3 hónapnál régebbi cikk

Régiségkereskedő érkezik Székesfehérvárra
Fehérvár Médiacentrum fotója
Louis Galéria
Régiségkereskedő érkezik Székesfehérvárra

Június 6-án a Louis Galéria Fehérvárra jön Budapestről, és készpénzért vásárol.

A Margit körút egyik igazi gyöngyszeme a Louis Galéria, ahol több mint 35 éve zajlik a műtárgyak felvásárlása és értékesítése. A budapesti galéria fő profilja az arany, ezüst, borostyán, porcelán, Zsolnay, antik tárgyak és órák felvásárlása, méghozzá kiemelkedő áron.

Az üzleti élet alapja a becsület, vallja Lakatos Lajos, a galéria vezetője, aki büszke a tisztességes üzleti gyakorlatára, amit a hazai és nemzetközi ügyfelek is nagyra értékelnek.

„30 éve ebben a szellemben végzem felvásárlói tevékenységemet. Büszke vagyok arra, hogy 5-ös minősítésű szakmai tevékenységemet nemcsak hazai magánszemélyek, hanem szállodák is igénybe veszik. Tisztességes üzleti szellemmel az ország bármely pontján felvásárolok akár teljes hagyatékot is” – mondta a Louis Galéria szakképzett műtárgykereskedője, aki hamarosan Székesfehérvárra érkezik.

Herendi és Zsolnay porcelánok, festmények, brilles ékszerek, antik tárgyak, teljes hagyatékok készpénzes felvásárlása június 6-án (csütörtökön) 10-14 óráig a Mercure Hotel Magyar Királyban (Fő utca 10.).

Érdemes eljönni!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek