Fehérvári programok a hétvégére: Alba Regia Állásbörze, Tökfaragó délután, Feketehegyi Sportnap és Apák gyöngye
Fehérvár Médiacentrum fotója
Pápai Barna
Fehérvári programok a hétvégére: Alba Regia Állásbörze, Tökfaragó délután, Feketehegyi Sportnap és Apák gyöngye

A hétvégén többek között ellátogathattok az Alba Regia Állásbörzére, kipróbálhatjátok magatokat a Tökfaragó délutánon, kikapcsolódhattok a Feketehegyi Sportnapon, vagy beülhettek a moziba az Apák gyöngye című filmre.

Család: Tökfaragó délután
Mikor?: Október 18., péntek
Hol?: Kisfaludi Közösségi Ház

Kisfaludon is régi hagyomány már az a tökfaragó délután, amelyet idén is lámpás felvonulás zár. Az SZKKK és a Kisfaludi Hagyományőrző Kulturális Egyesület közös szervezésében zajló eseménynek október 18-án, pénteken ad otthont a Kisfaludi Közösségi Ház: 17 órától lehet faragni a tököket, majd az alkotók és kísérőik az elkészült lámpásokkal felvonulnak a település utcáin. A programra előzetesen regisztrálni kellett, több jelentkezőt már nem fogadnak.

Munka: IV. Alba Regia Állásbörze 
Mikor?: Október 18., péntek 
Hol?: Sóstói Stadion

Többet szeretnél keresni? Munkahelyet váltanál? Kisebb vagy nagyobb pályamódosítást tervezel? Állami szférából verseny szférába mennél dolgozni?
Szeretnél elhelyezkedni?

Látogass el a IV. Alba Regia Állásbörzére október 18-án Székesfehérváron a Sóstói Stadionba és találd meg a neked való állást!

Személyesen megismerkedhetsz a vállalatokkal. A cégek képviselőivel folytatott beszélgetéseknek köszönhetően olyan információk birtokába juthatsz, amelyek nem szerezhetők meg más módon. Személyes benyomást szerezhetsz a vállalatról, informálódhatsz a követelményekről, juttatásokról, karrier lehetőségekről. Rátermettségedet nem csupán az önéletrajzoddal bizonyíthatod. Személyesen bemutatkozva meggyőzheted a munkáltatókat arról, hogy valóban te vagy a leginkább megfelelő új kolléga. Egy nap alatt több állásajánlattal is gazdagodhatsz és akár azonnal megismerheted a fizetési ajánlatokat is.

Mozi: Apák gyöngye
Mikor?: Október 17-től
Hol?: Cinema City Alba

Andy Goodrich (Michael Keaton) élete totálisan felborul, amikor felesége váratlanul elvonókúrára megy, és otthagyja férjét két kisgyerekükkel. Andy így az első házasságából született nagylányának, Grace-nek (Mila Kunis) a segítségére szorul. Miközben az eddig nem tapasztalt, hatalmas kihívásoknak próbál megfelelni, Andy Grace szeme előtt válik valódi apává, amilyen neki sosem lehetett.

Mozi: Mosolyogj 2
Mikor?: Október 17-től
Hol?: Cinema City Alba

Az új világkörüli turnéjára készülő popvilágsztár, Skye Riley (Naomi Scott) egyre rémisztőbb és megmagyarázhatatlanabb eseményeket él át. A fokozódó borzalmak és a hírnév terhei miatt arra kényszerül, hogy szembenézzen sötét múltjával, mert csak így nyerheti vissza az irányítást a saját élete fölött, mielőtt az végképp káoszba fulladna…

Sport: I. Feketehegyi Sportnap
Mikor?: Október 20., vasárnap
Hol?: Bébic utcai sportpálya

Egy öltöző konténerrel bővült a Fekehegyi Sportpálya. A fejlesztésnek köszönhetően egyre többen sportolhatnak a városrészben és vasárnap megrendezik az I. Feketehegyi Sportnap és Labdarúgó Tornát. A programok 9 órakor kezdődnek és a mérkőzések mellett sportos bemutatók, kézműves foglalkozások, egészségügyi szűrővizsgálatok, légvár és csillámtetoválás is várja a környékben élő családokat.

Sport: Közönségkorcsolya
Mikor?: Október 20., vasárnap
Hol?: Alba Aréna

Október folyamán három alkalom is várja azokat, akik kipróbálnák az Alba Aréna jegét. Október 20-án, azaz most vasárnap 15 órakor nyílik meg először az aréna jégpályája a közönség előtt, majd egy héttel később, október 27-én ismét rámehetnek a pályára a suhanni vágyók. A szervezők gondoltak az őszi szünetre is, így októberben az utolsó közönségkorcsolyázásra 29-én, kedden 15 és 18 óra között lesz lehetőség a gyönyörű épületben.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek