Kiállítás. Ezen a napon egy helyen mutatkoznak be a térség esküvői szolgáltatói, a nagy napot tervező párok megismerhetik a legújabb menyasszonyi ruha-, cipő- és kiegészítőtrendeket, a vőlegények pedig az öltönydivatot.

A standok témája az öltözködésen túl nagyon széles: karikagyűrű, esküvői helyszín, fotós, videós, sminkes, dekoratőr, selfiegép és füstgép, esküvői dj, meghívó és köszönetajándék is szerepel köztük.

A kiállítók számtalan kedvezménnyel készülnek erre a hétvégére.

Az, hogy egy helyszínen mutatkoznak be az esküvői szakma kiváló képviselői, megkönnyíti ezzel a párok számára a nagy nap szervezését. A látogatók eltölthetnek egy kellemes napot az eseményen, megismerhetik a legújabb esküvői trendeket, ötleteket gyűjthetnek, ajánlatokat kérhetnek és olyan különleges kedvezményeket kaphatnak, amely csak a rendezvényen résztvevők számára válik elérhetővé.

Az esküvőkiállítás 2023. február 18-án 9-18 óráig tart nyitva a Hotel Novotelben.

További információk:

Jegyvásárlás: www.tixa.hu/Szekesfehervari-Eskuvo-Kiallitas-2023
Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/721791362595881

Esküvő Kiállítás Székesfehérvár | Novotel from MikoDesign on Vimeo.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek