4 évnél régebbi cikk

Egy siető autós szerint már most is háromsávos az Auchan-körforgalom
Egy siető autós szerint már most is háromsávos az Auchan-körforgalom

Sietett, ezért a járműforgalom elől elzárt területen előzte meg a kocsisort egy autós a fehérvári Auchan-körforgalomnál. És itt még nem volt vége a jelenetnek, amiről videó is készült.

Halloween estéjén általában a töklámpásoktól, vámpíroktól, farkasemberektől és zombiktól kell félni, idén máshogy gondolta ezt egy autós. Az Auchan-csomópontnál döntött úgy, hogy a járműforgalom elől elzárt területen sokkal gyorsabb megközelíteni a körforgalmat - és ebben teljes mértékben igaza is volt. Egészen biztosan két kocsit maga mögé utasított ebben az egyszermélyes versenyben, mert a manővert rögzítő autó előtt még egy platós teherautó is békésen várt a sorára, amikor a csíkozott útburkolati jeleken szabályosan mellé zuhant a SUV-nak látszó kocsi.

Az egyébként éppen előttük haladó kamiont láthatóan még türelmetlenül megvárta, majd sietve a körforgalom belső oldalán igyekezett volna tovább nagy sebességgel a sofőr, de a lomhán mozgó kamion ebben megakadályozta. A felvétel alapján volt olyan pillanat, amikor a SUV a belső oldalon, a kamion középen, a teherautó pedig a külső részen haladt úgy, mintha három párhuzamos sáv is lenne a körforgalomban. 

Igaz ugyan, hogy szóba került a forgalmas székesfehérvári csomópont átalakítása, és éppen ide egy többsávos, lámpás körforgalmat álmodtak meg, de erre még egy kicsit várni kell.

Az egész jelenetet itt lehet megnézni:

Borítókép: YouTube/Opel találkozósok Fejér megye #OTFM
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek