4 évnél régebbi cikk

Fejér megyei fiatal is bejutott a Fölszállott a páva középdöntőjébe
Fejér megyei fiatal is bejutott a Fölszállott a páva középdöntőjébe

A táci Trenka Máté sokakat elkápráztatott a produkciójával a Fölszállott a páva legutóbbi elődöntőjén. Legközelebb a decemberi középdöntőben szurkolhatunk neki!

Ahogy már korábban is beszámoltunk róla, a Fölszállott a páva színpada 2019-ben ismét a gyerekeké. A fehérvári Kisrügy énekegyüttes ugyan már sajnos kiesett, most újabb Fejér megyei versenyzőnek szurkolhatunk, ezúttal szólótánc kategóriában. A táci Trenka Máté november 22-én, pénteken mutatta meg tudását az elődöntőben, ahol a közel legmagasabb, 48 ponttal tovább is juttatták a decemberi középdöntőbe. A zsűri olyan lelkesen fogadta Máté produkcióját, hogy még az is elhangzott: ilyen srácok miatt táncol az egész világ magyar néptáncot.

A Médiaklikk oldalán közzétett bemutatkozása szerint a nyolcéves kisfiú kicsi kora óta nagyon szereti a néptáncot, a Királyi Napokon is örömmel figyeli a külföldi táncegyüttesek produkcióit. Legutóbb a Törökországból érkezett csoporttól még egy talizmánt is kapott ajándékba, és azt reméli, hogy ez szerencsét hoz neki a tehetségkutatóban.

Máté tanára Sipos Dániel, mentora Szarka Zsolt. Szurkoljunk neki együtt legközelebb is!

Borítókép: youtube.com
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek