7 hónapnál régebbi cikk

Játékbabák a Barbie-n túl
Fehérvár Médiacentrum fotója
pixabay/PublicDomainPictures
Játékbabák a Barbie-n túl

Kevés kislány van, aki ne rajongana a játékbabákért. A babázás több szempontból is hasznos. Nemcsak azért, mert a gyerek elfoglalja magát a baba öltöztetésével, dédelgetésével és egész napos fejlesztésével, hanem készségei és képességei is észrevétlen módon fejlődnek.

Például a babázás által könnyebben feldolgozhatók az érzelmek, növelhető a szókincs, fejleszthető a finommotorikus készség és a kreativitás. De még a szociális készségek fejlesztése is kiválóan megvalósulhat a játék során, melynek köszönhetően a gyerek egyszerűbben be tud illeszkedni a bölcsődébe vagy óvodába.

Ha kislányról van szó, akkor a legnépszerűbb ajándék egyértelműen a játékbaba a Játéksziget webáruházból. Ugyanakkor sok szülő bizonytalan, hogy milyen típus lett volna a legjobb választás. Habár a Barbie manapság hatalmas népszerűségnek örvend, azonban ezentúl is van élet, pontosabban játékbaba. Érdemes megismerni más márkák termékeit is.

Antonio Juan babák

Ezeknek a játékoknak messzire nyúlik vissza a története, egészen 1958-ig, amikor a spanyol Hoya de Castalla völgyben elkészültek az első Antonio Juan játékbabák. Ezek a babák elsősorban azért olyan különlegesek, mert egy különleges technológia alkalmazásával, speciális anyagból készülnek. Ennek eredményeként olyan termékek jönnek létre, melyek bőre a megszólalásig hasonlít az élő kisbabákéra.

A különleges modelleket nemcsak a gyerekek szeretik, hanem a felnőttek is, így vannak, akik gyűjtik őket. A babák különféle funkciókkal vannak ellátva, így még inkább élőnek tűnnek. Van, amelyik képes nyitni-csukni a szemeit, más típusok sírni tudnak és vannak olyanok is, melyek hangot adnak ki. Éppen ezért nem csoda, hogy az Antonio Juan a játékbabák területén prémium márka. A játékot akár a Játéksziget webáruházból is beszerezheted.

Zapf babák

A Zapf babák talán előtted sem ismeretlenek, mivel világszerte népszerűek. Ez főként a széles körű kiegészítő kínálatnak, illetve a prémium játékkoncepciónak köszönhető. Emellett azt is meg kell említenünk, hogy ezek a termékek nagyon szigorú biztonsági, minőségi és dizájn előírásoknak felelnek meg. Még élvezetesebbé teszik a játékot az élethű funkciók.

Hívj Chloe babáknak

Manapság nagy népszerűségnek örvendenek az interaktív játék babák, melyek közül a Call me Chloe márka kiemelkedik. Ezeknek a piciknek nemcsak a szájuk mozog, hanem beszélni is tudnak. Kilenc témában több, mint 30 mondatot képesek elmondani. Főleg a zenéről, születésnapokról, barátságról, utazásról szeretnek beszélgetni. De az ételekről és az időjárásról is tudnak csevegni. Miközben a gyerek a babával beszélget, fésülgetheti hosszú, szőke haját, és kedvére alakíthatja a frizuráját.

Az igazán trendi kislányokat érdemes Rainbow High babákkal meglepni. Nemcsak vagány szettekkel rendelkeznek ezek a termékek, hanem elbűvölő stílusuk is van. Ráadásul a márka fiú babákat is gyárt.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek