4 évnél régebbi cikk

Január 6-tól szállítják el a kidobott karácsonyfákat
Január 6-tól szállítják el a kidobott karácsonyfákat

Sajnos vagy nem sajnos, vége a karácsonynak, így gyönyörűen feldíszített fáink sem húzzák már sokáig. Hogy ne udvaron vagy összevissza elszórva kössenek ki, a Depónia Január 6-31. között szállítja el az ünnepi kellékeket.

Január 6. és 31. között szállítják el a kidobott fenyőket a tömbházas övezetekben a Depónia Nonprofit Kft. munkatársai. A családi házas övezetekben ugyanaz az intervallum (újra: január 6–31.), de csak a páros, vagyis a január 6-tal és a január 20-szal kezdődő heteken. A fenyőket a települési (kommunális) hulladék gyűjtési napján szállítják el.

A Depónia arra kéri a lakosságot, hogy a gyűjtőedények mellé helyezzék ki a fákat úgy, hogy az se a gyalogos, se a járműforgalmat ne zavarja. A kidobásra ítélt karácsonyfákat minden díszítőelemtől szabadítsátok meg, mert a későbbi hasznosítást, valamint a begyűjtést akadályozza az idegen anyag.

A Depónia közszolgáltatási területéhez tartozó további településeken a fenyőfák elszállításának időpontját a hivatalos oldalukon található településenkénti hulladéknaptárban találjátok.

(Forrás: Depónia Nonprofit Kft.)

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek