4 évnél régebbi cikk

Cserbenhagyásos kerékpáros baleset történt Kisfalud határában
Cserbenhagyásos kerékpáros baleset történt Kisfalud határában

Súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba a mentők egy kerékpárost, miután egy másik biciklissel ütközött szombaton délután a Székesfehérvár és Kisfalud közötti kerékpárúton.

Úgy tudjuk egy biciklis az út szélén álló gyalogosokat kikerülte, majd áttért a kerékpárút bal oldalára és összeütközött egy 48 éves székesfehérvári kerékpárossal. A balesetet okozó kerékpáros az adatai hátra hagyása nélkül távozott a helyszínről. A másik kerékpárost súlyos sérülésekkel szállították kórházba. Egy férfi éppen a helyszínen volt, amikor megtörtént a szerencsétlenség, azt mondta egy kisgyerek nekiesett a bicikli elejének, ami egyáltalán nem fékezett. Egy másik kerékpáros, aki kicsivel később ért a helyszínre elmondta, hogy ez az útszakasz rendkívül veszélyes, sokszor fordulnak elő itt balesetek. A hétvégén szerencsétlenül járt férfit a mentők azonnal ellátták, majd a Fejér Megyei Szent György Kórházba szállították. 

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság ugyanakkor szemtanúkat keres az ügyben. Kérik, hogy aki a baleset bekövetkezésének körülményeiről információval rendelkezik, jelentkezzen a rendőr kapitányságon, hívja a videóban látható telefonszámot, vagy tegyen bejelentést a 107-es vagy a 112-es segélyhívó számok valamelyikén.

 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek