1 évnél régebbi cikk

Fehérvár Hero: legyél te is hős!
·Hírekjáték·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Kurucz Tünde
Fehérvár Hero: legyél te is hős!
·Hírekjáték·Utolsó frissítés: undefined

Online játékra hívja a fehérváriakat egy új applikáció: a Fehérvár Hero lényege, hogy a csatlakozó játékosok naponta kapnak feladatokat, amelyeknek elvégzését egy-egy fotóval, bejegyzéssel igazolhatják. A többnyire Székesfehérvárhoz kapcsolódó kihívások mindenki számára könnyen teljesíthetőek.

A Himaláját nem kell megmászni, de lehet, hogy olyan új dolgokat kell megismerni, amit eddig még nem próbáltunk – az új online játék, a Fehérvár Hero applikáció kortól és nemtől függetlenül kínál szórakozást a székesfehérváriaknak.

A napi kihívásokat teljesítők nemcsak egy jókedvű közösség tagjai lehetnek, de a feladatok teljesítésével megtapasztalhatják az önkéntesség jó érzését, felfedezhetik Székesfehérvár számukra eddig ismeretlen helyszíneit és eljuthatnak olyan eseményekre, amelyeken élőben is találkozhatnak a játékban szerzett új ismerősökkel. 

A játék első része idén ősszel, a második 2021 tavaszán zajlik majd.

Az applikációt a telefonjukra letöltők minden nap kapnak feladatokat, amelyeket az adott napon kell teljesíteni. A napi „hőstettet” – a kihívástól függően – egy fotó, videó feltöltésével, vagy a megadott helyszínről való bejelentkezéssel kell igazolni, de lesznek olyan feladatokat is, amelyeknek teljesítését az applikációban megadott helyen egy gomb megnyomásával jelezhetik a résztvevők.

A játékot a járványügyi előírásoknak megfelelően alakítják a szervezők, a feladatokat minden esetben az éppen érvényben lévő jogszabályokhoz igazítják.

Minden teljesítésért pontokat lehet szerezni, ezt a játékos saját profiljában láthatja majd, de figyelemmel kísérheti a többiek pontszámait is.

A különböző szintek (Mujkó, Kati néni, Varkocs vezér, Szent László, István király) elérésekor az applikáció automatikus üzenetet küld arról, hogy hol és mikor lehet átvenni a teljesítésért járó jutalmat (Hero matrica, kitűző, pajzsos arcmaszk, póló vagy kulturális eseményre szóló belépő).

Érdemes minden nap teljesíteni a kihívásokat, hiszen az első három legtöbb pontot gyűjtő „hős” a játék végén értékes jutalmakat vehet át (40, 50, illetve 70 ezer forint értékben), a díjátadón  Cser-Palkovics András polgármester is részt vesz.

A játék honlapja: 

https://hero.fehervar.hu

Facebook-oldala: 

www.facebook.com/fehervarhero

A játék október 12-én, hétfőn kezdődik, az applikáció október 9-től tölthető le az App Store és a Google Play áruházból.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek