5 évnél régebbi cikk

Féláron jönnek a vonatok Fehérvárra az augusztus 20-i hosszú hétvégén
Fehérvár Médiacentrum fotója
Horváth Reni
Féláron jönnek a vonatok Fehérvárra az augusztus 20-i hosszú hétvégén

Különleges akció keretében augusztus 18 és 20. között ötven százalékos menettérti kedvezménnyel vonatozhatnak a Fehérvárra érkezők, a Királyi Napok záró hétvégéjének eseménysorozata alkalmából.

Bármelyik magyar vasútállomáson féláron vehetik meg a jegyüket a Székesfehérvárra indulók augusztus 18 és 20-a között, a Királyi Napokra való tekintettel. Ugyanis a Székesfehérvári Turisztikai Kft. és a MÁV Start Zrt. közös akciójában az augusztus 18-20. között – a Székesfehérvári Királyi Napok záróhétvégéjén – a Székesfehérvárra utazóknak 50 %-os kedvezményt biztosítanak.

Ahhoz, hogy az ötven százalékos kedvezmény a visszaútra is érvényes legyen, az események helyszínén, Székesfehérvár belvárosában kell lepecsételtetni a vonatjegyet. Ezt pedig a Tourinform Iroda külső információs pultjánál a Városház téren lehet megtenni, 10.00 és 22.00 óra között.

A MÁV Start Zrt. közlése szerint a kedvezmény másodosztályra érvényes, és bármely magyarországi megállóhelyről Székesfehérvárra szóló utazáshoz vehető igénybe – kizárólag belföldi utazáshoz. Feláras vonatok esetén a vonatra érvényes felárat meg kell fizetni. Az utazás 2018. augusztus 17-én 0.00 órától kezdhető meg, a visszautazást legkésőbb a rendezvényt követő napon, 2018. augusztus 21-én 24.00 óráig be kell fejezni. A kedvezmény kizárólag a jegypénztárban megváltott jegyek esetén vehető igénybe, online megváltott jegyekre nem érvényes.


A jegyek érvényesítési helye:
Tourinform Székesfehérvár külső információs pontja
Székesfehérvár, Városház tér
Az információs pont nyitva tartása:
2018. augusztus 18., 19., 20. 10.00 – 22.00 óra

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek