9 hónapnál régebbi cikk

Rengeteg dolgot lehet benne tárolni: vajon mi lehet az?
Fehérvár Médiacentrum fotója
pexels/Max Rahubovskiy
Rengeteg dolgot lehet benne tárolni: vajon mi lehet az?

A lakásunk minden egyes helyiségét mi töltjük meg élettel, hiszen arra szolgál mind, hogy az életünket kényelmessé és kellemessé tegye.

Amikor berendezzük az otthonunkat, akkor nem csak annak ízléses és stílusos külső megjelenésére fordítunk hát nagy gondot, hanem praktikussá is tesszük az egyes helyiségeket. Így lehet egy lakás vagy ház valódi otthon.

Sok időt töltünk el ott

A fürdőszobában minden egyes nap nagyon sok időt töltünk el, éppen ezért is annyira remek, hogy a butorpiac.hu fürdőszobai magasszekrények gazdag választékát kínálja az oldalát felkeresők számára.

Ebben a helyiségben nem csupán a higiéniai tennivalók elvégzése miatt vagyunk gyakran és sokat, hanem rengeteg más különféle okból is. Az egészségünk megőrzése miatt nagyon fontos, hogy a bőrápolási rutinunkra szánjunk minden nap megfelelő időt. Emellett még a fürdőszobában remek lehetőség nyílik a kikapcsolódásra is, hiszen egy jó fárasztó és hajtós nap után igazán kellemes a kádban ellazulni vagy a zuhanyzóban felfrissülni.

Nagyon sok dolgot használunk ott

Belegondolt már, hogy mennyi felszerelésre van szükség a fürdőszobájában? Erre a megdöbbentő felfedezésre általában akkor juthatunk, ha alaposan kirámoljuk az ott lévő bútorokat.

Egy fürdőszobai magasszekrényben ugyanis rengeteg hely van, ide aztán mindenféle, az ebben a helyiségben szükséges vagy használatos berendezést, ápolószert, tisztítószert, illatszert bele lehet pakolni.

A felső részekre azokat a dolgokat érdemes tenni, amelyekre ritkábban van szükség. Jellemzően ezek a fürdőszobai textilneműk vagy az utántöltők, de vannak, akik ide is ápolószereket vagy krémeket tesznek. A lényeg, hogy mindenhez kényelmesen hozzá lehessen férni és ne legyenek a magasszekrényben sem kihasználatlan terek.

Az állítható polcmagasság a variációkra kiváló lehetőséget teremt. Az ilyen bútordarabokat gyakran nem túl nagy mélységgel készítik. Lehet, hogy több darab beállítása is praktikus lehet emiatt, ha van rá kellő hely az adott fürdőszobában.

Praktikusan érdemes a tereket kihasználni

Igazán praktikus, ha egy fürdőszobai magasszekrényben nem csak polcos rész van, hanem még akár egy-két fiókkal is kombinálják azt. A reggeli készülődés során ugyanis életbevágó, hogy mindenre nagyon hamar rá lehessen akadni. Erre akkor van a legnagyobb esély, ha mindennek azon nyomban megtalálja a pontos helyét.

A belső rendszerezők a fiókokban például ezt nagyban megkönnyíthetik. Ugyanígy a fürdőszobaszekrény ajtajára belülre felszerelhető okos tároló kiegészítők is megnövelik a pakolóhelyet. Sokkal áttekinthetőbb lesz a bútor belseje, ha oda rekeszes tárolókat tesz.

Gyakori a mosógép elhelyezése a fürdőszobában. A butorpiac.hu oldalán mosógépszekrényt is talál, amely szintén az optimális helykihasználásban nyújt segítséget.

Egy praktikusan és okosan berendezett fürdőszoba mindenkinek megkönnyíti a mindennapjait.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek