5 évnél régebbi cikk

A legmenőbb anyagok és minták 2018 őszén
Fehérvár Médiacentrum fotója
pinterest.com
A legmenőbb anyagok és minták 2018 őszén

Az ősz trendszínei után a héten az öltözködés és a divat másik fontos alappilléreit, az anyagokat és a mintákat vizsgáljuk meg. Ezek a 2018-as szezon kedvencei!

Az idei őszi-téli időszakban az üde tónusok mellett, a minták és az anyagok sokfélesége is garanciát biztosít arra, hogy nem lesznek unalmasak az előttünk álló hónapok. Divat tekintetében legalábbis biztosan nem! Nagyon izgalmas textúrák és figyelemfelkeltő motívumok várnak ránk, hogy feldobják a ruhatárunkat.

Ami a mintákat illeti

Állatminták minden mennyiségben

Egyértelműen kijelenthetjük: idén ősszel-télen minden divat, a leopárdmintától egészen a kígyóig viselhetünk bátran bármit. Az állatminták közül pedig a legdominánsabb a szezonban egyértelműen a leopárdminta, ami megjelenhet ruhán, kiegészítőn vagy lábbelin is, a hatás garantáltan nem marad el. Sokak szerint nagyon nőies és abszolút szexi... Ti mit gondoltok erről?

Kockák és pöttyök

Az idei év másik hatalmas kedvencei a kockák és a pöttyök, amelyek ősszel és télen is abszolút hódítanak majd. Azt hiszem, hogy ezeket a mintákat aztán tényleg senkinek nem kell bemutatni, hiszen valódi klasszikusoknak számítanak. Szinte minden ruhadarabon viseltük már, és minden gardróbban megtalálható lesz a szezonban is. Ha neked még nincs pöttyös vagy kockás pólód, ruhád, nadrágod vagy kiegészítőd, akkor idén semmiképpen ne hagyd ki!

Virágok és egy jó adag romantika

Jó néhány év eltelt már azóta, hogy a virágos motívumok először felbukkantak a hidegebb évszakokban. Ez a koncepció olyannyira nagy sikert aratott, hogy a minta népszerűsége azóta is töretlen, így idén is meghatározó szerephez jut. Magam részéről imádom, és abszolút jónak érzem azt, hogy ezekről a romantikus motívumokról a téli időszakban sem kell lemondanunk.

Amit pedig az anyagokról tudni érdemes


Bőr

Mi mással is kezdhetnénk ezt a felsorolást, mint a bőrrel? Talán nem is nagyon kell magyarázni hogy miért, hiszen egyszerűen elképzelhetetlenek a hideg évszakok egy vagány bőrdzseki nélkül. Legyen szó akár az elegáns megjelenésről vagy hétköznapi viseletről, a bőr garantáltan tökéletes választás mindkét alkalomra. 

Az idei kínálatban az elegáns bőrszoknyák mellett, a puha és bélelt bőrdzsekik is fellelhetőek, de jöhetnek a színes bőrkabátok, a vagány sortok is. Nézzünk körül az üzletekben, és vállaljuk a merészebb darabokat is bátran!

Bársony

A bőr mellett a bársony is kötelező viselet lesz idén. De ez alkalommal a lágy esésű, puha és könnyed tükörbársony darabok azok, amelyekkel érdemes komolyabban számolnunk. Hölgyek esetében a rövid egyberuhák, illetve szoknyák, az uraknál pedig a színes zakók kerültek fel a 2018-as őszi-téli „MUST HAVE” listára.

Farmer

Természetesen a farmer továbbra is reneszánszát éli, olyannyira, hogy az igazi fasioniszták tetőtől talpig azt viselik majd, akárcsak Brooke Shields a 80-as évek közepén. De aki nem ennyire bátor, az se hanyagolja ezt a klasszikust, a farmernadrágok, illetve a farmeringek és dzsekik továbbra is ruhatárunk alap darabjai lesznek. Színben idén a sötétebb tónusok dominálnak majd, illetve a derekak még mindig egyértelműen magasak.

Kötött

A pihe-piha kötöttekről 2018-ben sem szabad elfeledkeznünk, ezek azok a darabok, amelyek a hideg napokon legnagyobb kedvenceink lesznek. Választhatunk belőle elegánsabb kivitelt, vagy olyat, ami kövekkel, flitterekkel, esetleg hímzéssel díszített, de voksolhatunk az oversize modellekre is. A lényeg, hogy az előttünk álló zimankós hónapokra beszerezzünk néhány szuper kötött darabot.

Szőrme

A szőrök népszerűsége idén is töretlen, éppen ezért viseljük őket bátran, de az állatvédelem jegyében én 2018-ben is kizárólag a mű verziókat ajánlom. A mesterségesen előállított termékek ráadásul kedvezőbb áron is beszerezhetőek, és a színek, minták, valamint fazonok tekintetében is sokkal nagyobb a választék.

Amennyiben úgy érzed, hogy lenne még kérdésed az anyagokkal és a mintákkal kapcsolatban, vagy jól jönne egy kis támogatás a hozzád illő darabok beszerzésében, akkor ne habozz a segítségemet kérni, az Alba Plaza jóvoltából ingyenesen. További infókért és időpontfoglalásért kattints ide!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek