2 hónapnál régebbi cikk

Házasodj velünk Fehérváron! A stresszmentes igenek titka
·Kultesküvő·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Madarász Dominik
Házasodj velünk Fehérváron! A stresszmentes igenek titka
·Kultesküvő·Utolsó frissítés: undefined

Megmutatjuk nektek, hogy mi a stresszmentes igenek titka, hogyan készülhetsz fel alaposan a nagy napra. Indul A menyasszony barátnője című magazinműsor.

Középpontban a házasságkötés – az új magazinműsor a Fehérvár Televízióban február 27-én (kedd) 18 óra 45 perckor indul. A menyasszony barátnője című, tizenkét részből álló sorozat a házasságkötés megtervezéséhez nyújthat segítséget.

A Fehérvár Médiacentrum és a fehérvári Kovács Kata ceremóniamester közös együttműködésében olyan szolgáltatókat mutatunk be nézőinknek és olvasóinknak, melyek fontos alappillérei a nagy napnak. Emellett megismerhetik többek között a Hiemer-ház történetét, funkcióját, de bemutatkozik egy fehérvári ifjú pár, Cintia és Marci, akik nyáron kötik majd össze életüket.Záróadásunkban pedig egy negyven éve elválaszthatatlan boldog pár osztja meg velünk a hosszú, örömteli házasság titkát.

A műsor közös ötlet alapján jött létre, méghozzá azért, hogy megkönnyítse a jegyespárok esküvőre, lakodalomra való készülődését. Az esküvők és lakodalmak világába Kiss-Dávid Reni szerkesztő-műsorvezető és Kovács Kata ceremóniamester kalauzolja el a közönséget, a különleges képi világot pedig Szeifert Richárd operatőr örökítette meg.

A műsor nemcsak a Fehérvár Televízióban lesz megtekinthető: a nézők láthatják majd a tévé YouTube-csatornáján, itt azt az fmc.hu oldalon, és olvashatnak róla a Fehérvár Hetilapban is.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek