3 évnél régebbi cikk

Kajakozás közben leshetitek meg a velencei-tavi Szúnyog-sziget körül elterülő nádlabirintust
Kajakozás közben leshetitek meg a velencei-tavi Szúnyog-sziget körül elterülő nádlabirintust

Újabb mesés felvétel bukkant fel a Velencei-tóról a YouTube-on, amelyben ezúttal a pákozdi Szúnyog-sziget és a Csereped-sziget kerül a középpontba. A pár perces utazás során madártávlatból és kajakba pattanva is szemügyre vehetitek a nádasok között megbújó természeti kincseket. Valami csodálatos!

Most, hogy már hivatalosan is beköszöntött a nyár és az időjárás is egyre kevésbé űz indokolatlanul viharos tréfát, egyre többen merészkednek ki a szabadba, ahol nagy kanállal falják a természet nyújtotta örömöket.

És milyen jól is teszik, ugyanis környezetünk felfedezése során olyan varázslatos videók születhetnek, mint például Nyirádi Miklós YouTube-ra feltöltött gyöngyszeme, amelyben kajakba ülve és drón segítségével is keresztül-kasul bejárják a Velencei-tó egyik legnépszerűbb csodáját, a Szúnyog-szigetet és a Cserepes-szigetet.

A közel öt és félperces felvétel alatt egy másodpercre sem fogtok unatkozni, a tó közelsége és a nádasok érintetlensége olyan érzést kölcsönöz, amelynek köszönhetően egyszerűen nem akarjátok, hogy vége legyen a bulinak. Jó nézelődést!

Borítókép: Nyirádi Miklós
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek