4 hónapnál régebbi cikk

Ittas férfi lőtt a levegőbe a belvárosban, dióméretű jégdarabok taroltak, biciklit és tévét lopott, majd megborult – 2023. július
Fehérvár Médiacentrum fotója
Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság
Ittas férfi lőtt a levegőbe a belvárosban, dióméretű jégdarabok taroltak, biciklit és tévét lopott, majd megborult – 2023. július

A Krém cukrászda két fagyija is aranyérmet nyert, egy autósnak pedig esze ágában sem volt lassítani a pirosnál. Egy amerikai sorozatepizód is érkezett a hónapban, amelynek egyik jelenetét Székesfehérváron forgatták. Ilyen volt 2023 július a városban és a vármegyében.

Július 3., hétfő
Esze ágában sem volt lassítani a pirosnál egy autósnak Székesfehérváron

A Budai úti Interspar előtt úgy ment át a piroson egy sofőr, hogy láthatóan egy pillanatra sem vette le a gázról a lábát. Valószínűleg rossz lámpát figyelt.

Július 3., hétfő
A fehérvári Ülő Fiú

Elveszítette a medencéjét, melyet betemettek az idők során – talán emiatt tűnik oly szomorú tekintetűnek az Ülő Fiú, az egykor kútszoborként elkészített alkotás, mely 1966 óta része a városnak.

Július 5., szerda
Ittas férfi lőtt a levegőbe a fehérvári belvárosban

Gyorsan intézkedtek a rendőrök.

Július 8., szombat
Év Fagylaltja: a fehérvári Krém cukrászda két fagyija is aranyérmet nyert

A Magyar Cukrász Ipartestület idén 25 éves, nagy presztízsű versenyén a mentes és a csokoládé kategóriákban nem találtak jobbat Kovács Roland és Végh József fagyijainál.

Július 10., hétfő
Dióméretű jégdarabokkal tarolta le a vihar Székesfehérvárt

Hétfő este jégeső, szél és felhőszakadás csapott le Fehérvárra. Az este nyolc óra után érkező vihar a Malom utcában fát döntött az úttestre, de dió méretű jégdarabokat is hullottak az égből.

Július 10., hétfő
Székesfehérvári jelenlét Hollywoodban: Jack Ryan

Néhány napja már elérhető az az amerikai sorozatepizód, melynek egyik jelenetét Székesfehérváron forgatták. A First Field a Jack Ryanben bukkan fel egy rövid időre.

Július 10., hétfő
Elhunyt Szakál Antal képzőművész

Életének 90. évében elhunyt Szakál Antal Pro Urbe, Pro Civitate és Príma-díjas képzőművész és tanár.

Július 21., péntek
Biciklit és tévét lopott, majd megborult a szerzeményekkel a Várkörúton - a térfigyelő kamera mindent rögzített

A férfi utólag még megbüntette a tévét is a balesetért, jól belerúgott.

Július 24., hétfő
Ezekkel a praktikákkal próbálkoznak az adathalászok Fejérben

Legyél éber, és ne dőlj be! - figyelmeztet a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság abban a közleményében, amelyben az adathalászok leggyakoribb trükkjeit gyűjtötték össze.

Július 30., vasárnap
Taktikás, vagy éppen fejtörést okozó fehérvári kereszteződések

Székesfehérváron nem nagy ördöngösség közlekedni – már ha az embernek van benne gyakorlata. Kezdőként azért vannak olyan helyszínek, kereszteződések, amikhez hozzá kell edződni.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek