3 évnél régebbi cikk

Szelektív kukákat cserélnek jövő héttől a családi házaknál Székesfehérváron
·Hírekszelektív hulladékgyűjtés·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
PB
Szelektív kukákat cserélnek jövő héttől a családi házaknál Székesfehérváron
·Hírekszelektív hulladékgyűjtés·Utolsó frissítés: undefined

A kék gyűjtőedényeket elviszik, és helyükre szürke színű, sárga-kék fogantyúval ellátott kukákat adnak.

Új kukákra cserélik a 2016-ban szelektív gyűjtésre adott kék gyűjtőedényeket - tájékoztatott a Depónia Nonprofit Kft.

Február 23-án, keddtől számítva a következő gyűjtési napon szállítják el a régi konténereket, és új, szürke színű, sárga-kék fogantyúval ellátott gyűjtőedényt helyeznek ki.

Kérik a lakosokat, hogy a régi kukákat – akár hulladék nélkül is – hagyják kint a közterületen. Akik április 30-ig nem tudják megoldani a kihelyezést, azok ügyfélfogadási időben cserélhetik ki a gyűjtőedényeket, a régi beszállításával.

„Örvendetes, hogy a szelektíven gyűjtött hulladékok mennyisége 10-20 %-kal nő évente. Biztosítjuk, hogy az így begyűjtött hulladékok kezelésre és anyagában való hasznosításra kerülnek, mely jövőnk egyik záloga. Kérjük, gyűjtsön továbbra is szelektíven, növeljük a hasznosításra kerülő hulladékok mennyiségét!” – fogalmaz a Depónia.

A szelektíven gyűjtött hulladékot továbbra is a hulladéknaptár szerint szállítják el. Kérik, hogy csak a társaság által megjelölt hulladék kerüljön a gyűjtőedényekbe. Ha változás történik az ingatlanhasználó személyében, azt jelezni kell a Depónia felé; a nem rendeltetésszerű használatból adódó károkért az ingatlanhasználó tartozik felelősséggel.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek