1 hónapnál régebbi cikk

Dobd fel a különleges alkalmakat családi ruhaszettekkel!
Fehérvár Médiacentrum fotója
lillyszett
Dobd fel a különleges alkalmakat családi ruhaszettekkel!

Mindannyiunk életében vannak különleges alkalmak, melyekre egy életen át emlékezni fogunk - ilyenek például az esküvők, diplomaosztók, ballagások, csak hogy néhányat említsünk a sok közül.

Természetes, hogy a nagy horderejű események alkalmával kiemelt gondot fordítunk a ruhaválasztásra: fontos, hogy alkalomhoz illő szettet találjunk, ugyanakkor kellően passzolnia is kell a személyiségünkhöz.

Ha valami igazán különlegesre vágysz, ajánljuk figyelmedbe a családi szettek ötletét, melyek által nemcsak az egyéniségetek, hanem a családi összetartozásotok is kifejezésre kerülhet.

Különleges szettek különleges alkalmakra

A családi ruhaszettek ötlete nem a mi fejünkből pattant ki először - számos cég foglalkozik már ilyen ruhaköltemények készítésével. A Lilly szett weboldalának kínálatából inspirálódtunk mi is.

Ha igazán különleges hatásra vágytok, vagy esetleg fotózásra készültök, akkor elérhetőek a család összes tagjának öltözéket kínáló megoldások is. Ha esetleg visszafogottabb verziót keresel, akkor az anya-lánya szettek, illetve a testvéreknek készült variációk között érdemes nézelődnöd.

Anya-lánya szettek: tökéletes lehetőség a különleges kapcsolat kifejezésére

Sok helyről hallani, hogy anya és lánya között a szeretet örök, és nincs még egy olyan különleges és szoros kapcsolat, mint amit ilyen viszonyban megélhetnek a felek. Elsőre talán klisének hangozhat mindez, ám, akinek van kislánya, az pontosan tudja, hogy ez a valóságban is így van.

Egy ilyen különleges kapcsolatot érdemes kifejezni egy ehhez passzoló szettel. Az említett webáruház kínálatában például rengeteg alkalmi ruhát is találtok, így akár ünnepségeken is részt vehettek összeillő öltözékben.

Esküvőre is kiváló választás

Általában az esküvőkön több koszorúslány is van, és az is gyakori jelenség, hogy akad köztük gyermek, tinédzser és akár felnőtt is. Ezekben az esetekben rendkívül nehéz egyforma ruhát adni rájuk, egy jó varrónő megfizetése viszont nagy költséggel járhat.

Szerencsére a korábban említett alkalmi szettek nem csak akkor nyújthatnak jó opciót, ha a különleges kapocs kifejezése a cél: koszorúslányok öltöztetésekor is remek szolgálatot tesznek. Az alkalmi szettek között találsz kifejezetten koszorúslány összeállításokat is: ezekkel könnyen biztosítható a különböző korú lányok egyforma viselete.

Egyforma szettel a fotók is különlegesebbek lesznek

Manapság gyakran élünk a családi fotózások lehetőségével, hiszen így könnyen megörökíthetünk egy-egy fontos korszakot. Szuperül mutat a fotókon, ha a családtagok viselete összepasszol - szerencsére ezt sem kell darabonként összevadászni a plázából, ugyanis léteznek olyan szettek, mellyel a család minden tagjának öltözete biztosított.

Ha szeretnél kitűnni a sorból gyermekeiddel, nézz szét, milyen összeállítások érhetők el - hidd el, ez a legkönnyebb módja annak, hogy minőségi, különleges, egymáshoz passzoló ruhadarabokat viseljetek!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek